Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hama böceği gibi geldi nereede yaşıyorsunuzEvimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Evimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Aynısı şu an benim evimde var. Kurtulabildiniz mi naptınız? Ben son çare ilaçlama şirketi çağırıcam artık sanırımEvimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Merhaba bu bocek springtail bocegi, “pire gibi ziplayan bocek” basligina bununla ilgili detayli bir yazi yazdim dileyen bakabilir. Bunun cok benzeri ancak bu sekilde antenleri olmayan ziplamayan daha bile kucuk ve sari renkte olaniysa kitap biti. Acaba aranizda kitap biti problemiyle ugrasan veya cozen var mi?Evimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Merhaba devam ediyor mu boceklerNolur cevap yazin kurtulan yok mu bendede var bunlar ve elbiselerede gidiyor 2.5 yasinda bor kizim var cok para doktuk ilaclatmaya ve son olarak zirai ilac yapilmasina karar verdik kurtulan varsa yazsin nolur cok kotuyum.