• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen?

zzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
97
3
46
İstanbul
İyi geceler arkadaşlar,
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız bir konuda, ben kendime sorup sorup duruyorum ama bir türlü yanıt bulamıyorum.Annemle gittiğim bankadaki güvenlik görevlisinden çok hoşlanıyorum.O gün epey sıra bekledik, banka kalabalıktı çok, o zaman ilgisini hissettim.41-42 yaşlarında olmalı.Ben 29 yaşımdayım.Parmağında yüzük yoktu. Bekar olduğuna karar vermek için yetersiz bir sebep biliyorum fakat sürekli bizim oturduğumuz tarafa gelmesi ,(ben baktığını hissediyordum ama utanırım bakamam ben) annemin de sürekli karşıma geçip bana baktığını söylemesi sonucu bilemiyorum,bekar olduğunu düşündüm.Evli olsa o kadar bakmazdı diyorum. Bankadan çıkarken kapıyı tutması, çıktıktan sonra (camın yanından geçiyoruz yan gözle baktım) camdan arkasını dönüp bakmaya devam etmesi vs beni inanılmaz etkiledi,itiraf ediyorum benim zevkime göre de oldukça hoş birisi.Herkese karşı ince davranıyor olabilir ama içimden bir ses başka şeyler söylüyor sanki.Parmağında yüzük olsaydı, nasıl davranırsa davransın asla böyle hissiyatlara kapılmazdım,söz konusu bile olmazdı ama yüzük yoktu parmağında ve evli olsa sanki bir bakar, iki bakar sonra boşverirdi ,ya da kendimi kandırıyorum:(
O günden sonra yaklaşık 3-4 gündür bankanın yanından geçtim belki görürüm diye ama ben görüyorum onu, o beni göremiyor, cam kenarında oturuyor, sırtını görüyorum,daha da yaklaşamam, duramam ki camın önünde.
İşlemlerimiz tamamlanmadığı için dün de gittik,son defa. Ben önce gittim, bir müşteriyle ilgileniyordu. Dün banka daha sakindi.Bu arada saygın bir banka ve geniş bir alan da değil.Dün kararlıydım ben de ona bakmaya çalışacaktım.Bir müşteriyle görüştü, uzaktan gözgöze geldik, ben başımla selam verdim, o da selamladı,yerine oturdu. Bir süre sonra da yanıma geldi.Kartınızla ilgili bir probleminiz var heralde dedi. Yardımcı olmaya çalıştı, ama sadece kart ile ilgili konuştuk bilgi verdi.(tam yanımda da başka birbanka görevlisi duruyordu standın başında).Bir ara ben otururken gezindi önümde,benim olduğum tarafa bakıyor ama gözlerime bakmıyor. Sonra ben işlemleri yaparken bir ara yanımdan geçti,gözgöze geldik. sonra yerine geçti ve kalkmadı yerinden.Uzaktan baktığını gördüm bir kaç kez.Dediğim gibi banka da çok sakindi,eğer gelse ilgilense veya baksa çok dikkat çekebilirdi diye düşünüyorum,bir de dedikodu ortamı malum sonra da yok canım saçmalıyorsun zeyno diyorum.
Bankadan çıkarken (yanımda annem de vardı) tam karşımdaydı başımla selam verip teşekkür ettim, o da aynı şekilde davrandı.(ciddi görünüşlü ve tavırlı biri )Çıktık yine camın önünden geçene kadar baktı, ben de baktım bu sefer ,hepsi bu:( bir daha onu görmem imkansız gibi bişey,en kötüsü de evli olup olmadığından emin olamamak.
yanlış anlamayın lütfen ama ben biraz gösterişli bir kızım, çok açık -kısa giyinmem ama şık olmaya dikkat ederim ve çok dikkat çekerim, bu sebeple bakmıştır diyorum,eğer hoşlansaydı bir şekilde konuşurdu diyorum ama nasıl konuşabilirdi ki diyorum sonra,hakkında hiçbirşey bilmiyorum, o da benim hakkımda bilmiyor tabii,ama eğer ilgi duysaydı benle konuşurken bişeyler sorabilirdi kişisel diyorum ama sonra nasıl sorsun ki yan tarafta başka bir çalışan hemen benim yanımda diğer müşteriler....böyle yani, ama tek bildiğim aklımdan çıkmıyor,onu bir daha göremem, istanbul gibi koca bir şehirde yol ortasında da karşılaşacak halimiz yok.
ben pek tecrübeli değilim bu konularda, bu forumda herkesin birbirine yardımcı olmaya çalıştığını, fikirlerini doğrudan paylaştıklarını gördüm,belki benimle de düşüncelerinizi paylaşır kafamda bazı şeylern netleşmesine yardımcı olursunuz diye açtım bu konuyu.Malesef ondan çok hoşlandım. Tavırları bekar olduğunu düşündürttüğü için hoşlandım ama.Evli midir sizce? Ne kadar uzun yazmışım okuma zahmetine katlanıp düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum,şimdiden teşekkür ediyorum

Gerçekten ilgilenip ilgilenmediği hakkında hiçbir yorum yapmayacağım ama tekrar karşılaşabilirsiniz tabiki. Bankamatikle yapmaya çalıştığınız bir işlemde sorun yaşadığınızı, yapamadığınızı söyleyin. Yardımcı olmak için gelecektir.Orda banka dışındaki tavırlarına bakarak daha net fikir sahibi olabilirsiniz. Ya da yaka kartına bakın sonra facebookta ekli mi diye kontrol edin en azından evli olup olmadığınızı öğrenirsiniz.

Bakması, izlemesi bekar olması konusunda ayırt edilebilecek bir şey değil.
Kimsenin karakterini bilemeyiz.
Evli olup, başkalarında gözü olan biri de olabilir.
Senin ilgini farkedince birde gösterişliyim dedin ilgi çekmek hoşuna gitmiş olabilir.
Ya da senin düşündüğün gibi düşünmemiş olabilir.
Bence iş çıkışında bankanın önünde oturabileceğin bir yer varsa bekle ve onun seni görmesini sağla.
Belki yanına gelir sohbet açılır.
Ama adamın gerçekten evli olup olmadığını öğrenmen lazım

KEndini kaptirma. Huyunu suyunu nedeni halini bile bilmiyorsun daha. Hayirlisi olsun canim. Nasibindeki oysa bu is bir sekilde olur mutlaka. Sen hic kafana takma..

ayyy çok heyecanlı!! mutlaka bir bahane bul bir şey üret ve tekrar git o bankaya. en azından bankamatikte falan bir sorun çıktı diyebilirsin hemen yardım ediyor güvenlik görevlileri.

Gerçekten ilgilenip ilgilenmediği hakkında hiçbir yorum yapmayacağım ama tekrar karşılaşabilirsiniz tabiki. Bankamatikle yapmaya çalıştığınız bir işlemde sorun yaşadığınızı, yapamadığınızı söyleyin. Yardımcı olmak için gelecektir.Orda banka dışındaki tavırlarına bakarak daha net fikir sahibi olabilirsiniz. Ya da yaka kartına bakın sonra facebookta ekli mi diye kontrol edin en azından evli olup olmadığınızı öğrenirsiniz.

Dün konuşurken yaka kartına bakmaya çalıştım ama yoktu galiba, dikkatli bakamadım zaten.O bankayla hiç bir ilişkim kalmadı artık.o sebeple diyorum ya imkansız diye:( Teşekkürler yanıtınız için.

Bakması, izlemesi bekar olması konusunda ayırt edilebilecek bir şey değil.
Kimsenin karakterini bilemeyiz.
Evli olup, başkalarında gözü olan biri de olabilir.
Senin ilgini farkedince birde gösterişliyim dedin ilgi çekmek hoşuna gitmiş olabilir.
Ya da senin düşündüğün gibi düşünmemiş olabilir.
Bence iş çıkışında bankanın önünde oturabileceğin bir yer varsa bekle ve onun seni görmesini sağla.
Belki yanına gelir sohbet açılır.
Ama adamın gerçekten evli olup olmadığını öğrenmen lazım

Çok doğru diyorsun dediğin gibi de olabilir tabi, bankanın oralarda oturulacak yerler var ama yine de uzak kalıyor, hem ben ona o kadar baktım dün bişey olmadı, cesaret edemem ki artık:( öğrenmem lazım ama hiçbirbağlantı,tanıdık yok:( teşekkürler yanıtın için.

KEndini kaptirma. Huyunu suyunu nedeni halini bile bilmiyorsun daha. Hayirlisi olsun canim. Nasibindeki oysa bu is bir sekilde olur mutlaka. Sen hic kafana takma..

Çok teşekkürler,evet haklısın nasipse olur diyorum ben de,zaten daha göremem ki onu,belki yine cam kenarından sırtından, ama üzülüyor yine de insan.

hmm ışın zor :26:

yarın bankaya gıtsen, hemen onun yanına gıt

kımlığımı dün burda düşürmüş olabılır mıyım elınıze bırşey ulaştı mı bı bakar mısınız desen :1:

sonrada çaktırmadan yaka kartı felan varsa bak, mutlaka vardır

ayyy çok heyecanlı!! mutlaka bir bahane bul bir şey üret ve tekrar git o bankaya. en azından bankamatikte falan bir sorun çıktı diyebilirsin hemen yardım ediyor güvenlik görevlileri.

gel de bana sor o heyecanı:( bahane de kalmadı ki artık, bankayla işimiz bitti:( hem dün ben de bakmaya çalıştım olmadı, cesaret edemem ki artık:( teşekkürler yanıtın için.

Dün konuşurken yaka kartına bakmaya çalıştım ama yoktu galiba, dikkatli bakamadım zaten.O bankayla hiç bir ilişkim kalmadı artık.o sebeple diyorum ya imkansız diye:( Teşekkürler yanıtınız için.

kredi çekicem bilgi almak istiyorum diye gidebilirsin mesela :34: hem ona sorarsın sıra fişi alınıyo ya, hangisinden alıcam diye... biraz oyalan sanki bulamamış gibi hoşlanıyosa gelir zaten :1:

hmm ışın zor :26:

yarın bankaya gıtsen, hemen onun yanına gıt

kımlığımı dün burda düşürmüş olabılır mıyım elınıze bırşey ulaştı mı bı bakar mısınız desen :1:

sonrada çaktırmadan yaka kartı felan varsa bak, mutlaka vardır

zor evet biliyorum, dün bakmaya çalıştım yaka kartına, yoktu ya da göremedim,teşekkürler yanıtın için.

kredi çekicem bilgi almak istiyorum diye gidebilirsin mesela :34: hem ona sorarsın sıra fişi alınıyo ya, hangisinden alıcam diye... biraz oyalan sanki bulamamış gibi hoşlanıyosa gelir zaten :1:

sıra fişi almaya ilk gittiğimde yardım etmişti, ben gerçekten bilememiştim nasıl yapacağımı,o izliyormuş beni yanıma geldi yardımcı olmuştu,zaten ne işlem yapsam hep uzaktan izliyordu, kaç kere yakaladım bakışlarını.

Kredi kartınız ya da bankamatik kartınız vs. yok mu o bankanın. Yoksa da çıkartırsınız ne var ki? Ya da tasarruf hesabı filan açtırırsınız. Hem şubeye gitmek için bahaneniz olmuş olur.

zor iş hadi bir bahane buldun gittin bankaya
oda diyelimki açıldı sana bir şekilde
nasıl anlıyacaksınızki evli olup olmadığını
pat diyede sorulmazki evlimisin diye
yüzük takmıyormuş ama çoğu evli erkek takmıyor zaten

Kredi kartınız ya da bankamatik kartınız vs. yok mu o bankanın. Yoksa da çıkartırsınız ne var ki? Ya da tasarruf hesabı filan açtırırsınız. Hem şubeye gitmek için bahaneniz olmuş olur.

Kartım yok, hiç bir ilişiğim kalmadı artık orayla, çıkartsam da izin almam gerek işten, işimle banka çok uzak mesafeler ve izin almam çok zor inanın :((

zor iş hadi bir bahane buldun gittin bankaya
oda diyelimki açıldı sana bir şekilde
nasıl anlıyacaksınızki evli olup olmadığını
pat diyede sorulmazki evlimisin diye
yüzük takmıyormuş ama çoğu evli erkek takmıyor zaten

keşke bir yerde karşılaşsak,açılacak kadar hisleri olsa,konuşsa benle, ben o zaman bir tanıdık bulurum ,sorup soruştururum ama hiç ümit yok ki,ben artık görsem görsem onun omzunu, sırtını görürüm camdan. Evet yüzük takmayan evli erkekler var, bilincindeyim bunun ama tavırları,bakışları bekardır diye düşündürttü, ya da ben çok safım:( zaten evliyse ne göreyim, ne de gelsin konuşmaya,ne de bir yerde karşıma çıksın.

Merhaba,

Samimiyetinize inandığım için yazıyorum

Maalesef ki ben olaya 'bana baktı durdu demek ki bekar ' olarak bakamıyorum ' bana baktı durdu, kimbilir kaç müşteriye böyle bakınıyor ' diye düşünürüm.

Eski işyerinden bir arkadaşımız bankaya gider gelirdi, şirket işleri için..

Hemen hemen benzer durumları yaşadı ve ben ona dedim

Fazla kaptırma kendini ilk baktığı müşteri sen misin sanki

Çok kaptırıyordu çünkü kendini

Epeyde görüşüp ettiler.. Kimisinin tabiri ile 'çıktılar'..

Bi süre sonra adamın evli olduğu çıkmış.. Tabi bana söylemedi, ben diğer arkadaşlardan duydum..

Adam evliymişte boşanacakmışta sadece o yüzden gilemiş, evliyim desen benimle konuşmazdın bile bak beni tanıdın ben kötü biri değilim demiş..

Arkadaşımız da önceleri kopamasa da zamanla bizim işyerindeki diğer arkadaşlarında tepkisi ile yalan söyledin evli biri ile benim işim olmaz demiş..

Öyle sonuçlandı..

Dikkatli olun derim.. Her küçük emrah bakışı atan masum değildir..

Herkesi kendimiz gibi sanmakla hata etmeyelim lütfen :3:

Her ilgiyi aşk sanmaktan ne zaman vazgeçecek bu kadınlar ? :ssz:

Çıkın karşısına söyleyin madem,tabi sonuçlarını da göze alabilecekseniz.:6:

bankada yapılacak birşey bulunur. kredi araştır. ne bileyim bir hesap açtırmak iste.. ana uygun olanına bak işte:D cnm önce evli olup olmadığını çğrenmen lazım. Hayırlısı olsun senin için.

Back