• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

Nasıl kurtuldunuz ne olur bizede yazın Allah rızası için😫😫😫😫
Ben asiri asiri pinpirikli biriyim malesef ve bu konularda takintili duramadm evde annemlere gelmistim esim bi karisim yaptirdim bittiler demisti ne kullandi bilmiyorum o mu ise yaradi onu da bilmiyorum biz ayrildik onla ama bir konuşma durumu olursa yakin zamanda sorarim yazarim size

@zeytinaga :)))) koptum gece gece cidden mi :)) acık bi yer bulursan raid al sık üzerlerine :KK70: bu sene böcek yılı galiba herkes dertli dogaya sıgmadılar eve giriyorlar ya çıldırıyoruummm ahahhahah
Epeydir burada yazıları okuyorum ama bayağı bi eskiler, 2017 falan. Merak ettim şu başınıza bela olan böcekten kurtulabildiniz mi diye? kitap biti. epeyce araştırdım ben. yabancı sitelerde falan ama bi çözüm bulanı görmedim. tek dedikleri iyi havalandırma, sürekli temizlik falan filan. Bu böcek bir yerden geliyor mutlaka. Orda kendiliğinden oluşmasının imkanı yok. Nem ve sıcak seviyor. biraz çekingen ama o kadar da değil. Tek çaresi bir müddet kuru iklimli ve soğuk bi yere taşınmak ve sizinle giden tüm eşyalarınızdan yok olmalarını beklemek. Çünkü bazı türleri nem miktarına göre değişsede %35in altında pek yaşayamıyor. Sonra tekrar istediğiniz yere dönersiniz. Onlardan kurtulmuş olarak. En sevdikleri yer süpürgelikler. Öyle ilginçler ki, ev kavramları bile var gündüz tek tük tavan kartonpiyerlerine çıksalarda akşam süpürgeliğe tekrar dönüyorlar.

Bizde de vardi bundan gecen yaz çıkmıştı evde kafayi yedim cunku nerdeyse elimde buyutec yerlere duvarlara bakiyodum ve internette cok aramistim cinsine dair bi bilgi de bulamadm ama kendi kendine yok oldular bende anlamadm yaklaşık bir ay cektik bunu bana yillar gibi geldi psikolojik olarak esim bi ilac hazırlatmisti belki onunda faydasi olmustur bilemiyorum
Eşiniz hangi ilacı hazırlardı ne olur yalvarırım yazın gittiğine göre işe yaramış

Epeydir burada yazıları okuyorum ama bayağı bi eskiler, 2017 falan. Merak ettim şu başınıza bela olan böcekten kurtulabildiniz mi diye? kitap biti. epeyce araştırdım ben. yabancı sitelerde falan ama bi çözüm bulanı görmedim. tek dedikleri iyi havalandırma, sürekli temizlik falan filan. Bu böcek bir yerden geliyor mutlaka. Orda kendiliğinden oluşmasının imkanı yok. Nem ve sıcak seviyor. biraz çekingen ama o kadar da değil. Tek çaresi bir müddet kuru iklimli ve soğuk bi yere taşınmak ve sizinle giden tüm eşyalarınızdan yok olmalarını beklemek. Çünkü bazı türleri nem miktarına göre değişsede %35in altında pek yaşayamıyor. Sonra tekrar istediğiniz yere dönersiniz. Onlardan kurtulmuş olarak. En sevdikleri yer süpürgelikler. Öyle ilginçler ki, ev kavramları bile var gündüz tek tük tavan kartonpiyerlerine çıksalarda akşam süpürgeliğe tekrar dönüyorlar.
Yok kurtulamadım ben artık bakmıyorum bakınca görüyorum bi çaresini bulan varsa yazsa keşke karınca zehiri aldım bide şu şırınga olan ilaçcı sanki azaldı ama bunların biteceğine dair hiiiçççç umudum yok artık 😭

Herkese merhaba bu kitap biti veya diger adiyla odun biti denilen boceklerden kurtulan var mi? Varsa nasil bir yol izlediniz yardimci olursaniz cok sevinirim🙏🏻

Back