Arkadaşlar merhaba. Düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz öyle istediğimiz zaman görüşme imkanımızda olmuyor tabi. Sevgilimin arkadaşlarının geneli evli. Yarın için bir yere gitm planı yapmışlar arkadaşları ve eşleri hep birlikte sevgilimi de çağırmışlar. Ama ben gitmesini istemiyorum ( güvensizlikle alakalı değil öyle yorum atmayın lütfen ) Bu konuda yanlış mı düşünüyorum yoksa kadınlar olarak genelde böyle mi düşünüyoruz merak ediyorum. ( Arkadaşlar biz öyle birbirimizi kısıtlayan insanlar değiliz lütfen öyle yorumlarde yapmayın kısıtlamayan insanlar olduğumuz için bu konuda da haksızlık mı yapıyorum diyerek merak ettiğim için sizlerin fikirlerini merak ediyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim )
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşüncelerinizi merak ediyorum 🌼
- Konu Sahibi pptya58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #düşünce #fikiralmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 29 Mayıs 2021
- 13.502
- 87.522
- 548
- 36
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.594
- 798
Ondan değil, bundan değil neden gitmesini istemiyorsunuz o zaman? Saçma çünkü.
Ben de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesine yiyecegiz sanki sevgilisini. Sacma sacma seyler
Ya mesele o değil zaten erkek arkadaşım işinden kaynaklı orada kendi başına çoğu zaman arkadaşları davet ediyor yemeğv gidiyor ki ben bu durumdan şikayetçi değilim saolsunlar hatta mutlu oluyorum ama herkesin eşi oradayken yanında bende olsam daha iyi olur diye düşünerek öyle bir hissiyata kapıldım
Ben de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesine yiyecegiz sanki sevgilisi
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.977
- 498
- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.197
- 798
Kıskançlık değil diyorsunuz peki nedir sebep?
Ben kısıtlamayı doğru bulmuyorum,ne sebeple olursa olsun. Eşim de ben de ayrı ayrı çok gezeriz. İkimizin de bekar çok arkadaşı vardır,bir zarar vermedik yani noluyor ki medeni durumumuz farklı olunca? Anlamadım amacınızı.
Erkek olsam sırf bu tarz düşünen kadınlardan kaçardım yani. Evlenmek istemeyene hak veriyorum artık.
Ben kısıtlamayı doğru bulmuyorum,ne sebeple olursa olsun. Eşim de ben de ayrı ayrı çok gezeriz. İkimizin de bekar çok arkadaşı vardır,bir zarar vermedik yani noluyor ki medeni durumumuz farklı olunca? Anlamadım amacınızı.
Erkek olsam sırf bu tarz düşünen kadınlardan kaçardım yani. Evlenmek istemeyene hak veriyorum artık.
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.594
- 798
Ya mesele o değil zaten erkek arkadaşım işinden kaynaklı orada kendi başına çoğu zaman arkadaşları davet ediyor yemeğv gidiyor ki ben bu durumdan şikayetçi değilim saolsunlar hatta mutlu oluyorum ama herkesin eşi oradayken yanında bende olsam daha iyi olur diye düşünerek öyle bir hissiyata kapıldım
Olsaniz iyi olurdu ama gelemiyorsunuz diye davet geri cevirtmek hoş değil. Ben kıza uyuz olmuştum boyle yaptiği için, bir sonraki ortama kendisi geldiğinde de pek ilgilenmedim kendisiyle.
Ha sizinkiler benim gibi uyuz degildir belki ve erkek arkadasiniz sizin gondermediginjzi soylemezse sikinti olmaz.
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Hep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorumBen de merak ettim. Eşimin arkadaşinin kiz arkadaşi da boyle bir sacma şey yapmişti nedenini hala bilmem.
Aksam bi yerlerde kahve içiyorduk, o sirada arkadaşi aradi yakinlardaydi evi zaten davet ettik gelecekti, kiz arkadaşi izin vermemiş tek başina gelmesine yiyecegiz sanki
Arkadaşım gidemezsin diye kısıtladım yazmadım zaten dikkatli okusaydın keşkeSevgililerime hiç oraya gidemezsin, burada bulunamazsın şeklinde müdahale etmedim; kendime de asla müdahale ettirtmedim. Ne münasebet?
Yaaaa o kadar da değil canım artık ama benim kıskançlık değil sadce orada yanında olamadığım için biraz bencillik diyelimHep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorum
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.594
- 798
Hep bunlar kompleks. Yapacak bir şey yok. Benim kardeşim de Instagram'ını kapatmış, spora gitmeyi bırakmış niye lan dedim. Kız arkadaşıyla kavga sebebi oluyormus. Olm delirdin mi, niye kapatıyorsun sana oradan komik video atıyordum ben dedim sporu da güya pahalı geldiği için bırakmış, hadi len belli kızla kavgaya tutuştu biz ondan bıraktın dedim. Çok güzel vücut yapmıştı çok emek verdi. Kızdım ama kendi bilir. Of benden çok pis görümce olacak galiba hissediyorum
Ay yok artik ya. Spor yapiyorum, sosyal medyam da var.
Hadi sosyal medya neyse de eşim spor yapmayi birak dese birakmam. NORMAL ciftler birbirinin iyiliği ister, ilerlemesini, mutlu olmasini ister normalde, boyle hasta ruhuyla ayagina bağ olup, aşagi cekecek insanlarla ilişki yasayip onlarin agzina bakanlar er geç pişman olur. Boşver.
Son düzenleme:
Yok daveti geri çevirmedi net değil di zaten ben birazcık trip attım oda haftaya sınavım var onun gerginliğ sağlıklı düşünemiyorum şu sıralar o yüzden birilerinin fikrni alma ihtiyacı duydumOlsaniz iyi olurdu ama gelemiyorsunuz diye davet geri cevirtmek hoş değil. Ben kıza uyuz olmuştum boyle yaptiği için, bir sonraki ortama kendisi geldiğinde de pek ilgilenmedim kendisiyle.
Ha sizinkiler benim gibi uyuz degildir belki ve erkek arkadasiniz sizin gondermediginjzi soylemezse sikinti olmaz.
- 18 Şubat 2018
- 12.184
- 2
- 54.644
- 598
- 44
Herkes somuş neden gitmesini istemiyorsunuz diye de ben sormuycam
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.977
- 498
Eee ben de zaten BEN müdahale etmedim ve ettirtmedim dedim. Bizim fikrimizi sorduğunuz ve biz kadınlar genelde böyle mi düşünüyoruz şeklinde belirttiğiniz için, bence sizin okumanız problemli.Arkadaşım gidemezsin diye kısıtladım yazmadım zaten dikkatli okusaydın keşke