- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvarım saten değil, o yüzden boyanın rengini açma korkum yok. İki kova hazırlarım, birinin içinde domestoslu su. Diğerinin içinde duru su.Nasil yapiyorsunuz bi tarif etseniz?
Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
Annemde siliyor; bende inanmıştım ama gecenlerde duvardaki tozu gördüm cidden birikiyorGerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Bugün sevgili anneciğim Ramazan öncesi evi temizleyelim diye tutturdu. Bütün gün Canıma okuduğu yetmiyor. Yarın da evin bütün duvarlarını silecekmişiz. Birbirimizi yedik ne pisliğim kaldı ne tembelliğim. Hadi mutfakta fayans var yağlanıyor falan o kabulüm. Salonda,koridorda usul usul duran duvarların kime ne zararı var ? Ne pisliği olabilir ya bu duvarların her ay silenecek.
Tamam ev işlerine bayılan biri değilim ama bu gerçekten benim tembelliğim mi yoksa temizlik rutininde olması gereken bişey mi beni aydınlatır mısınız rica etsem..
230 m2 evimi yardımcı kadının vileda ile silmesine izin verdiğim için komşular tarafından çok sasilmistimEvde çocuk yok. Sigara içilmiyor. Doğalgaz kullanıyoruz. (bazı binalar merkezi sistem ve kömür yakıyor onlar çok is oluyormuş.) haliyle silmiyoruz. Hoş 5 yıllık evliyim bu 3.evim. Ama toz alır gibi duvar silinmez bence. Duvar ya ev komple duvardan oluşuyor.
Birde yerleri elleriyle silenler var. Oda bana tuhaf geliyor. 140 metrekare evin yerlerini ellerimle sildiğimi düşünemiyorum
Yilda bir kere tum evin duvarlarini sildirtirim kendim silemiyorum kol agrim oluyor.. bayan tutuyorum o siliyor niye mi kirleniyor ki silince ışil ışıl oluyor evin havasi değişiyor... kendimde sene icinde kizimin elini sürdüğü yerleri zaten siliyorum...Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
Yılda 1 badana yapılır ev boyanır bu duvar silmede yeni çıktı herşeyi siliyorum işim yok bide koca koca duvarları silcem.oldu olacak hortum tutup binayıda yıkayayım bari..Gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı. Evinizde temizlik yaparken duvarlarınızı siler misiniz? Ne sıklıkla silersiniz?
10 yıldan fazladır evliyim, bir kere elle silmedim evimi ve hala yaşıyorum, ölmedim şükürEvde çocuk yok. Sigara içilmiyor. Doğalgaz kullanıyoruz. (bazı binalar merkezi sistem ve kömür yakıyor onlar çok is oluyormuş.) haliyle silmiyoruz. Hoş 5 yıllık evliyim bu 3.evim. Ama toz alır gibi duvar silinmez bence. Duvar ya ev komple duvardan oluşuyor.
Birde yerleri elleriyle silenler var. Oda bana tuhaf geliyor. 140 metrekare evin yerlerini ellerimle sildiğimi düşünemiyorum