Yeni gelin ya altın takmak lazım, bekarlıkta takılan küpeler olur mu hiç?
Sonra millet hala eski küpelerini mi takıyorsun, değerin bu kadar mı der Allah korusun
Anladım işte.
Kulaklar delik olmayınca lazim da olmuyor.Neyse sende dersin eşine ailenin sana verdiği değer bu. Ben el kızıyım sen ogullarısın. Bence kocan ailesinden bir tas fazla. Sana ayak yapıyor. Yoksa derdi sana düğünde takilanlarla set alalım. Ne istiyorsan onu yapalım. Ayrıca kocan küs ya da gitmek istemiyorsa gitsek mi nedir. Boşver uzak dur. Kaynanan sorarsa bize acıyormuşsunuz. Az uzaktan acıyın deyin.Abdest alırken kulak delik ya oraya da şu değmesi lazım o yüzden. Eşim konusunda bende kararsızım gerçekten o gün öğrenmiş olması..
Yanlış ama. Keşke sahte taksalardı onu bile kabul ederdim diyorum. Taktıktan sonra geri isteselerdi de olurdu.
Haklısınız ama artık üzmeyin canınızı. En güzel günleriniz bunlar şimdi, ağlayarak geçirmeyin. Ailesine de mesafeli davranın, eşiniz de sizi haklı bulmuş ne güzel, o da onlar gibi olsa daha kötü olurdu. Aslında size değil de oğullarına verdikleri değeri göstermişler, siz de bundan sonra ona göre davranırsınızDert etmek değil.. kendinizi benim yerine koyar mısınız. Evleniyorsunuz ve ailesi bir şey takmıyor. Benim gördüğüm bu rezilliktir. Bir aile kızı istemiyorsa böyle yapar..
yahu sahte taksanız ne olacak millete hava atmak için bi de gidip sahte takı mı alacaksınız? hayatımda böyle saçmalık duymadım. çok fakirsiniz üstünüz başınız dökülüyor diyelim düğüne gidecekken komşudan abiye ödünç alıp düğünde buna beş bin lira para saydım mı diyeceksiniz? allah allah. olmayan mal mülk ile hava atılması kadar saçma bişey yok.
Gusül abdesti alırken kulaklar delikse eğer küpe gerekiyor. Kulak dediklerinede su girmesi lazım. Konu sahibinin bekarlıktan kalma küpesi yokmuş sanırım o yüzden abdest için eşini bakkala küpe almaya göndermiş.Abdest alirken kupe mi kullaniliyor anlamadim ben
Valla aydinlandim, tesekkur ederimGusül abdesti alırken kulaklar delikse eğer küpe gerekiyor. Kulak dediklerinede su girmesi lazım. Konu sahibinin bekarlıktan kalma küpesi yokmuş sanırım o yüzden abdest için eşini bakkala küpe almaya göndermiş.
Geline bilezik takılır bu adettir ister kabul edin ister etmeyin. Bunları düşündüğünüzde göre siz buralarda yaşamıyor olmalısınız. Paradan önemli şeyler var bu hayatta bence. Derdim para olsaydı eşime yaptıkları masrafları geri ödettirmmezdim. Ailesine yaptığı masrafları ödemesini söylemezdim.
Abdest alırken kulak delik ya oraya da şu değmesi lazım o yüzden. Eşim konusunda bende kararsızım gerçekten o gün öğrenmiş olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?