- 28 Ağustos 2017
- 57
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yar yardımcın olsun canım .. Sen Allah'a sığın halkında hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursun .. Bu dönende etrafa 3 maymunu oynaEvet çok saygılı ve çok değer veriyor. Ben de ona karşı saygılıyım ve değer veriyorum. Kalbim pır pır atmasa da onunlayken, onun üzülmesi beni yıpratıyor. Şefkat mi bu bilemiyorum. Şeytan çok uğraşıyor insanla gerçekten
Sözlüymüşsünüz, ben kaynaşma aşamasındaki iki sevgili olarak aldımdı. :/
Yani en azından bi sözlenme aşamasına kadar bazı şeylerin netlik kazanması gerekir diye düşünüyorum.
Çünkü seçme-tanışma kısmı bitmiş, daha ciddi bir yolda tanıma-anlama kısmına geçilmiştir.
Görücü usulü mü?
Siz de haklısınız biraz korkutucu tabi.Öyle tabiki de hiç öpüşmediğiniz biriyle evlenip aynı yatakta uyumak korkutucu değil mi?
Rabbim yar yardımcın olsun canım .. Sen Allah'a sığın halkında hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursun .. Bu dönende etrafa 3 maymunu oyna
Dis gorunus onemli elbette ki. Ama evlenince ne ask kalir ne sevgi. Adam olmayanin yuzu en yakisiklu olsa ne olur. Soguyorsun igreniyorsun nefret ediyorsun. Ahlaki nasil. Dunya gorusunuz nasil
onu arzuluyor musun onu dusununce mutlu oluyor muun gelecegını onunla hayal edebılıyor musun bunlara cevap vermeden evlenme derım
Evet görücü usulü . Ben de sizin gibi düşünüyorum fakat nasıl oldu da bi anda böyle bişey yaptım anlayamadım bir hızla gelişti olana kadar sıkıntım yoktu fakat olduktan sonra kafamda sorular oluşmaya başladı.
Ahlak olarak çok iyi ve terbiyeli . Dünya görüşlerimiz benziyor. Düşünüyorum ki ben birini sırf dış görünüş yüzünden bırakırsam buldum dediğim başka biri de bana bunu yapabilir
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir ay olacak sözlüyüm. Sözlüm çok iyi biri onunla birlikte olmam tamamen mantık mı bilmiyorum ama ilk görüştüğümüzde bana bakışları ve ilgisi çok hoşnut etmişti beni ve çok huzurlu ve rahat hissetmiştim yanında. Fiziksel olarak da olmayacak gibi değil demiştim içimden. O beni çok mutlu ediyor ben de elimden geldiğince etmeye çalışıyorum o mutsuz olduğunda üzülüyorum gönlünü almaya çalışıyorum fakat biyerde tıkanıyorum. Zaman geçtikçe şunu farkediyorum ki onu gördüğümde heyecanlanmıyorum , pır pır atmıyor kalbim ve onu kaybetmekten korkmuyorum. Bilmiyorum belki de bana çok ilgili olduğu için şımarıklık mı yapıyorum. Evlilik düşününce içim sıkılıyor acaba doğru insan mı diye düşünmeden edemiyorum. Ve Çevremdekilerin dış görünüş hakkında yaptıkları yorumlar çok canımı sıkıyor ve elimde olmadan bundan çok etkileniyorum bana da öyle gelmeye başlıyor. Sizce bu durum yavaş yavaş söner mi içimde yoksa evlendikten sonra keşke mi derim düşündükçe kıvranıyorum ama sonuca varamıyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.