Duvar köşelerinde kartonpiyerde parkede minik böcekler

Nolur cevap yazin kurtulan yok mu bendede var bunlar ve elbiselerede gidiyor 2.5 yasinda bor kizim var cok para doktuk ilaclatmaya ve son olarak zirai ilac yapilmasina karar verdik kurtulan varsa yazsin nolur cok kotuyum.

Evimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Bana hama böceği gibi geldi nereede yaşıyorsunuz

Merhaba evinizi dip köşe temizleyin.Ama ilaç uygulayacagıniz yerler ıslak kalmasin.Dolap,koltuk arkaları da dahil olmak üzere k othrine alıp sıkın.Bu ilaç eczanelerde satılıyor.toz seklinde olanı alıp siz sulandıracaksınız.2 ay boyunca ıslak temizlik yapmayın.bütün evi ilâçlarsanız daha iyi sonuç alırsınız.Tek kutu zaten bütün ev için işinizi görür.Çocuklar ve evcil hayvanlar için zararsız.Ama emekleyen bebek varsa fayanslar emmedigi icin oralara kullanmayın.ilaci aldığımız yer bize bu şekilde bilgi verdi.Benim evimde de vardi.birden çoğaldılar ve artik duvarlara ve dolap içlerine de girmişlerdi.benim emekleyen bebegimde var cocugu yere bırakamıyordum.ilk ilaçlamadan sonra sadece odanın birinde tekrar gördük gördüğüm yerlere halı altlarına da ilac sıktık bu sefer
2 ay olacak ilaç yapalı simdilik görmedim insallah bir daha da görmem.

Evimde yaklaşık 4aydır duvar köşelerinden tavana yürüyen parke süpürge likler inin üstüne sıralanmış tavanda kartonpiyerde duran minicik böcekler var.Eki Görüntüle 2043849 Eki Görüntüle 2043849 Ne olduğunu çözemedim. Çook küçük aslında nokta kadar ama yakınlaştırıp resim çektim daha farklı duruyor ne olduğunu bilen başına gelen var mı? Bitmiyor tükenmiyo
Aynısı şu an benim evimde var. Kurtulabildiniz mi naptınız? Ben son çare ilaçlama şirketi çağırıcam artık sanırım

Merhaba
Ayni böcekler benim de yeni aldığım evde bulunuyor taşındığımdan beri. 2 kere firma ilaçladı fayda etmedi. Chrysamed force bu ilaç bir tek fayda etti. İnsana zararı olmadığı belirtiliyor insallah öyledir. Gördükçe sıkıyorum uzun süre kayboluyorlar. Tavsiye ederim 👍🏻

• Beğen
Reactions: Hnn
şuan bu böceklerle karşılaştık ilaçladık kendimiz ama banamısın demediler hala kartonpiyerlerimde varlar😔 sizdeki son durum nedir

önce çocuk odasında duvarlarda farkettim bu lanet böceği, sonra yatak odası mutfak salon derken şuan tüm evi sarmış durumda. dün gece sadece lambaderde 9-10 tane öldürdüm. kafayı yemek üzereyim lütfen çözümünü bulan varsa yardımcı olsun. neden oluyor nereden geliyor bu böcekler? k-othrine ile ilaçladık 1 ay kadar oldu hiç bir etkisi olmadı.

Merhaba bu bocek springtail bocegi, “pire gibi ziplayan bocek” basligina bununla ilgili detayli bir yazi yazdim dileyen bakabilir. Bunun cok benzeri ancak bu sekilde antenleri olmayan ziplamayan daha bile kucuk ve sari renkte olaniysa kitap biti. Acaba aranizda kitap biti problemiyle ugrasan veya cozen var mi?

Nolur cevap yazin kurtulan yok mu bendede var bunlar ve elbiselerede gidiyor 2.5 yasinda bor kizim var cok para doktuk ilaclatmaya ve son olarak zirai ilac yapilmasina karar verdik kurtulan varsa yazsin nolur cok kotuyum.
Merhaba devam ediyor mu bocekler

Allah aşkına çözüm bulan varmı şimdi gördüm evimde delirmek üzereyim

X