• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz işte :(

durumun sizle bi alakası yok. üzülüyor olabilirsiniz ama size kasti yapmıyolar sonuçta. herkesin derdi kendine, bence takmayın.

Ayrıca kırmızı yazı yazan bayan!! Doğuncaya kadar bu kafada kalmam diye düşünüyorum

:KK43: kızlar merhaba :KK43: bende pko var.3 yıllık uğraştan sonra hamile kaldım ama dış gebelikten dolayı kürtaj oldum.daha bir ay olmadı. Başka bir konuda yazmıştım düşüncesiz elti ve kocası bize pat diye hamile olduğunu söylemişti. Kimse anlamadı beni ama yine de yazacağım. Benim derdim onun hamileliği değil sadece ben bu kadar üzgünken hemen söylemeleri. Kime dediysem kasıtlı değil dedi.hadi dedim değil sindirmeye çalıştım ama dün akşam düşüncesiz kocası bizim bebek 6 haftalık oldu dedi. :KK43: içim cız etti arkasından birde şimdiden aşermeye başladı dedi:KK43: acımada banada saygıları yok ki kendileride bunu daha önce yaşamış insanlar. Çıktım dışarıya yağmur yağıyordu saatlerce ağladım ve dua ettim. Allah ım inşaallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin beni de unutmasın diye. Bunu da yazdım buraya konuşacak anlatacak kimsem yok diye. Benim miniğimde sağlıklı olsaydı bugün 11+4 olacaktı. Allah kimsenin başına vermesin çok zor. Okuduğunuz için teşekkürler.... :KK43:

Lütfen sevinçlerini paylaşıyor diyenler yazmasın. Rica ediyorum.
Geçmiş olsun Allah hayırlı evlatlar versin inşallah en kısa zamanda :dua: sizi gerçekten anlıyorum ben de 2,5 yılş içinde 4 tane bebeğimi kaybettim kürtajla (kalp durması sonucu).. Ve çok benzer bi durumu ben de yaşadım ikiz gebeliğimi kaybettikten 2 ay sonra şatafatlı bi açıklamayla öğrendim eltimin hamileliğini, hamileliğin her sürecinde her gün aşermelerini canının ne istediğini bile paylaştı hep, yetmedi kalp atış sesi muayenesine çağırıldım, cinsiyet partisini düzenlemem istendi düzenledim.. doğumuna 1 hafta kala bi gebelik kaybım daha oldu.. 40 ını evimde uçurduk eltimin bebeğinin.. Biraz zor süreçler yaşadığımı üzüldüğümü inkar edemem çok da gözyaşı döktüm.. ama sabretmem gerektiğini, onların da sevincini yaşaması gerektiğini düşündüm hep (ki eltim dünyanın herşeyi en abartan insanı nelere maruz kaldığımı burda anlatsam roman olur,benim yerimde olan bi başkası o insanı öldürebilirdi), kendimi dizginledim, duygularımı kontrol ettim ve bunu gerçekten aştığımı hissediyorum.. artık bi hamile gördüğümde içim cız etmiyo, ya da bi bebeb gördüğümde herkesten daha çok ilgilenip sevebiliyorum.. bunu eltim sayesinde başardım.. Bazı hassasiyetlerin üstüne gitmek gerek bunu anladım.. çünkü ancak bu şekilde aşılabilirler.. Lütfen hayatta herkesin farklı bi sınavı olduğunu unutmayın.. Bu da bizim sınavımız, mühim olan bu sınavda çevreye ve insanlara nasıl davrandığımız, mühim olan tevekkülü elden bırakmamak.. Dualarım sizinle :dua:

Düsüncesizlik biraz var evet. Ama sizinde kendinize bunu yapmamniz lazim. Benim görümcem bir kac düsük yapmisti ve cocuklari olmuyordu. Ben bunu bildigim icin hamilelikte ona ultrason resimi felan göstermiyordum cani yanmasi. Diye. Oda benim icin seviniyordu ama ne biliyim, yine ici acimasin diye konuyu acmiyordum o acana kadar. Simdi cok sükür onunda bir evladi var ve bol bol bebek sohbeti yapiyoruz. Insallah sizinde en yakin zamanda evladiniz olur. Su anda yaralisiniz ve insanlarin birazda olsa dikkat etmeleri daha güzel olurdu elbett. Cok gecmis olsu

:KK43: kızlar merhaba :KK43: bende pko var.3 yıllık uğraştan sonra hamile kaldım ama dış gebelikten dolayı kürtaj oldum.daha bir ay olmadı. Başka bir konuda yazmıştım düşüncesiz elti ve kocası bize pat diye hamile olduğunu söylemişti. Kimse anlamadı beni ama yine de yazacağım. Benim derdim onun hamileliği değil sadece ben bu kadar üzgünken hemen söylemeleri. Kime dediysem kasıtlı değil dedi.hadi dedim değil sindirmeye çalıştım ama dün akşam düşüncesiz kocası bizim bebek 6 haftalık oldu dedi. :KK43: içim cız etti arkasından birde şimdiden aşermeye başladı dedi:KK43: acımada banada saygıları yok ki kendileride bunu daha önce yaşamış insanlar. Çıktım dışarıya yağmur yağıyordu saatlerce ağladım ve dua ettim. Allah ım inşaallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin beni de unutmasın diye. Bunu da yazdım buraya konuşacak anlatacak kimsem yok diye. Benim miniğimde sağlıklı olsaydı bugün 11+4 olacaktı. Allah kimsenin başına vermesin çok zor. Okuduğunuz için teşekkürler.... :KK43:

Kayniniz kilibik mı yoksa normal mi benim bildiğim bu durumları kadinlar yapar sizi kayniniz yapmış hemde 6 haftalık diye sizi arıyor bence bildiğin nispet

Geçmiş olsun Allah hayırlı evlatlar versin inşallah en kısa zamanda :dua: sizi gerçekten anlıyorum ben de 2,5 yılş içinde 4 tane bebeğimi kaybettim kürtajla (kalp durması sonucu).. Ve çok benzer bi durumu ben de yaşadım ikiz gebeliğimi kaybettikten 2 ay sonra şatafatlı bi açıklamayla öğrendim eltimin hamileliğini, hamileliğin her sürecinde her gün aşermelerini canının ne istediğini bile paylaştı hep, yetmedi kalp atış sesi muayenesine çağırıldım, cinsiyet partisini düzenlemem istendi düzenledim.. doğumuna 1 hafta kala bi gebelik kaybım daha oldu.. 40 ını evimde uçurduk eltimin bebeğinin.. Biraz zor süreçler yaşadığımı üzüldüğümü inkar edemem çok da gözyaşı döktüm.. ama sabretmem gerektiğini, onların da sevincini yaşaması gerektiğini düşündüm hep (ki eltim dünyanın herşeyi en abartan insanı nelere maruz kaldığımı burda anlatsam roman olur,benim yerimde olan bi başkası o insanı öldürebilirdi), kendimi dizginledim, duygularımı kontrol ettim ve bunu gerçekten aştığımı hissediyorum.. artık bi hamile gördüğümde içim cız etmiyo, ya da bi bebeb gördüğümde herkesten daha çok ilgilenip sevebiliyorum.. bunu eltim sayesinde başardım.. Bazı hassasiyetlerin üstüne gitmek gerek bunu anladım.. çünkü ancak bu şekilde aşılabilirler.. Lütfen hayatta herkesin farklı bi sınavı olduğunu unutmayın.. Bu da bizim sınavımız, mühim olan bu sınavda çevreye ve insanlara nasıl davrandığımız, mühim olan tevekkülü elden bırakmamak.. Dualarım sizinle :dua:
Sizede geçmiş olsun benim daha yeni diye böyleyim baksanıza neler yazmışlar

Canım dış gebelik kötü bişiy yani doktorun söylemiştir tabiki ama hatırlatmak isterim, bebek olması gerek yuvasına gidemiyor tüpün için de döllenmek zorunda kalıyor Allah korusun tüplerini de patlatabilirdi, sperm neden ileriye gidememiş bi tıkanıklık mı var baktır mutlaka Allah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz nasip etsin inşaallah

Canım dış gebelik kötü bişiy yani doktorun söylemiştir tabiki ama hatırlatmak isterim, bebek olması gerek yuvasına gidemiyor tüpün için de döllenmek zorunda kalıyor Allah korusun tüplerini de patlatabilirdi, sperm neden ileriye gidememiş bi tıkanıklık mı var baktır mutlaka Allah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz nasip etsin inşaallah
Söyledi bende biliyorum adetten sonra hsg çekelim dedi. Adet olmak içinde bir ay geçmesi gerekiyor beklemedeyim. Sağolun

Hassas bir dönemden geçiyorsun.Ballandıra ballandıra anlatmak yerine daha doğru kelimeler seçerek cümle kurmalarını yeğlerdim. Çok takılma bence.Rabbim yine verir. Taşın arasından çiçeği büyüten de Allah değil mi ?

Sevinmesinler demiyorum ki bende neden kimse anlamıyor Allah aşkına. Kasıtlı değil ama düşüncesizlik yaraya tuz basmak değil mi bu?? Aynı şeyi ben asla kim olursa olsun yapamazdım. Farkında olanlar yanımda çocuklarını bile sevmiyor
Lütfen kimseyi bu duruma sokmayın. İnsanların sevinçleriyle mutlu olun, pozitif olun ki sizin durumunuz da olumlu olsun. Siz başkalarının çocuklarına, hamileliklerine mutsuz gözlerle bakarsanız en büyük zararı kendinize verirsiniz. Bu sürecin en büyük düşmanı strestir siz de bilirsiniz bunu. Fazla alıngan olduğunuzu kabul edin ve bunu aşmaya çalışın derim. Hayırlısıyla olsun dilekleriniz.

Siz nasıl ki üzüntünüzu yaşamak istiyorsanız onlar da sevinçlerini yaşamak istiyorlardır . Böyle şeyleri dert edip zindan etmeyin kendinize hayatı yazık ... Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size ve sizin gibi çocuk yolu gözleyen tüm kadınlara

Neden aynı şeyi söylüyor ki herkes anlamıyorum. Tamam sevinç onların ki bende hassasım. Peki bunu biliyorlar ve neden yapıyorlar ? İlk çocuklarında bile böyle bir şey görmedim. Aşeriyorsa aşeriyordur. Bunu söylemek zorunda mı ?? Ağlayışlarımıza şahit oldukları halde bunu yapmaları canımı sıkıyor.
O zaman görüşme.

evet hassas bir dönemdesiniz. sizi sadece yaşayan anlar... ben 4 gebelik kaybı yaşadım bu benim 5. gebeliğim. ben insanların bana hamile olduğunu söylemesine çok sevinir, onlarla birlikte dualar ederdim benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye... şöyle düşünün insanlar size söylemese,sizden saklasa bu sizi daha çok üzmezmiydi. ben vebalımıyım, canavarmıyım neden benden sakladılar ki diye düşünmezmiydiniz. hem bu ne kadar saklanabilirdiki sonuçta akrabasınız... hem iyi niyetlide düşünmüşler ama onun bebeği düştü şimdi benim bebeğim olduğunu öğrenirse kıskanır, nazar değdirir boşver söylemeyelim deseler çok mu hoşunuza giderdi. böyle tiplerden olmadıkları için sevinin derim. insanların mutluluğunu paylaşmayı öğrenin. dilerim Allah en kısa zamanda size bir evlat nasip etsin.

Back