- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Balkabugu04
Öyle
olsa amenna işte ama nerdeeeee
Olur canım esin de konuş bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle
olsa amenna işte ama nerdeeeee
Ablası evli şuan ailesinin yanına geldi hadi eşi para vermemiş olsa bile bir sürü abisi var babası var evde neden eşimden istedi.. Kardeştir destek olmalı kesinlikle benim ablamda bana destek olur zaman zaman.. Sorun bu değil yani nedenini illaki söyledi ve benden neden saklıyorsunuz birde eşim evdeyken gelip istemiyor eşim çıktı gidiyor sandı ben uğurladım kapıyı kapattım çağırdı eşimi seslendi.. Sonra konuştular işte niye aramıyorsun yada eve gelip demiyorsun çıkmasını deli gibi pencerede bekliyorsun bide söylemiyor eşim deli oldum.. Hele ki bana bunun için küfür etmesi.. Hesap vermek zorunda bana göre çünkü benim attığım adıma kadar karışıyorablası evli mi bekar mı, sadece bana para ver demiş olamaz yani, illaki sebebini bildirmiştir, eşinde sana söylemek istemiyorsa saçma bi sebep olmalı, bilemedim... kardeşler zor durumda birbirine yardım eder bunda bişey yok ama zor durumdaysa...
evlilik yıldönümünüzü unutması çok önemli değil, erkekler kadınlar kadar önemsemiyor özel günleri, istisnalar kaideyi bozmuyor
ama sana hesap vermem demesi ve küfür etmesi esas sıkıntı gibi geldi
bence onun nasıl davranacağına göre davran belki de özür diler
Aynen öyle bende aynı düşünce içindeyim.. Nasıl davranıyım eve geldiği zaman
Bir kere olan bişeyde değil ki derdim o zaman eşi yanında değil babasında yoktur belki kardeşinden istemiştir diye yani ama bir değil iki değil ve ben bu konuda ki rahatsızlığımı bütün aileye bildirdim.. Daha açık konuşayım o zaman bir sürü borcumuz var ben çalışıyordum hamileliğim kötü geçtiği için bırakmak zorunda kaldım inanın üstünden kalkılacak gibi borçlar değil yani kendimiz yaptık herşeyimizi ailelerin desteği olmadan o yüzden Yani hediye vs beklemedim sadece sarılsan bana hatırladığını bileyim istedim ama ondanda vazgeçtim zaten küfür beni bitirdianladım,ya bilmiyorum bence para mevzusu karışık. tamam sizin durumunuz kötüdür bilemem ama kardeş başka bir şey yani bir defaya mahsus olduysa bence hoş görebilirsiniz. sebebini de belki ablası bilinmesini istememiştir. biraz taktik yapıp mesela gece eve geldiğinde tatlı dille sorsanız söylerdi belki.
ay bilmiyorum ben neden bugün burdaki kadınların kocalarının savunucusu oldum
ama yaptığı tek ve büyük bir yanlış var o da küfür etmesi onu her koşulda haksız çıkarıyor. o konuda ne deseniz doğru ne olursa olsun küfür etmemesi gerekirdi.
Ablası evli şuan ailesinin yanına geldi hadi eşi para vermemiş olsa bile bir sürü abisi var babası var evde neden eşimden istedi.. Kardeştir destek olmalı kesinlikle benim ablamda bana destek olur zaman zaman.. Sorun bu değil yani nedenini illaki söyledi ve benden neden saklıyorsunuz birde eşim evdeyken gelip istemiyor eşim çıktı gidiyor sandı ben uğurladım kapıyı kapattım çağırdı eşimi seslendi.. Sonra konuştular işte niye aramıyorsun yada eve gelip demiyorsun çıkmasını deli gibi pencerede bekliyorsun bide söylemiyor eşim deli oldum.. Hele ki bana bunun için küfür etmesi.. Hesap vermek zorunda bana göre çünkü benim attığım adıma kadar karışıyor
Sürpriz yapmaz umarım diye dua ediyorum çünkü bile alırsa gerçekten kafasına fırlatırım benim ondan bişey beklemediğimi bilir yani hiç bi zaman isteklerim olmadı şımarık davranmadım eşime karşı hediye de yıldönümü de bitmiştir benim için zaten ama bu küfür olayını nasıl çözücez daha öncede oldu konuşmadım tavır yaptım günlerde yalvar yakar barıştım bi daha küfür etmem diye söz verdi bide ama yine yaptı bunun ardı arkası kesilmez gibi geliyor artık banayüzünüzü dökün ne oldu diye soracaktır illa ki. sonra alın karşınıza konuşun. biz bir aileyiz, sen para kazanıyorsun diye bana hesap vermeyecek değilsin deyin. bir de üstüne bana küfür ediyorsun deyin. hassas dönemdeyim her zamankinden daha anlayışlı olman gerekir deyin. üstelik evlilik yıldönümümüz deyin vs.
belki akşama bir sürpriz bekliyordur onu henüz bilemiyoruz. ama öyle bile olsa hemen yelkenleri suya indirmeyin önce bir konuşun.
İşte ne bu kadar gizem yani onu anlamıyorum.. Benden korkan çekinen biride değil yani niye kafa karıştırıp olayı buraya çekiyorsun verdiysen verdin yani ablamın eşi yanında değil ve ihtiyacı var sırtımı mi çevirseydim dese ben ona ne diyebilirim ki kardeşler sonuçta anlayışsızlık yapamam hu konuda ama niye saklıyorsun..bana göre de hesap vermek zorunda ben dış kapının mandalı değilimyani bu anlattıkların çerçevesinde senden bişey saklanıyor gibi ve tabii ki sana hesap vermek zorunda maddi ya da manevi...
özellikle hamile eşini üzenleri ben hiç anlayamıyorum zaten o ayrı konu
acaba ablama verdim diye parayı başka şeye mi harcıyor o da olabilir, yani bişeyleri gizleyince insanın aklına herşey gelir
Bayılıyorum sizin cevaplarınıza yaDaha öğlen anca oldu biraz izin verseydiniz belki hatırlayacaktıha birde bana küfür eden adam evlilik yıldönümümüzü zaten kutlayamazdı boşardım çünkü
yıldönümünü geç buna takıl bence ne kadar çirkin birşey
![]()
Teşekküler :)Bayılıyorum sizin cevaplarınıza ya![]()
Bir kere olan bişeyde değil ki derdim o zaman eşi yanında değil babasında yoktur belki kardeşinden istemiştir diye yani ama bir değil iki değil ve ben bu konuda ki rahatsızlığımı bütün aileye bildirdim.. Daha açık konuşayım o zaman bir sürü borcumuz var ben çalışıyordum hamileliğim kötü geçtiği için bırakmak zorunda kaldım inanın üstünden kalkılacak gibi borçlar değil yani kendimiz yaptık herşeyimizi ailelerin desteği olmadan o yüzden Yani hediye vs beklemedim sadece sarılsan bana hatırladığını bileyim istedim ama ondanda vazgeçtim zaten küfür beni bitirdi
Hamile olduğum halde onu ben alttan alıyorum hep valla deliricem artıkSinir aniyla soylenmis kufur ama nedenini soylemeliydi bir sıkıntısı var ama gizledigi bence bukadar sinir normal degil
Erkekler ne olursa olsun bencil varliklar sorunlari oldugunda hep bizim sorunlarimizdan ustun malesefHamile olduğum halde onu ben alttan alıyorum hep valla deliricem artık
İsteyerek değil yani 2 yıldır evliyim ve bebek istiyordum tabi çok seviyorum çocukları ama bu borçlar sıkıntılar yüzünden düşünmüyordum ki zaten tıbbi olarak biraz zordu yani tüp bebek bile tutmayabilir dendi bize bir sürü doktora sorduk tabi testler tahliller falan ama çok çok zordu sadece tüp bebek öncesi ilaç kullanmaya başlayacaktık durumlar malum ilaç kullanmadık kullansak bile tüp bebek pahalı bişeyi yani uzun yıllar sonra anca borçlar bitsin düzgün bi ortam hazırlayalım öyle tedavi için uğraşırım dedim ama inanılmaz ki şuan hamileyimIsteyerek mi hamile kaldiniz? Bunca borcun icinde hamile kalip isten çıkınca sikisacaginizi ongoremediniz mi?
Değişeceğini sanmıyorum eşimin konuşmam surat asarım uğraşır bi süre sonra Barışırız ve bi kavga da yine küfür.. Başladı artık o yüzden korkuyorum nasıl davranmalıyım ki bi dahaa asla aklından bile geçirmesin küfürü çocuğumuz doğduğunda da küfür edecek böyle bi ortamda büyütmek istemiyorumErkekler ne olursa olsun bencil varliklar sorunlari oldugunda hep bizim sorunlarimizdan ustun malesef
Siddet egilimi baslamis sanirim birine danissa tepki gosterince daha da buyur belki ama kararlilik gostermekte fayda var kufur ettikce senden soguyorum de meselaDeğişeceğini sanmıyorum eşimin konuşmam surat asarım uğraşır bi süre sonra Barışırız ve bi kavga da yine küfür.. Başladı artık o yüzden korkuyorum nasıl davranmalıyım ki bi dahaa asla aklından bile geçirmesin küfürü çocuğumuz doğduğunda da küfür edecek böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum