• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi merak ediyorum 🌼

Yaa hala anlaşılamadım kısıtlama değil biraz empati lütfen haftaya çok önemli sınavım var gerginlik var üzerimde ve sevdiğim insanı uzun zamandır göremiyorum fazlasıyla özlem var içimde o an yanınde olmak istedim gerçek olmayacağı için de duygusal boşluğa düştüm ondan kaynaklı gelişen bir durum yoksa arkadaşlarının eşini bakacak bir insanı nedeh hayatıma alayım onunla birlikte bir yola girelim aslında mesele bu ama çoğu kişi yanlış anladı😊
haftaya sınavınız varsa ve gerginseniz bunu sevgilinizle konuşarak motive olabilirsiniz, özlemiş olabilirsiniz bizde uzak mesafe ilişkisi yürüttük.. ama herkesin bulunduğu yerde hayatı devam ediyor. tabi ki plan yapacak arkadaşlarıyla. zaten yanlış düşündüğünüzü farketmişsiniz o yüzden sorun yok..

Kıskançlık yok, kısıtlama yok ne var peki neden gitmesin?

Ya mesele o değil zaten erkek arkadaşım işinden kaynaklı orada kendi başına çoğu zaman arkadaşları davet ediyor yemeğv gidiyor ki ben bu durumdan şikayetçi değilim saolsunlar hatta mutlu oluyorum ama herkesin eşi oradayken yanında bende olsam daha iyi olur diye düşünerek öyle bir hissiyata kapıldım 😂
Yani ben gidemiyorum beni davet etmediler, o zaman o da gitmesin diyorsunuz… kusura bakmayın ama sizin gibi insanlar bana çok boğucu geliyor. 2 ayrı insansınız siyam ikizleri gibi her davete birlikte gitmek zorunda değilsiniz. Kendinize bir çevre yapın, uğraş edinin, ayrı ayrı zaman geçirin. Hiç sevmem “ ben de geleyim “ diye darlayan insanları. Kıskançlık yok güveniyorum diyorsunuz, e o zaman tek gitmesin demenizin altında kompleksli olmak yatıyor, kusura bakmayın.

Ben olsam boğulurdum, hani zaman zaman elbette birlikte gidilir ama siz hem davet edilmemişsiniz hem de anladığım kadarıyla genel olarak eşlerin geldiği her buluşmaya siz de gitmek istiyorsunuz. Cık, ben pek hoşlanmazdım bu durumdan.

Zamane gençleri işte 😅 yaşları daha küçük. 21 yaşında benim kardeşim daha. Karşılıklı kiskanmislar. Bir de iyi bir haltmis gibi uzak mesafeden yürüteceklermis 😅 ben dalgamı geçtim oturdum. Gerisini tabii ki kendi bilir ne yapayım 🤷

Ben 20 yaşindayken de vardi böyle modeller 😬 sonlari iyi degildi tabi bazilari evlendi hala zehirli bir birliktelikleri var.
Sizinkiler ne olur zaman gosterir. 🤷

Zamane gençleri işte 😅 yaşları daha küçük. 21 yaşında benim kardeşim daha. Karşılıklı kiskanmislar. Bir de iyi bir haltmis gibi uzak mesafeden yürüteceklermis 😅 ben dalgamı geçtim oturdum. Gerisini tabii ki kendi bilir ne yapayım 🤷
Daha çok gençler yaş ilerledikçe bile örneğin benim gibi yanlış düşündüğü şeyler oluyor insanın bugün böyle düşünüp yarın evlendiğimiz zaman ne saçma düşünmüşüm derim büyük ihtimalle konuyu bu yüzden açtım zaten önce sohbet muhabbet için bazıları evlenilmeyecek insan olduğumun kanaatine vardı bazıları bencil dedi mesele gülüp eğlenebilmek ama maalesef bunu bile beceremiyoruz 🤦😂😂

O senin sevgilin,çocuğun değil.Nedir bu izin alma muhabbeti ya.Velisi gibi davranıyorsunuz.

Yani ben gidemiyorum beni davet etmediler, o zaman o da gitmesin diyorsunuz… kusura bakmayın ama sizin gibi insanlar bana çok boğucu geliyor. 2 ayrı insansınız siyam ikizleri gibi her davete birlikte gitmek zorunda değilsiniz. Kendinize bir çevre yapın, uğraş edinin, ayrı ayrı zaman geçirin. Hiç sevmem “ ben de geleyim “ diye darlayan insanları. Kıskançlık yok güveniyorum diyorsunuz, e o zaman tek gitmesin demenizin altında kompleksli olmak yatıyor, kusura bakmayın.

Ben olsam boğulurdum, hani zaman zaman elbette birlikte gidilir ama siz hem davet edilmemişsiniz hem de anladığım kadarıyla genel olarak eşlerin geldiği her buluşmaya siz de gitmek istiyorsunuz. Cık, ben pek hoşlanmazdım bu durumdan.
Ben davet edildim çoğu arkadışının eşi tanıyor beni 🤦🤦 mesafe var aramızda zaten siyam ikizi değiliz 7/24 telefonda bile konuşmuyoruz sadece sevgilimin yanında olmak istedim bu kadür basit ne kadar abarttonız

Sevgiliniz 18 yaşından küçük değil ve siz anne babası değilseniz neden siz izin veriyorsunuz biryerlere gidip gitmemesine?

Ben de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesine 😂 yiyecegiz sanki sevgilisini. Sacma sacma seyler
Saçma sapan şeyler ya, komik ötesi

Kendiniz kaybedersiniz. Böyle altı dolu olmayan sebepten sevgilinizi kısıtlarsanız zaten aynı şehirde de değilken size yalan söylemesi daha kolay olur. Bunu mu tercih edersiniz?
Bir erkek arkadaşım kız arkadaşı gereksiz kıskançlık yapıyor diye hem görüşmelerimize onu çağırmıyor hem bizimle yine de görüşüyor ama kıza söylemiyor. Kız da kısıtladığını düşünsün dursun

Konuyu açarken eksik yazmışım tutup yüzüne gitme demedim ne o ne ben bir yere giderken izin almayız sadece haber ederiz sadece içten içe yaşadığım bir burukluk ama konuyu eksik yazdığım için ondan öyle anlaşıldığını farkettim şuan
E niye gitmesini istemedim diyorsun?O zaman gidecek,güzelce vaktini de geçirecek.

Ben 20 yaşindayken de vardi böyle modeller 😬 sonlari iyi degildi tabi bazilari evlendi hala zehirli bir birliktelikleri var.
Sizinkiler ne olur zaman gosterir. 🤷
Benim kardeşim çapkındır. Öyle daraltıya gelemez ya dur bakalım. Sonunu ben de merak ediyorum. İki ay ancak oldu başlayalı. Ondan önce de bir aylık sevgilisi vardı yeni ayrılmışken bununla tanışmış bu yüzden çok gelecek görmüyorum 🙈

Daha çok gençler yaş ilerledikçe bile örneğin benim gibi yanlış düşündüğü şeyler oluyor insanın bugün böyle düşünüp yarın evlendiğimiz zaman ne saçma düşünmüşüm derim büyük ihtimalle konuyu bu yüzden açtım zaten önce sohbet muhabbet için bazıları evlenilmeyecek insan olduğumun kanaatine vardı bazıları bencil dedi mesele gülüp eğlenebilmek ama maalesef bunu bile beceremiyoruz 🤦😂😂
Siz de derdinizi eksik yazmışsınız ama 😅😅 yoruma çok açık 😬

Bişeyi merak ediyorum burada yansıttığınız kadar gerçek hayatta anlayışlı mısınız başkalarına yorum yazmak kolay bunu başarabiliyorsanız tebrik ederim sizin hiçte ufakta olsa alınganlık yaptığınız bişey yok mu?
Her şeyin bedeli var çünkü. Aynısını eşim sevgilim de bana yapabilir bu durumda. Arkadaşlarımla eşli veya değil bir yere gidecekken trip yemeyi göze alıyorum demektir. Sen de beni kısıtlayabilirsin, yetişkin biri olmama rağmen anam değil babam değilsin ama sen istemiyorsan gidemem demek.

Ben 16 yıllık evliyim eşim de ben de çok ayrı gitmişizdir. Ben kendime yediremem kocam dediğim adama gidemezsin gelemezsin demeyi. Sorar o ayrı, sence nasıl görünür der ben de hoş olmaz veya iyi olur git derim. Ben de kendisine sorarım gitmezsem ayıp olur mu veya gidersem saçma mı olur diye.

😅 Hep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim 😅 sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorum 😅😅
Zamanı gelince bir gelin konusu alırız senden :KK70:

Çoğu zaman dışarı çıkmasını ben söylüyorum hatta bazen canının sıkkın olduğunu hissedince hadi şu arkadaşını çağır bişeyler yapın diye onun kafasının dağılması için bişeyler yapıyorum sırf yanında olmak istediğim için evlenilmeyecek insan konumuna geldim teşekkürler😊
Tabii ki bu tarz bir insan evliliğe uygun değildir. Sizsiz gitmesini istemiyorsanız alırsınız bir uçak bileti eşlik edersiniz. Siz hem yanında değilsiniz, hem de trip atıyorsunuz. İlişki hoşgörü üzerine kuruludur. 28 yaşındaymışsınız. Adam sosyalleşmek için sizin yolunuzu mu gözleyecek.

Back