Ondan değil, bundan değil neden gitmesini istemiyorsunuz o zaman? Saçma çünkü.
Ben de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesineyiyecegiz sanki sevgilisi
Ya mesele o değil zaten erkek arkadaşım işinden kaynaklı orada kendi başına çoğu zaman arkadaşları davet ediyor yemeğv gidiyor ki ben bu durumdan şikayetçi değilim saolsunlar hatta mutlu oluyorum ama herkesin eşi oradayken yanında bende olsam daha iyi olur diye düşünerek öyle bir hissiyata kapıldım
Ben de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesineyiyecegiz sanki
Arkadaşım gidemezsin diye kısıtladım yazmadım zaten dikkatli okusaydın keşkeSevgililerime hiç oraya gidemezsin, burada bulunamazsın şeklinde müdahale etmedim; kendime de asla müdahale ettirtmedim. Ne münasebet?
YaaaaHep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorum
Hep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorum
Yok daveti geri çevirmedi net değil di zaten ben birazcık trip attım oda haftaya sınavım var onun gerginliğ sağlıklı düşünemiyorum şu sıralar o yüzden birilerinin fikrni alma ihtiyacı duydumOlsaniz iyi olurdu ama gelemiyorsunuz diye davet geri cevirtmek hoş değil. Ben kıza uyuz olmuştum boyle yaptiği için, bir sonraki ortama kendisi geldiğinde de pek ilgilenmedim kendisiyle.
Ha sizinkiler benim gibi uyuz degildir belki ve erkek arkadasiniz sizin gondermediginjzi soylemezse sikinti olmaz.
Herkes somuş neden gitmesini istemiyorsunuz diye de ben sormuycam
Eee ben de zaten BEN müdahale etmedim ve ettirtmedim dedim. Bizim fikrimizi sorduğunuz ve biz kadınlar genelde böyle mi düşünüyoruz şeklinde belirttiğiniz için, bence sizin okumanız problemli.Arkadaşım gidemezsin diye kısıtladım yazmadım zaten dikkatli okusaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?