O ergen kötü niyetli mühendis ile iyi ki bitmiş.
Yoksa buraya mutsuzum, adam beni aşağılıyor mühendis diye evlendim diye konu açacaktınız.
Mesleği ne olursa olsun, isterse Nasa'da ödüllü bilim adamı olsun size kendinizi kötü hissettiriyorsa, aşağılıyorsa gözünüz meslek görmesin. Para görmesin. Ayrılın. Sırf meslek diye para diye 7/24 kendinizi mi özgüveninizi bitirteceksiniz???
Şu anki sevgilinize gelince, iyi biri izlenimi verdi bana. Sadece şu esrar konusu kafama takıldı. Eğer o konuda samimi ise, bir daha asla ama asla olmaycaksa şans verin. Ama bu konuda emin olun. Burada bir üye var. Onunda eşi esrar kullanıyor. Etiketliyorum onun tavsiyesini duymak isterim.
Karpuzlu araba
Amcalara gelince de, 27 yaşında bir bireysiniz. Amcalarınıza göre hayatınızın en önemli kararını almayın. Annenizin görüşünü alın, ama sonra kendi kararınızı verin. 3. derece akrabaları hayatınıza bu kadar karıştırmayın.
Evlenmek demek birey olmak demektir. Kendi kararınızı verin.
Son olarak şunu demek istiyorum. İyi Meslek = İyi İnsan demek değil. Buna göre karar verirseniz hata edersiniz.
Evet bir adamın iyi bir işi olmalı. Serseri olmamalı.Çalışkan olmalı. Ama sırf doktor, öğretmen, mühendis diye evlenilmez.
Bu arada sevgiliniz dükkan işletiyor. Şu an o dediğiniz kıdemli statülü çoğu beyaz yakalının hayalı kendine cafe açmak, kendi işinin patronu olmak. Yani sevgiliniz bence haklı. Kendi işi varken neden üç kuruşa başkasının yanında çalışsın???
Özetle bence şu esrar konusu önemli. O da tamamen bitmişse, bence evlenmeyi düşünebilirsiniz.
Karpuzlu araba
bir yorum yapar mısın bu konuya?
Tabiki.. öncelikle o sadece esrar degildir bunu bil, esrar kullanan diğerlerinide kullanıyor sadece diğerleri daha pahalı olduğu için yetisremiyorlar ,Dr gidip suboxne ilaç yazdiriyorlar onu kullanınca diğerini içmiyorlar .benim esim her bku kullanırdı ,sadece diğerini alamadığı için( yuzdeyuz eminim) bu ilacı kullanip üstüne esrr içerdi ,ayırt edebiliyorum zaten hangisini kullandini ,esrra da para kalmazsa bu seferde o ilacı kendi gibi bağımlı biriyle satardı( ağzından kaçırdı bikez) o ilaclari Dr hemen vermiyor çünkü ,,,,,diğerlerini kullandığında evdeki ceyizlerimi sattı ben evde yokken, sonrada arkadaşım sattı dedi ,zaten asla inanmam bugüne kadar tek hi arkadaşını eve sokmamistir.son zamnlarda esrr kullanıyordu bitek .işyeri kapandı parasız kaldı babası haftada bir 200 TL veriyodu bana .onuda kavga kiyametle alıp esrra veriyodu.hic unutmam sırf gözlerinden esrr kullandigini anladığım için visine diye bı göz damlası buldum evde.bu ne diye sorduğumda ,fabrikada çalışıyordu onsiralar gozum mikrop kalmasın die kullanıyoruz dedi,aylar sonra şeytan durttu ekşi sözlüktn o damlayı araştırdım.megersem o damlayı bagimlilar gözü kırmızı olmasın diye kullanıyorlarmis ,( sırf ben anlamayım ) diye........defalarca amateme yattı 5.6 ay dayandı sonra yine başladı.......haaa buarada konu sahibi eşim ben hamile kalmayana kadar hiç kullanmadi ,hamile kaldım esrra başladı çocuk doğdu 1 yaşına falan girdi eroine basladi.... Bu konu sahibi gibi biri daha yazdı bana çocuk olunca bidaha kullanmicakmis .heppp aynı hikaye ne fazla ne eksik ,zhep aynı konuşmalar ,,,,,,başıma bı ağrı saplandı kız belliki evlenicek bununla ne dediysem hep bı savunma vardı ,,,,, yaşayıp görün ozaman.ben kafamı duvarlara vurdum mecazen demiyorum bak ciddi ciddi duvarlar a vurdum .çocuğum korkmasın diye yastığa kafamı gömup çığlık çığlığa bağırdım.en onemlisiyse o çok sevdiğim adamin katili olucak tim .herşeyi planlanmıştır uyumasını bekliyodum. Çocuğuma kıyamadım yapamadım.....şimdi kurtulamıyor um ondan çünkü maddeye bağımlı oldukları gibi bizede bağımlılar ,,,,hergun ölmesi için Allah'a yalvardigimi bilirim......yemişim onun mühendisliğini merak etme o istende olur çok yakında............. anlatacak çok şey var aslında ama özelde yazistigim kıza ne dediysem hep bı savunma vardı tıpkı senin konunda o sevgilini ovdugun gibi. Yaşaaa ve gör ozaman ,bari çocuk yapma olurda evlenirsen