• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

Vespa delisi Vespa delisi Umarım karsılasmam,valla ıkı haftadır mutluyum hıc gormedıgım ıcın ama hala uyurken heryerı kontrol edıyorum cok korkuyorum bende boceklerden yataga falan cıkar dıye yatagın arkasına etrafına heryerıne bakıp oyle yatıyorum,1 bucuk yasında da kızım var ondan da korkuyorum ne bulsa agzına atıyor.Be yaptıramadım sısleme seklınde ama ınsallah yapan yer varsa yaptırıp kurtulursun.Bızım evde tek gumus bocegı vardı ıste bı turlu kurtulamadım tarım ılacıydı bayer k-othrine ydı en sonunda bu ılaclamaya gelen adam fasnox dıye bı ılac kullandı kutusunu bıze bıraktı gıderken hıc duymamıstım onceden ısmını ama cok guzlu bı ılac dedı ıkı haftadır 1tane bıle gormedım sukur dısardan gelen sınekler bıle bı sure sonra yerde olu gorunuyo baya etkılı sanırım.
A Aden25 senin adına cok mutlu oldum insallah karsılamazsın canım benim Allah göstermesin. sen kontrolü bırakma bunları 2 ay aradım bulamadım 2 ay sonra gene cıktılar korkma hem insana gelmiyor kagıt ve tahta seviyorlar. kızın içinde tedirgin olma insallah o ilaç caren olur güzelim dikkat et

Geçmiş olsun öncelikle zor bir durum en kısa zamanda kurtulursunuz umarım..Ama şunu da samimiyetle söyleyeyim özellikle bu yaz fobi sahibi biri olarak kocaman kocaman haşereler görüyorum onlar beni bitiriyor onlardansa ben bu minnaklara razıyım:)
M minikkedii07 canım bence yanılıyosun dua et ki büyükler gözle görüyosun öldürüyosun üzerine vuruyosun.. bu kadar minik bişeyi görmüyosun arıyosun egilerek bakınca görülüyor keske senin yerinde olsam :(

Parke döşeme mi yoksa laminant mı -- Laminant değilse laminant yapın hiç bir böcek giremez o vakit bu pek masraflı bir durum değil..Tabi yaptırmadan önce evin bütün döşemelerini değiştirmenizi öneririm ..İlk olarak döşemeleri söküp ilaçlayıp sonrasında şap atıp yani 10 cm beton sonrasında da laminant yaptırmanızı önerebilirm ..Bence etkili olur.

Parke döşeme mi yoksa laminant mı -- Laminant değilse laminant yapın hiç bir böcek giremez o vakit bu pek masraflı bir durum değil..Tabi yaptırmadan önce evin bütün döşemelerini değiştirmenizi öneririm ..İlk olarak döşemeleri söküp ilaçlayıp sonrasında şap atıp yani 10 cm beton sonrasında da laminant yaptırmanızı önerebilirm ..Bence etkili olur.
M mega ben kiracıyım ev yeni benden önce kimse oturmamıs laminant parke kullanmıslar ama bi şekılde var parkelerde geziyorlar keske kendi evim olsa hemen fayans yaptırırdım :(

Bir nokta var belli ki bilemediğimiz göremediğimiz o tespit edilmeli öyle şey olur mu o böceklerin yuvalandığı bir yer elbette vardır..Gerekirse evin altını üstüne getirin Aprtmanda mı kalıyorsunuz gerekirse tüm apartmanı bir dezenfekte edilsin.Ev sahibi bu konuda ne yapıyor bır rolu var mı yoksa siz sadece kendi imkanlarınızla mı ilaçlattırıyorsunuz.

Bir nokta var belli ki bilemediğimiz göremediğimiz o tespit edilmeli öyle şey olur mu o böceklerin yuvalandığı bir yer elbette vardır..Gerekirse evin altını üstüne getirin Aprtmanda mı kalıyorsunuz gerekirse tüm apartmanı bir dezenfekte edilsin.Ev sahibi bu konuda ne yapıyor bır rolu var mı yoksa siz sadece kendi imkanlarınızla mı ilaçlattırıyorsunuz.
canım durum şu eskiden oturdugum evde vardı ordan bu böcek yüzünden tasındım evi degiştirirkn koltuk gardrop ne varsaa attım ama küçük seyler getirdim sehpa bilgisayar masası gibi atamadıgım seyler oldu. muhtemelen onlarla geldi bu eve de burda yoktu yani benimle gelmiş aynısı cünkü burdada bazı yerlerde var coğalmasın diye ugrasıyorum evsahibine söylemedim bu ev sahibi ile ilgili degil canım yuvası yok nerde bulursa orda geziyor işte böcek. ben kendim yaptırıyorum ilacımı gözle görünmüyor öyle küçükki anlatamam :(

ben hiç acıyamadım acısaydım onlarla yasamaya alışırdım onun canı varsa bizimde var bizi mahvettiler moralsiz mutsuz hastalıklı hale geldik :KK43:

Ona bakarsanız karafatmalara da acıyacak olursak onlarla beraber yaşamamız gerekecek. Kız fatma, bu akşam da bulaşığı sen yıka diyemeyeceğimize göre :) Haklısınız yani.

Ona bakarsanız karafatmalara da acıyacak olursak onlarla beraber yaşamamız gerekecek. Kız fatma, bu akşam da bulaşığı sen yıka diyemeyeceğimize göre :) Haklısınız yani.
:)) ilahi :)) ben diyorum hepsinin canı cehenneme dünyada bi sürü bos yer varken neden evimize gelirki nu illet seyler cok sinir bozucuuuuuuu :/ :/ :/

Mecbur kurtulacaksınız onlardana ama sizinle gelen o eşyalardan malesef ki başka bir sebep görünmüyor sölediklerinize göre :( Bence onlardan da kurtulun tabi gerçekten çok canınızı sıkıyorlarsa

Yalniz soyle bir durum var cogu bocek yumurtasi zehirden etkilenmiyor. Once erginleri oldurup yumurtadan cikma vakti gelince kisa surede tekrar mi ilaclama yapsaniz acaba yeni yavrular icin? Cunku siz muhtemelen yeyiskinleri olduruyorsunuz ama yerine yenidoganlar geliyor.
İNANMAYIP İNSANI DELİ EDEN Mİ ARARSIN.. DALGA GECEN Mİ ARARSIN.. BU İŞİ BASA GELMEYEN ANLAYAMAZ SENİ COK İYİ ANLIYORUM. NORMAL İLAÇ ASLA ETKİLİ DEGİL BEN GÖZLERİMLE SAHİT OLDUM BEN COK CİDDİ İLACLAR YAPTIRDIM EVİME ULUSLAR ARASI ŞİRKETLERLE ÇALIŞTIM HEP YILANI ANINDA ÖLDÜREN İLAÇ BUNU ÖLDÜRMEDİ DELİ GİBİ COGALIYOR NE YÜZÜ NE BİNİ... NERDE YASIYOSUN BEN İSTANBULDAYIM.

Yalniz soyle bir durum var cogu bocek yumurtasi zehirden etkilenmiyor. Once erginleri oldurup yumurtadan cikma vakti gelince kisa surede tekrar mi ilaclama yapsaniz acaba yeni yavrular icin? Cunku siz muhtemelen yeyiskinleri olduruyorsunuz ama yerine yenidoganlar geliyor.
Kirpicik Kirpicik bu cok ciddi bir ihtimal canım dogru hepside katılıyorum sana pesindeyim işin takipteyim bakalım 1 hafta oldu ilaçlanalı cıkacakmı bakıyorum hep :(

M minikkedii07 canım bence yanılıyosun dua et ki büyükler gözle görüyosun öldürüyosun üzerine vuruyosun.. bu kadar minik bişeyi görmüyosun arıyosun egilerek bakınca görülüyor keske senin yerinde olsam :KK43:
Valla canım sıkıntı orada zaten işte küçüklerde hiç değilse korku olmuyor:))Büyük olanların bazıları hormonlu resmen parmak boyundalar neredeyse,hiç karşılaştın mı bilmiyorum ama öyleleri de kolay öldürülmüyor:))

Valla canım sıkıntı orada zaten işte küçüklerde hiç değilse korku olmuyor:))Büyük olanların bazıları hormonlu resmen parmak boyundalar neredeyse,hiç karşılaştın mı bilmiyorum ama öyleleri de kolay öldürülmüyor:))
minikkedi minikkedi küçüklerde de korku oluyor :)) ya gelirse korkusu ya geldiyse görünmüyorsa korkusu :)) GDO lu oluyor şimdiki böceklerde valla :) hiç karsılasmadım ama o psikolojiyi anlayabiliyorum :( hepsinden korusun Allah evimizi barkımızı :(

sana derken kendim oldum
şu an babamlardayım giriş kat ev
3 parmağım büyüklüğnde bir hamam böceği koşarak kapının altından girdi salona geldi
ve bunlardan bi sürü varmış
şu an kanepenin tepesinde oturuyorum
allahım napıcam m

Back