• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

sana derken kendim oldum
şu an babamlardayım giriş kat ev
3 parmağım büyüklüğnde bir hamam böceği koşarak kapının altından girdi salona geldi
ve bunlardan bi sürü varmış
şu an kanepenin tepesinde oturuyorum
allahım napıcam m
@zeytinaga :)))) koptum gece gece cidden mi :)) acık bi yer bulursan raid al sık üzerlerine :D bu sene böcek yılı galiba herkes dertli dogaya sıgmadılar eve giriyorlar ya çıldırıyoruummm ahahhahah

Şu an bu saatte kasiklarım çatlamak üzere akşamları lavaboya gidemiyorum çünkü tuvalette hamam böceği oluyor görünce aklımı kaybediyorum şimdi yine kasiklarım çatlıyor ama sabaha kadar dayanmam lazım

Vespa delisi Vespa delisi
Ben eşimin aldığı bir demet çiçeği çiçekçide kurutturmuştum, özel sprey sıkmış vs. Saklıyordum. Sonra senin küçükler gibi böcekler türeyince farkettik çiçekten olmuşlar. Sende de böyle olabilir mi?

@zeytinaga :)))) koptum gece gece cidden mi :)) acık bi yer bulursan raid al sık üzerlerine :KK70: bu sene böcek yılı galiba herkes dertli dogaya sıgmadılar eve giriyorlar ya çıldırıyoruummm ahahhahah
Canım bu yazını böceği merak ettiğim için bakmıştım bırkaç gün önce dün de evi temizlerken koltuk altı perde altı parke ustu ölmuş sekılde bursuru vardı sıyah olarak bıtın az daha büyüğü büyüklük olarak ama sıyah koyu renk sonra huylanıp salonun bütün koltuk perde altı cektım ve aynı sonuç hepsınde vardı offf temızledım sildim şimdi baktım yıne yoklar bır ıkı gün daha bekleyıp yıne koltuk altlarına bakıcam sanırım buzdede var bu böcekten resmını cekıcem bırdaha denk gelırse sızınde böyle sanırım ve ıstanbul nerde ıkamet edıyorsunuz acaba semtdenmi alakalı

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce karşılaştım bu böcekle evimde parkede tahta zeminlerde görüyorum. Dokununca ölüyor çok minik ve cansız ama aynı saç bitine benziyor Görüntü olarak. Eşyalarını ve Evimi değiştirdim hala var ilaçlama yapılıyor kendim de savaşıyorum bitiremiyorum. Psikolojim çok bozuldu sürekli ağlıyorum gözüm hep yerlerde. Çok titiz hasta biriyim böyle bişeyle sınanmam bana çok ağır geldi. Söylenen her yöntemi denedim bitmiyor artık gücüm kalMadi 1 yıldır yiprandim
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce karşılaştım bu böcekle evimde parkede tahta zeminlerde görüyorum. Dokununca ölüyor çok minik ve cansız ama aynı saç bitine benziyor Görüntü olarak. Eşyalarını ve Evimi değiştirdim hala var ilaçlama yapılıyor kendim de savaşıyorum bitiremiyorum. Psikolojim çok bozuldu sürekli ağlıyorum gözüm hep yerlerde. Çok titiz hasta biriyim böyle bişeyle sınanmam bana çok ağır geldi. Söylenen her yöntemi denedim bitmiyor artık gücüm kalMadi 1 yıldır yiprandim
merhabalar; yaklasik 1,5 yil once ayni bocekten benim evimde de vardi, defalarca ilaclattik, sisleme yaptirdik, esyalarin cogunu attik ama bugun yeniden gordum. Paylastiginiz fotograftakinin aynisi. Siz kurtuldunuz Mu? Nasil bir yol izlediniz acaba? Yardimci olursani z cok mutlu olurum :(

ipek böcegi koza degilmi o...
valla bunu sat çok güzel para kazanirsin :KK45:

Merhaba vespa delisi,
Ayni durumdayiz. Ben bunlar yuzunden ulke degistirdim bu evimde de gordum yine.. sizinle dertlesmek isterim.. whatsapp ... lutfen bana bir mesaj atin
Benim gibi ayni dertden biri oldugunu bilmek hem iyi hem de kotu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Size nasıl ulaşabilirim bende aynı sorun var kurtuldunuzmu ne olur bi çaresini bulduysanız banada yardımcı olun ne olur

merhabalar; yaklasik 1,5 yil once ayni bocekten benim evimde de vardi, defalarca ilaclattik, sisleme yaptirdik, esyalarin cogunu attik ama bugun yeniden gordum. Paylastiginiz fotograftakinin aynisi. Siz kurtuldunuz Mu? Nasil bir yol izlediniz acaba? Yardimci olursani z cok mutlu olurum :KK43:
Merhaba konu bayagi eski ama kurtulabildiniz mi bu boceklerden?
Merhaba vespa delisi,
Ayni durumdayiz. Ben bunlar yuzunden ulke degistirdim bu evimde de gordum yine.. sizinle dertlesmek isterim.. whatsapp ... lutfen bana bir mesaj atin
Benim gibi ayni dertden biri oldugunu bilmek hem iyi hem de kotu..
Merhaba ayni sorunu biz de yasiyoruz malesef. Kurtulabilen oldu mu acaba aranizda?

Merhaba ben kurtulamadım yine çıkıyorlar kurtulan varsa Allah rızası için yazsın😔
Ya netten baktım şimdi tütün böceği diye birşey çıktı bakın bi benziyor mu ? Evde tütün falan olmasına gerek yokmuş kuru patlıcan ve kuru meyvelerden de olabiliyormuş

Merhaba ben kurtulamadım yine çıkıyorlar kurtulan varsa Allah rızası için yazsın😔
Bizde de vardi bundan gecen yaz çıkmıştı evde kafayi yedim cunku nerdeyse elimde buyutec yerlere duvarlara bakiyodum ve internette cok aramistim cinsine dair bi bilgi de bulamadm ama kendi kendine yok oldular bende anlamadm yaklaşık bir ay cektik bunu bana yillar gibi geldi psikolojik olarak esim bi ilac hazırlatmisti belki onunda faydasi olmustur bilemiyorum

Ya netten baktım şimdi tütün böceği diye birşey çıktı bakın bi benziyor mu ? Evde tütün falan olmasına gerek yokmuş kuru patlıcan ve kuru meyvelerden de olabiliyormuş
Tütün ya da susam böceği onlsra benzetmistim bende baya arastirmistim ama net bisi yok bende kuru patlicam ya da kuru meyve yoktu bende kuslardan mi geldi diye dusunmustum kumrular konar hep penceremize

Bizde de vardi bundan gecen yaz çıkmıştı evde kafayi yedim cunku nerdeyse elimde buyutec yerlere duvarlara bakiyodum ve internette cok aramistim cinsine dair bi bilgi de bulamadm ama kendi kendine yok oldular bende anlamadm yaklaşık bir ay cektik bunu bana yillar gibi geldi psikolojik olarak esim bi ilac hazırlatmisti belki onunda faydasi olmustur bilemiyorum
Belkide ilaç işe yaradı ne olur ismi ne ise ne kullandıysanız yazarmısınız rica etsem 😔🙏🙏

Back