- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
Herkese merhaba çok uzatmadan kısaca sıkıntı mı anlatmak istiyorum sizlerden istediğim nasıl davranmam konusunda yardımınız. Bugün evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadı daha önce kutladı hediyeler yemekler çiçekler VS. Ama sorun bu değil yani kutlasın illa bişey alsın değildi derdim sadece hatırlamasını bekledim hatırlamadı sonradan surat asınca falan anladı yani..birde ben 3 aylık hamileyim sorunlarımız var her evlilikte olduğu gibi zaman zaman fazlası var tabi.. Gece korkunç rüya gördüm ağlayarak uyandım kendisi beni sakinleştirdi öptü sarıldı falan sabah hatırlamaması üzdü beni ardından bi konu üzerine tartıştık ablası para istedi bende eşime neden istediğini sordum Bilmiyorum falan diye geçiştirdi sonra evden çıktıktan sonra aradım eşimi ne parası bu neden benden saklıyorsun dedim kızdı bağırdı sana herşeyi hesabını vermek zorunda mıyım dedi bende doğru haklısın ben kimim dedim sonra küfür etti bana çok üzüldüm kapattım suratına..çok üzüldüm böyle bi günde beni kırmasına insan unuttum diye kendini affettirmek için çabalar o daha da beter şeyler söyledi.. Çok kırgınım.. Size sorum eve geldiğinde nasılsın davranmalıyım? ( kısaca dedim ama uzattım kusura bakmayın)