Düşündüğüm evlilik bu değildi !

Sen de bir öfke anında hem ona hem ailesine say dök ağzına geleni söyle sonra şakaaa de o zaman . Öyle şaka mı olurmuş. Yerinde olsam ilk iş olarak yatım bıraktığım eğitimimi tamamlardım. Önce kendi geleceğini garantıye almakla başla canım değişiklik istiyorsan. Ailece bir olup seni sindirmişler gördüğüm kadarıyla, buna izin verme.

Esin ailesinden izin almak nedir ya?
Ben kocamdan izin almıyorm biyere giderken,haber veriyorm bitti gitti.
23 yas cokk erken bi yas.
Çalısmıyorsan lutfen calıs,koca bi ömür var önunde..
Ziyan etme kendine

Amin. Erkek olmasa kadın hastalıkları birimi olmazdı. Resmen hasta edio. Ona bakarsan da çok seviomus ama sürekli şiddet içerikli konusuo kafanı duvara vururum ağzını dağıtırım vs
Peki neden çekiyorsunuz? Anne babanız yok mu arkadaşım sizin? Bir Allahın kuluda öyle yapılmaz böyle yapılır diye eşek sudan geldikten sonra bile dövmeye devam edemiyor mu eşinizi?

Ay daha neler duyacağızz?
Memursunuz birde neden cekiyorsunuz?
15 de bir annesiyle görusuyoruz esımın,15 gunde kendime zor geliyorm:)
Haftada 3 gun görussem acıllik olurum kesin:)

Nasildi peki beklediginiz evlilik? Erken yaslarda evlenen cogu cift sizin yasadiklarinizi yasiyor. Olgunluk yok,para yok,meslek yok. Evde oturup birbirini yiyor herkes.
Bir de diyorsunuz ki sevdigini daha cok belli etsin. Sevmiyor ki. Seven adam boyle olmaz. Cinsellikte sorun yokmus aman ne guzel,allah orasina zeval vermesin bari. Odullendirin adami bu guzel evlilik icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…