• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi merak ediyorum 🌼

Herkes somuş neden gitmesini istemiyorsunuz diye de ben sormuycam :süslü:

Kıskançlık değil diyorsunuz peki nedir sebep?

Ben kısıtlamayı doğru bulmuyorum,ne sebeple olursa olsun. Eşim de ben de ayrı ayrı çok gezeriz. İkimizin de bekar çok arkadaşı vardır,bir zarar vermedik yani noluyor ki medeni durumumuz farklı olunca? Anlamadım amacınızı.

Erkek olsam sırf bu tarz düşünen kadınlardan kaçardım yani. Evlenmek istemeyene hak veriyorum artık.
Tamam bir gün erkek olursanız kaçın o zaman benim gibi düşünen insanlardan

Gitsin görsün kisa zamanda evlilik teklifi alirsin . Herkesi cift cift görür mahcuplanir:cool:

Toplu gidilen pikniklerde çiftler olsa bile genelde kadinlar masa hazırlığı yiyecekler ile uğraşıyor
Erkekler mangal başında kendi sohbetinde oluyor..

Yani yok ben karım ile geldim onun yanında durayim, oturayım diye çabalamıyor kimse.

Erkek arkadaşınıza da o sebeple gel demişlerdir.

Neden bu kadar gerginsiniz sırf sohbet muhabbet olsun diye açılmış bir konu ve yanlış yaptığımı fark edebilmem için birilerinin fikirlerini almaya ihtiyaç duydum okumama laf edecek kadar gergin olacak sebebiniz nedir gülüp eğlenmek bu kadar zor olmamalı
Eee ben de zaten BEN müdahale etmedim ve ettirtmedim dedim. Bizim fikrimizi sorduğunuz ve biz kadınlar genelde böyle mi düşünüyoruz şeklinde belirttiğiniz için, bence sizin okumanız problemli

Toplu gidilen pikniklerde çiftler olsa bile genelde kadinlar masa hazırlığı yiyecekler ile uğraşıyor
Erkekler mangal başında kendi sohbetinde oluyor..

Yani yok ben karım ile geldim onun yanında durayim, oturayım diye çabalamıyor kimse.

Erkek arkadaşınıza da o sebeple gel demişlerdir.
Hayırrr gidecekleri yer lokanta 😂😂

Gitsin görsün kisa zamanda evlilik teklifi alirsin . Herkesi cift cift görür mahcuplanir:cool:
Teşekkür ederim yargılamadan yorum yaptığınız için mesela ben direk bir gariplik hissiyatı duydum onun yanında olmak istedim o an böyle düşünmek aklıma gelmedi benim konuyu açma sebebim de bu fikir alıp muhabbet etmek zaten yeteri kadar gergin bir yaşantımız var 😊😊

Arkadaşlar merhaba. Düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz öyle istediğimiz zaman görüşme imkanımızda olmuyor tabi. Sevgilimin arkadaşlarının geneli evli. Yarın için bir yere gitm planı yapmışlar arkadaşları ve eşleri hep birlikte sevgilimi de çağırmışlar. Ama ben gitmesini istemiyorum ( güvensizlikle alakalı değil öyle yorum atmayın lütfen ) Bu konuda yanlış mı düşünüyorum yoksa kadınlar olarak genelde böyle mi düşünüyoruz merak ediyorum. ( Arkadaşlar biz öyle birbirimizi kısıtlayan insanlar değiliz lütfen öyle yorumlarde yapmayın kısıtlamayan insanlar olduğumuz için bu konuda da haksızlık mı yapıyorum diyerek merak ettiğim için sizlerin fikirlerini merak ediyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim 😊🌻)
Normalde yarın bir planınız mı vardı? Yoksa gitsin tabii ne var ki bunda??

Arkadaşlar merhaba. Düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz öyle istediğimiz zaman görüşme imkanımızda olmuyor tabi. Sevgilimin arkadaşlarının geneli evli. Yarın için bir yere gitm planı yapmışlar arkadaşları ve eşleri hep birlikte sevgilimi de çağırmışlar. Ama ben gitmesini istemiyorum ( güvensizlikle alakalı değil öyle yorum atmayın lütfen ) Bu konuda yanlış mı düşünüyorum yoksa kadınlar olarak genelde böyle mi düşünüyoruz merak ediyorum. ( Arkadaşlar biz öyle birbirimizi kısıtlayan insanlar değiliz lütfen öyle yorumlarde yapmayın kısıtlamayan insanlar olduğumuz için bu konuda da haksızlık mı yapıyorum diyerek merak ettiğim için sizlerin fikirlerini merak ediyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim 😊🌻)
Sevgilimin/eşimin sahibi miyim ben izin ne demek? Parantez içine ne yazdıysan hepsi yanlış. Kendine de sevgiline de güvenin yok, karşındaki insanı kısıtlamaya çalışıyorsun. Kıskançsın ve bencillik yapıyorsun.

Yoo sizin ki de kıskançlık. Ben yokken onlar orda nasıl eğlenebilir kıskançlığı
Evet böyle aslında yoksa arkadaşlarının eşlerindn kıskanma gibi bir durumum yok uzun zamandır görüşmüyorum üstümde sınav gerginliği var ondan kaynaklı dşünce daha sonra düşündükten sonra yanlış olduğunu farkettm

hem kısıtlayan insanlar değilsiniz hem gitmesini sebepsiz istemiyorsunuz biraz trip attım diyorsunuz.. iki dediğiniz zıt şeyler farkında mısınız? gitmesini istemeyip trip attığınızda sevgilinizi kısıtlamış oluyorsunuz. sizle benim kısıtlamama anlayışım farklı herhalde :halay: sormuşsunuz, biz kadınlar olarak öyle değiliz bence..
konunuzun aksine eşimle ben evliyiz, çevremizde de sevgilisi olan ama evli olmayan daha çok insan var. daha dün arkadaş grubumuzla buluştuk, gelen bir kızın sevgilisi uzakta, diğer erkeğin sevgilisi gelemedi, diğerinin sevgilisi yok ve tek evli olan bizdik. sevgilileri kıskançlık yapıp gelmelerini istemese dalga geçerdik herhalde.. kimseyi yemiyoruz çünkü..
neyse yanlış olduğunu fark etmişsiniz zaten. gereksiz triplere girmeyin derim

Erkek olmama gerek yok, bir kadın olarak da böyle düşünceli insanlardan kaçtım kaçarım.
Çoğu zaman dışarı çıkmasını ben söylüyorum hatta bazen canının sıkkın olduğunu hissedince hadi şu arkadaşını çağır bişeyler yapın diye onun kafasının dağılması için bişeyler yapıyorum sırf yanında olmak istediğim için evlenilmeyecek insan konumuna geldim teşekkürler😊

hem kısıtlayan insanlar değilsiniz hem gitmesini sebepsiz istemiyorsunuz biraz trip attım diyorsunuz.. iki dediğiniz zıt şeyler farkında mısınız? gitmesini istemeyip trip attığınızda sevgilinizi kısıtlamış oluyorsunuz. sizle benim kısıtlamama anlayışım farklı herhalde :halay: sormuşsunuz, biz kadınlar olarak öyle değiliz bence..
konunuzun aksine eşimle ben evliyiz, çevremizde de sevgilisi olan ama evli olmayan daha çok insan var. daha dün arkadaş grubumuzla buluştuk, gelen bir kızın sevgilisi uzakta, diğer erkeğin sevgilisi gelemedi, diğerinin sevgilisi yok ve tek evli olan bizdik. sevgilileri kıskançlık yapıp gelmelerini istemese dalga geçerdik herhalde.. kimseyi yemiyoruz çünkü..
neyse yanlış olduğunu fark etmişsiniz zaten. gereksiz triplere girmeyin derim
Yaa hala anlaşılamadım kısıtlama değil biraz empati lütfen haftaya çok önemli sınavım var gerginlik var üzerimde ve sevdiğim insanı uzun zamandır göremiyorum fazlasıyla özlem var içimde o an yanınde olmak istedim gerçek olmayacağı için de duygusal boşluğa düştüm ondan kaynaklı gelişen bir durum yoksa arkadaşlarının eşini bakacak bir insanı nedeh hayatıma alayım onunla birlikte bir yola girelim aslında mesele bu ama çoğu kişi yanlış anladı😊

Ay yok artik ya. Spor yapiyorum, sosyal medyam da var.😬
Hadi sosyal medya neyse de eşim spor yapmayi birak dese birakmam. NORMAL ciftler birbirinin iyiliği ister, ilerlemesini, mutlu olmasini ister normalde, boyle hasta ruhuyla ayagina bağ olup, aşagi cekecek insanlarla ilişki yasayip onlarin agzina bakanlar er geç pişman olur. Boşver.
Zamane gençleri işte 😅 yaşları daha küçük. 21 yaşında benim kardeşim daha. Karşılıklı kiskanmislar. Bir de iyi bir haltmis gibi uzak mesafeden yürüteceklermis 😅 ben dalgamı geçtim oturdum. Gerisini tabii ki kendi bilir ne yapayım 🤷

Sevgilimin/eşimin sahibi miyim ben izin ne demek? Parantez içine ne yazdıysan hepsi yanlış. Kendine de sevgiline de güvenin yok, karşındaki insanı kısıtlamaya çalışıyorsun. Kıskançsın ve bencillik yapıyorsun.
Bişeyi merak ediyorum burada yansıttığınız kadar gerçek hayatta anlayışlı mısınız başkalarına yorum yazmak kolay bunu başarabiliyorsanız tebrik ederim sizin hiçte ufakta olsa alınganlık yaptığınız bişey yok mu?

Sabahtan çık yola buluşma saatinde orda ol
Akşam da biner gece evde olursun
Böylece sevgilin tek gitmemiş olur 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Back