- 4 Şubat 2019
- 3.886
- 8.646
Tabiki.. öncelikle o sadece esrar degildir bunu bil, esrar kullanan diğerlerinide kullanıyor sadece diğerleri daha pahalı olduğu için yetisremiyorlar ,Dr gidip suboxne ilaç yazdiriyorlar onu kullanınca diğerini içmiyorlar .benim esim her bku kullanırdı ,sadece diğerini alamadığı için( yuzdeyuz eminim) bu ilacı kullanip üstüne esrr içerdi ,ayırt edebiliyorum zaten hangisini kullandini ,esrra da para kalmazsa bu seferde o ilacı kendi gibi bağımlı biriyle satardı( ağzından kaçırdı bikez) o ilaclari Dr hemen vermiyor çünkü ,,,,,diğerlerini kullandığında evdeki ceyizlerimi sattı ben evde yokken, sonrada arkadaşım sattı dedi ,zaten asla inanmam bugüne kadar tek hi arkadaşını eve sokmamistir.son zamnlarda esrr kullanıyordu bitek .işyeri kapandı parasız kaldı babası haftada bir 200 TL veriyodu bana .onuda kavga kiyametle alıp esrra veriyodu.hic unutmam sırf gözlerinden esrr kullandigini anladığım için visine diye bı göz damlası buldum evde.bu ne diye sorduğumda ,fabrikada çalışıyordu onsiralar gozum mikrop kalmasın die kullanıyoruz dedi,aylar sonra şeytan durttu ekşi sözlüktn o damlayı araştırdım.megersem o damlayı bagimlilar gözü kırmızı olmasın diye kullanıyorlarmis ,( sırf ben anlamayım ) diye........defalarca amateme yattı 5.6 ay dayandı sonra yine başladı.......haaa buarada konu sahibi eşim ben hamile kalmayana kadar hiç kullanmadi ,hamile kaldım esrra başladı çocuk doğdu 1 yaşına falan girdi eroine basladi.... Bu konu sahibi gibi biri daha yazdı bana çocuk olunca bidaha kullanmicakmis .heppp aynı hikaye ne fazla ne eksik ,zhep aynı konuşmalar ,,,,,,başıma bı ağrı saplandı kız belliki evlenicek bununla ne dediysem hep bı savunma vardı ,,,,, yaşayıp görün ozaman.ben kafamı duvarlara vurdum mecazen demiyorum bak ciddi ciddi duvarlar a vurdum .çocuğum korkmasın diye yastığa kafamı gömup çığlık çığlığa bağırdım.en onemlisiyse o çok sevdiğim adamin katili olucak tim .herşeyi planlanmıştır uyumasını bekliyodum. Çocuğuma kıyamadım yapamadım.....şimdi kurtulamıyor um ondan çünkü maddeye bağımlı oldukları gibi bizede bağımlılar ,,,,hergun ölmesi için Allah'a yalvardigimi bilirim......yemişim onun mühendisliğini merak etme o istende olur çok yakında............. anlatacak çok şey var aslında ama özelde yazistigim kıza ne dediysem hep bı savunma vardı tıpkı senin konunda o sevgilini ovdugun gibi. Yaşaaa ve gör ozaman ,bari çocuk yapma olurda evlenirsen
tüylerim diken diken okudum yazdıklarınizı, biz kadınlar, ama gerçek kadınlar, tırnağım kiriĺdi diye ağlayanlar değil,mızmızlanmadan göğüs geren , mucadele eden, her sabah çocuğu için cehenneme uyanmayı bile göze alan kadınlar , ne kadar güçlü varlıklarız.Umarım bir an önce kurtarırsınız evladınızı o cehennemdenTabiki.. öncelikle o sadece esrar degildir bunu bil, esrar kullanan diğerlerinide kullanıyor sadece diğerleri daha pahalı olduğu için yetisremiyorlar ,Dr gidip suboxne ilaç yazdiriyorlar onu kullanınca diğerini içmiyorlar .benim esim her bku kullanırdı ,sadece diğerini alamadığı için( yuzdeyuz eminim) bu ilacı kullanip üstüne esrr içerdi ,ayırt edebiliyorum zaten hangisini kullandini ,esrra da para kalmazsa bu seferde o ilacı kendi gibi bağımlı biriyle satardı( ağzından kaçırdı bikez) o ilaclari Dr hemen vermiyor çünkü ,,,,,diğerlerini kullandığında evdeki ceyizlerimi sattı ben evde yokken, sonrada arkadaşım sattı dedi ,zaten asla inanmam bugüne kadar tek hi arkadaşını eve sokmamistir.son zamnlarda esrr kullanıyordu bitek .işyeri kapandı parasız kaldı babası haftada bir 200 TL veriyodu bana .onuda kavga kiyametle alıp esrra veriyodu.hic unutmam sırf gözlerinden esrr kullandigini anladığım için visine diye bı göz damlası buldum evde.bu ne diye sorduğumda ,fabrikada çalışıyordu onsiralar gozum mikrop kalmasın die kullanıyoruz dedi,aylar sonra şeytan durttu ekşi sözlüktn o damlayı araştırdım.megersem o damlayı bagimlilar gözü kırmızı olmasın diye kullanıyorlarmis ,( sırf ben anlamayım ) diye........defalarca amateme yattı 5.6 ay dayandı sonra yine başladı.......haaa buarada konu sahibi eşim ben hamile kalmayana kadar hiç kullanmadi ,hamile kaldım esrra başladı çocuk doğdu 1 yaşına falan girdi eroine basladi.... Bu konu sahibi gibi biri daha yazdı bana çocuk olunca bidaha kullanmicakmis .heppp aynı hikaye ne fazla ne eksik ,zhep aynı konuşmalar ,,,,,,başıma bı ağrı saplandı kız belliki evlenicek bununla ne dediysem hep bı savunma vardı ,,,,, yaşayıp görün ozaman.ben kafamı duvarlara vurdum mecazen demiyorum bak ciddi ciddi duvarlar a vurdum .çocuğum korkmasın diye yastığa kafamı gömup çığlık çığlığa bağırdım.en onemlisiyse o çok sevdiğim adamin katili olucak tim .herşeyi planlanmıştır uyumasını bekliyodum. Çocuğuma kıyamadım yapamadım.....şimdi kurtulamıyor um ondan çünkü maddeye bağımlı oldukları gibi bizede bağımlılar ,,,,hergun ölmesi için Allah'a yalvardigimi bilirim......yemişim onun mühendisliğini merak etme o istende olur çok yakında............. anlatacak çok şey var aslında ama özelde yazistigim kıza ne dediysem hep bı savunma vardı tıpkı senin konunda o sevgilini ovdugun gibi. Yaşaaa ve gör ozaman ,bari çocuk yapma olurda evlenirsen
Kesinlikle anlamaz bunalr bu dediklerimiz bir kulagindan girer digerinden çıkar.evlenip başını yakma bu adamla. Ama sen kesin evlenir seneye bu zamanlar keşke sizi dinleseydim diye başlık açarsın...
Bir de şunu söylemek istiyorum, esrar öyle çok çabuk bağımlılık yapan bir madde değil.Tabi ki surekli kullanmadığını ve yıllar önce denemiş olduğunu soyledigin için yazıyorum.Eroin değil öyle hemen ileri derecede bağımlılık yapsın .Uyuşturucular da kendi içinde farklı farklı,hatta bana göre sigara da bir uyuşturucu.İste ülke sınıflandırmaları bunlar.Ergenliginde esrar denedi diye kimseye kes muamelesi yapılmaz ,haksızlık olur.
Kesinlikle anlamaz bunalr bu dediklerimiz bir kulagindan girer digerinden çıkar.
akil var mantık var esrar bir kere icmeis insan alkol içmiş insan bir kere birakirmi
Yavrum senin ne işin var bu tür insanlarla
Ailene acı bari
Tecrübe konuşuyor buyuklerini dinle
Yada bak yaşamış kisden canlı ornek var
Onu dinle konu sahibi benim adım KARPUZ UYESİ BAK YAZMİS NE YASADİGİNİ KULAGİNA KUPE YAP VAZGEC
[/QUOT
Yorumları okurken şoka uğradım herkes ne kadarda hırçın ve öfkeli :/ ben sadece bu durumda olan veya yaşamış kişilerin yorumlarını almak istedim
İnşallah ,gerçekten öyleyiz Allah o gücü veriyor bize .tam öldüm dersin yine ölmezsintüylerim diken diken okudum yazdıklarınizı, biz kadınlar, ama gerçek kadınlar, tırnağım kiriĺdi diye ağlayanlar değil,mızmızlanmadan göğüs geren , mucadele eden, her sabah çocuğu için cehenneme uyanmayı bile göze alan kadınlar , ne kadar güçlü varlıklarız.Umarım bir an önce kurtarırsınız evladınızı o cehennemden
Konu sahibine katılıyorum. Eskiden üni bitirenin işi hazırdı. Çünkü üni kazanmak zaten asıl olaydı, odtü, boğaziçi ankaradaki istanbuldaki üni lerdi. Şimdi il olarak kendine yetemeyen bir yerde bile ilçesinde kampüs var. İstanbul desen apartmanlara kurulmuş özel üni lerle dolu. Mezun olana zaten iş yok. Üni bitirmenin ne manası var? iş yoksa.