Siz adamı tutkuyla sevmiyorsunuz. Bana göre tutku ,aşk olmadan evlilik olmamalı. Sonra cinsel problemler de oluyor bu yüzden .Sırf iyi biri diye kimseyle evlenilmez.
Açık açık yazacağım; o kişiyi cinsel olarak arzulayıp hayal edemiyorsan size olmaz ondan.
Ona göre değerlendirin.
Zamanla oluşabilir. Valla sözlünüzü tanısam ona verdiğim taktiklerle çocuk sizi mecnun ederEvet tutkuyla sevmiyorum ve bu beni korkutuyor. Peki tutku ilk zaman olur sonra olmaz bişey mi yoksa zamanla oluşur mu?
Zamanla oluşabilir. Valla sözlünüzü tanısam ona verdiğim taktiklerle çocuk sizi mecnun eder
Çocuğun sizden ilgisini biraz çekmesi ve senin çocuğu kıskanma durumun olsa , çocuğa bir kız taksa falan gör bakalım tutkuyu
Yok o konuda düşünebiliyorum yanlışlıkla kolumuz değse falan hoşuma gidiyor.
Evet çok saygılı ve çok değer veriyor. Ben de ona karşı saygılıyım ve değer veriyorum. Kalbim pır pır atmasa da onunlayken, onun üzülmesi beni yıpratıyor. Şefkat mi bu bilemiyorum. Şeytan çok uğraşıyor insanla gerçektenZamanla seversin bence o hep olmuştut sözlülük döneminde etraftakilerin dedikleri ... Zamanla geçer aşk sevgi tutku zamanla tükenecek şeyler emin ol .. Önemli olan saygı ve değer vermesi sana ... Diğerleri azalır biter zamanla .. Saygı varsa sana değer veriyorsa elinin tersiyle itme içine vesvese verme ..
Tamam, bu oluyorsa olabiliritesi mevcuttur diyebilirim.
Bi de ortak zevklerinizi tayin etmeye çalışın bakalım.
Neye ne kadar önem verirsiniz bir erkekte, ne etkiler, o etkileyebilecek kapasite kendinde var mıdır bunları göz önünde de bulundurun. Öyle şak diye aşka düşemeyebilirsiniz, zaten aşk dediğiniz şey de biraz uygun yer ve zaman korelasyonu gibi bir şey.
Biraz bunlar üzerine düşünün.
Seninle ilgiliyse onunla mutluysan zamanla olucak birbirinize bağınız . Sonra onun gibisini bulamazsın bak .
Evet yok garip gelmiş olabilir size herkesin kendi düşüncesi sonuçta.Kolun deyince hoşuna gitmesi ondan etkilendiğin anlamına gelmez ki?
Sözlüsünüz aranızda başka temas yok mu?
Ortak zevklerimiz var ve anlaşamadığımız konu neredeyse hiç yok gibi. Tek sıkıntı başkalarının daha iyisini bulabilirdin tarzı düşüncelerinden etkilenip soğumam. Bunun da çok kötü birşey olduğunu biliyorum fakat aşmaya çalışıyorum
Haklısınız güzel ve değerli bir kalbi kaybetmek var belki de sonunda ...
Bak bende sözlüyken senin gibi düşünüyordum ve biz görücü usulu evlendik . Şuan çok şükür 5 yıl oldu evleneli iyi ki diyorum .
Öyle tabiki de hiç öpüşmediğiniz biriyle evlenip aynı yatakta uyumak korkutucu değil mi?Evet yok garip gelmiş olabilir size herkesin kendi düşüncesi sonuçta.