Düşündüğümden daha panikmişim

Cok gecmis olsun. Bende panigimdir. Kriz anlarinda bunu yonetmek mumkunmu bilmiyorum. Belki netten vs arastirabilirsiniz. Inşallah acisi agrisi yoktur bebeginizin. Allah a emanet.
ben hem panik atağım ayni zamanda da anksiyetem var.
olay aninda icten yanmalı anksiyete başlar bende kalbim bir teklemeye başlar hemen kendime hop dur bakalım diyip bi derin nefes esliginde yapmam gerekeni yaparim.
tüm olaylar bittikten sonra elim ayagim bosalir kimse ne oldugunu anlamaz
az önce at gibi ortada dolaniyodu noldu ya olur genelde etrafimdakiler.

Geçmiş olsun. İlk yardım eğitimi almışsınız ama insanın böyle şeylerde basireti bağlanıyor anlık şok. Mesela deprem olsa,hani kendimizi koruma şeyine geçmemiz lazım demi,benim de o aklıma gelmez mesela. Böyle şeyler maalesef zor oluyor. Herkesin başına gelebiliyor Allah kötülüklerden korusun.

Geçmiş olsun,o panik hâli bende de var eşim bana göre çok sakin, çözüm odaklıdır.Ben öyle kalırım.Zamanla tecrübe kazanıp daha rahat oluyorsun ama o panik hali öyle çabuk geçmiyor...

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun çok zor seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 4 yaşındayken yanmıştı işten nasıl çıktığımı hastaneye nasıl vardığımı hala inan bilmiyorum çok zor çok Allah kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun. Ben de ilk yardım eğitimi aldım, haftasına koridorda öğrencim bayıldı, elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı unuttum. Elimde değil, hiç soğuk kanlı olamıyorum kriz durumlarında. Allaha emanetiz vallahi.
Çok imrenirim böyle durumlarda sakin kalabilip süreci yönetenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…