Arkadaşsiz olmak benim icin daha iyi olabilir diye düşündüğüm o kadar çok oldu ki fakat insan bir noktadan sonra ister istemez canı sıkıldığı anda arayabilecegi birini istiyorArkadaşsız olmak belki daha iyi, boyle düşün.
Herkesin bir karakteri vardır değişmez elbet sende bulursun bir arkadaş.
Emin ol güvenip inanip salaklik edip arkadasligin bitmesi daha kotu..
Boyle yani 
Arkadaşsiz olmak benim icin daha iyi olabilir diye düşündüğüm o kadar çok oldu ki fakat insan bir noktadan sonra ister istemez canı sıkıldığı anda arayabilecegi birini istiyor
Benimde galiba sonunda yapabilecegim şey bu büyük ihtimalle ama kendimi insanlara karşı davranışlarını o kadar çok sorguladım ki Yoruldum bu durumdan fakat yıllar boyunca bir şey değişmiyorsa dediğimiz gibi problem bendeInsanları iten birseyin mutlaka vardır ama sen farkında degilsindir
Istersen uzmanla gorusebilirsin isine yarar mi bilemiyorum ama yillarca ayni durumda kalmanin sebebi ,diger butun insanlar olamaz bence
Eğer değişmem için gerekli bir neden varsa elbette değişmek isterim fakat bunun için herhangi bir neden de vermiyor insanlar hani böyle davranıyorsun bizde bu yüzden boyle davraniyoruz demiyorlar haliyle bende nasıl davranacağımi bilemiyorumDeğişebilirsiniz ben buna inanıyorum çünkü bende değiştim. Asil mesele değişmek istiyor musunuz?
Teşekkürler bende bu yüzden buraya üye oldum :)Haklisiniz tabii.
Buraya yazabilirsiniz her zaman bana da yazabilirsiniz dinlerim :)
Açıkçası erkek arkadaş edinebilecegimi onu da pek bilmiyorum normalde kızlarla bile iletişim kuramayan biri olarak erkeklerle nasil kuracağım bilmiyorumBence erkek arkadasin olsun. Bir sure sonra samimi birkac arkadsin olur.universitede oyle oluyor.
Haklısınız fakat o dönemleri eskisi kadar umursamasam da üstümde etkisi var galiba tavsiyelerinizi düsünecegimÖnce olumsuz düşünmeyi bırakman lazım, insanların yanında çocukça davranıyorum, komik duruma düşüyorum, dalga geçerler vs. gibi Gerçekten yanlış bir adım atmanı bekleyen bir sürü göz senin üzerinizde mi sanki ? Tabii ki hayır; sen dünyanın merkezi değilsin sonuçta!
Kendini sevmelisin, iyi yönlerini düşün, yeteneklerini düşün. Bir yeteneğin varsa onunla ilgili kurslara git.
Bir uzmandan destek alabilirsin mesela. Ortaokul dönemlerini unut, benimle de S'leri tam söyleyemiyorum diye dalga geçiyorlardı. Çok sinir oluyordum okula gitmek istemiyorum diyordum, şimdi gülüp geçiyorum. :)
Eğer değişmem için gerekli bir neden varsa elbette değişmek isterim fakat bunun için herhangi bir neden de vermiyor insanlar hani böyle davranıyorsun bizde bu yüzden boyle davraniyoruz demiyorlar haliyle bende nasıl davranacağımi bilemiyorum