• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi merak ediyorum 🌼

Benim kardeşim çapkındır. Öyle daraltıya gelemez ya dur bakalım. Sonunu ben de merak ediyorum. İki ay ancak oldu başlayalı. Ondan önce de bir aylık sevgilisi vardı yeni ayrılmışken bununla tanışmış bu yüzden çok gelecek görmüyorum 🙈

Ay çok yeniymiş ya daha devamli çekemez bence. 😂😂

Ay çok yeniymiş ya daha devamli çekemez bence. 😂😂
Bana da öyle geliyor. Kız şey soruyormus spor yaparken üstün çıplak mi oluyor diye 😆😆 eşim de ya merak etmiş ondan sormuştur diyor. Saçmalama dedim bu bir kavga başlatma sorusudur. Gelecek her cevap kavga tutuşturacak. Kardeşim doğru kavga ettik dedi 😆

Çoğu zaman dışarı çıkmasını ben söylüyorum hatta bazen canının sıkkın olduğunu hissedince hadi şu arkadaşını çağır bişeyler yapın diye onun kafasının dağılması için bişeyler yapıyorum sırf yanında olmak istediğim için evlenilmeyecek insan konumuna geldim teşekkürler😊
Yani ben ne dersem o diyorsunuz,vay beee,iyi sabır var adamda😒.

Arkadaşlar merhaba. Düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz öyle istediğimiz zaman görüşme imkanımızda olmuyor tabi. Sevgilimin arkadaşlarının geneli evli. Yarın için bir yere gitm planı yapmışlar arkadaşları ve eşleri hep birlikte sevgilimi de çağırmışlar. Ama ben gitmesini istemiyorum ( güvensizlikle alakalı değil öyle yorum atmayın lütfen ) Bu konuda yanlış mı düşünüyorum yoksa kadınlar olarak genelde böyle mi düşünüyoruz merak ediyorum. ( Arkadaşlar biz öyle birbirimizi kısıtlayan insanlar değiliz lütfen öyle yorumlarde yapmayın kısıtlamayan insanlar olduğumuz için bu konuda da haksızlık mı yapıyorum diyerek merak ettiğim için sizlerin fikirlerini merak ediyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim 😊🌻)
Ay ne saçma gitsin ne olacak.

Back