Düşüncesiz..

Balkabugu04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
175
105
18
29
Herkese merhaba çok uzatmadan kısaca sıkıntı mı anlatmak istiyorum sizlerden istediğim nasıl davranmam konusunda yardımınız. Bugün evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadı daha önce kutladı hediyeler yemekler çiçekler VS. Ama sorun bu değil yani kutlasın illa bişey alsın değildi derdim sadece hatırlamasını bekledim hatırlamadı sonradan surat asınca falan anladı yani..birde ben 3 aylık hamileyim sorunlarımız var her evlilikte olduğu gibi zaman zaman fazlası var tabi.. Gece korkunç rüya gördüm ağlayarak uyandım kendisi beni sakinleştirdi öptü sarıldı falan sabah hatırlamaması üzdü beni ardından bi konu üzerine tartıştık ablası para istedi bende eşime neden istediğini sordum Bilmiyorum falan diye geçiştirdi sonra evden çıktıktan sonra aradım eşimi ne parası bu neden benden saklıyorsun dedim kızdı bağırdı sana herşeyi hesabını vermek zorunda mıyım dedi bende doğru haklısın ben kimim dedim sonra küfür etti bana çok üzüldüm kapattım suratına..çok üzüldüm böyle bi günde beni kırmasına insan unuttum diye kendini affettirmek için çabalar o daha da beter şeyler söyledi.. Çok kırgınım.. Size sorum eve geldiğinde nasılsın davranmalıyım? ( kısaca dedim ama uzattım kusura bakmayın)

iyi de daha gün bitmedi ki. adam zaten hediye,çiçek vs almış. siz yurtdışında mısınız? yani saat daha 12 olmadı ve adam hatırlamadı diye kavga etmeniz çok mantıksız. ayrıca parayı da bilmiyorum demiş niye bi daha bi daha arayıp soruyorsunuz? bilmiyorum küfür hariç eşiniz haksız gelmedi bana.

Düşüncesiz olması neyse de küfürbaz olması sıkıntı bana göre.
Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim...

hesap vermek zorunda tabi. o çalışıyor sen çalışmıyorsan bile siz bir ailesiniz bakın yakında çocuğunuz olacak. bir de üstüne küfür etmiş!! hem de bu kadar hassas bir dönemde. (günün özelliğinden öneminden bahsetmiyorum bile) kesinlikle geri adım atmamalısın kendisi ne yapacaksa yapsın ve telafi etsin !! sinirlendim şu an

Bence sizde hamilelik stresi olusmus bu tam olarak nasil tanimlanir bilmiyorum ama siz anlarsiniz hormonal degisimler hatirlasa feba olmazdi tabii ama bu kadarda muhim degil bence siz hazirlik yapin bunun erkegi kadini olmaz ben daha guzel organizasyonlar cizdigime inanirik hem esimin gozlerinin guldugunu gormek bana ayri keyif verir :))) umarim bu hassas doneminizi daha keyifli gecirirsiniz.

Eşimi tanıyorum yani unuttuğundan eminim zaten şuan takıldığım şey unutması değil küfür etmesi ve ablası parayı istediğinde eşim sordu neden diye fısır fısır bahçeden konuştu yanında eşim nedenini biliyor ama benden saklıyor bide üste çıkmak için küfürler falan.. Hadi bilmiyor olsa bile benim zoruma giden şey ben hamileyim ama bana gelince eşim Durumumuz iyi değil diyor canım bişey istese söyleyemem bile alsa bile bunu yüzüme vuruyor ama neden ailesinden biri isteyince gözü kapalı veriyoruz bu beni üzüyor ben onun çocuğunu taşıyorum benim burnumdan getiriyor en ufak bişey istediğimde

Kime ne parası verdiğini bilemem de eğer evini aksatiyorsa sorun bence benim esimde yardım eder gerek benim aileme gerek kendi ailesine ama hesabını yaparsa yardım eder bak bunu eve alamacagim onlara vericem sende okeylersen eğer diye sorar

ablası evli mi bekar mı, sadece bana para ver demiş olamaz yani, illaki sebebini bildirmiştir, eşinde sana söylemek istemiyorsa saçma bi sebep olmalı, bilemedim... kardeşler zor durumda birbirine yardım eder bunda bişey yok ama zor durumdaysa...
evlilik yıldönümünüzü unutması çok önemli değil, erkekler kadınlar kadar önemsemiyor özel günleri, istisnalar kaideyi bozmuyor
ama sana hesap vermem demesi ve küfür etmesi esas sıkıntı gibi geldi
bence onun nasıl davranacağına göre davran belki de özür diler

Aynen öyle bende aynı düşünce içindeyim.. Nasıl davranıyım eve geldiği zaman

İnanın şuan yıldönümünü umrumda değil.. Onu gününü bide önemi olduğu için anlatmak istedim.. Küfür olayı beni bitirdi gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi

anladım,ya bilmiyorum bence para mevzusu karışık. tamam sizin durumunuz kötüdür bilemem ama kardeş başka bir şey yani bir defaya mahsus olduysa bence hoş görebilirsiniz. sebebini de belki ablası bilinmesini istememiştir. biraz taktik yapıp mesela gece eve geldiğinde tatlı dille sorsanız söylerdi belki.

ay bilmiyorum ben neden bugün burdaki kadınların kocalarının savunucusu oldum

ama yaptığı tek ve büyük bir yanlış var o da küfür etmesi onu her koşulda haksız çıkarıyor. o konuda ne deseniz doğru ne olursa olsun küfür etmemesi gerekirdi.

Derin bir nefes alin sakinlesin. Sizde hamilelik hassasiyeti de var. O sizin kadar ince dusunemeyebilir. Strese sokmayin kendinizi artik önce bebeginiz unutmayin. Aksam da kirginliginizi belli edin her ne olursa olsun size nazik davranmali ama siz de kirginliginizi uzatmayin...

Hayirli dogumlar dilerim allah evladiniza kavustursun.

İnanın şuan yıldönümünü umrumda değil.. Onu gününü bide önemi olduğu için anlatmak istedim.. Küfür olayı beni bitirdi gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Gene tabi sen benim gazıma gelme hamilesin konuşun boşanmak kolay değil zaten ama benim kesin çizgilerim var şiddet ve küfür gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…