• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz..

Bir kere bu kadar sinirli olursaniz 40 kisiyle de evlenseniz yine yurumez. Karsilikli olarak saygi kaybedildiyse o evliligin yildonumu kutlanmasin zaten. Biraz sakin,biraz normal davranmalisiniz karsilikli olarak
Bir değil iki değil alttan almaktan bıktığım için bu kadar sinirliyim

Siddet egilimi baslamis sanirim birine danissa tepki gosterince daha da buyur belki ama kararlilik gostermekte fayda var kufur ettikce senden soguyorum de mesela
Sana hesap vermek zorunda mıyım diyen bi adam içim soğurum demek fayda eder mi sizce.. Birde bu adam kendisini kaç gün önce bana seninle aramz bozulsun istemiyorum üzülüyorum diyordu delirmiş şimdi de

Bir değil iki değil alttan almaktan bıktığım için bu kadar sinirliyim
Adama sormussunuz ne parasi istiyorlar diye bilmiyorum demis. Tekrar tekrar sorarsaniz bir de sorarken uslubu bozarsaniz olmaz. Onun da size ters cevap vermesi yanlis. Sizin bu yaptifiniz alttan almak degil tam tersi uste cikmak. Hatalisiniz iki tarafli

Adama sormussunuz ne parasi istiyorlar diye bilmiyorum demis. Tekrar tekrar sorarsaniz bir de sorarken uslubu bozarsaniz olmaz. Onun da size ters cevap vermesi yanlis. Sizin bu yaptifiniz alttan almak degil tam tersi uste cikmak. Hatalisiniz iki tarafli
Her konu da alttan alan benim bir kere ben sinirlendim o alttan alamadı bu kadar idare edemeyecek mi beni.. Gizlenen bişey var yani niye buna gerek duyuyorlar öcü müyüm ben ki her zaman ben eşi burda değil gerektiğinde destek olalım diyen tarafken bu tavır hoşuma gitmedi

Arkadaş kocanız tapulu malınız değil ablasına yada bacısına para yollamak istiyorsa yollar
Hayatının hesabını size veremez ki
Yok moralim bozuldu şu bu
Geçim olmaz böyle yaparsan

Arkadaş kocanız tapulu malınız değil ablasına yada bacısına para yollamak istiyorsa yollar
Hayatının hesabını size veremez ki
Yok moralim bozuldu şu bu
Geçim olmaz böyle yaparsan
Sizin kocanız sizden herşeyi saklarsa siz böyle mi diyeceksiniz? Hiç sanmıyorum gerçekten.. Yorum yapmak zorunda hissetmeyin lütfen kendinizi.konunun başında da söylediğim gibi sorum belli durumu anlattım ve nasıl davranmalıyım sizlere göre diye sordum. Bu beni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi diye bi sorum olduğunu hatırlamıyorum.

Sizin kocanız sizden herşeyi saklarsa siz böyle mi diyeceksiniz? Hiç sanmıyorum gerçekten.. Yorum yapmak zorunda hissetmeyin lütfen kendinizi.konunun başında da söylediğim gibi sorum belli durumu anlattım ve nasıl davranmalıyım sizlere göre diye sordum. Bu beni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi diye bi sorum olduğunu hatırlamıyorum.
İşte sorununda burda başlıyor benim yorumumu bile anlamamışsın onun içinde nasıl davranacağın var
Anlayana sivri sinek saz anlamaya davul zurna az

Back