- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.556
-
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
Hakaret yükleniyor…%89Anlamadım. Benim altınlarımı ailem taktı eşimin tarafından takılanları ise eşim arabasını satıp aldı, düğünü de o parayla yaptı :d Yüzüğümü de eşim aldı yani ailesi değil. Hatta inanır mısın şu an kullandığımız araç da benim bekarken olan aracım. Ailemin taktığı altınları da (düğündekilerin hepsini) satıp borç harç kapatıp eşya aldık, eşimin ailesi değil yine sağolsunlar kendi ailem yardım etti. Kayınvalidem eşimin annesi, bu olanlar ona hürmet etmememi gerektirmiyor yine aynı şekilde saygı sınırları çerçevesinde hayatıma da karşmıyor zira kendisinden yüzük, altın vs gibi bir beklentim olmadı. Kadın isteyebilir mi? İsteyebilir ama kocasından ister. Kocasının anne-babasından değil. Sizin fake olduğunuza inanmak istiyorum çünkü bu kadar seviyesiz cart-curt bir kadının olduğuna inanmak istemiyorum :d
Güle güle kaşlı yüzük, biraz mola sana iyi gelecektir.
Bana beyinsiz dedi. Salak başka biriydi.Merhaba salak ben pislik tanışalım mı
Bana beyinsiz dedi. Salak başka biriydi.
Onu şimdi gördüm bak. Kaşlı yüzük öyle buyurmuş, bize de tanışmak düşer.Sen güle güle deyince sana dedi bence ama sen bilirsin neticede ben pisliğim ha beyinsiz ha salak bana farketmez tanışak
Takacağımdan değil sırf altın diye biri ısrarla hediye ederse köşede kalsın diye tutarım.İşte böyle bir şey.
Keşke taşlı olsa ama taşlı değil kaşlı yüzük. Antep yöresinde de keko desenli yüzüklere öyle deniyor.
Ahhsjahdjajsksjkdjaısjjsjss yapma bunu
Ben de öyle yapıyorum mesela. Ama birinden özellikle de böyle bir şey istemezsin ya…Takacağımdan değil sırf altın diye biri ısrarla hediye ederse köşede kalsın diye tutarım.
dayanamadım margırıtım aşk böceğim,napayım,affetAhhsjahdjajsksjkdjaısjjsjss yapma bunu
Bıraktı herhalde hakareti. Sinirden eli ayağı titriyor olabilir.dayanamadım margırıtım aşk böceğim,napayım,affet
dur saklanayım bi yere şimdi bana da hakaret gelir birazdan
dayanamadım margırıtım aşk böceğim,napayım,affet
dur saklanayım bi yere şimdi bana da hakaret gelir birazdan
Kayınpederinden bir yüzük hediye alamamış kıskanç kadınlar gelmiş burada konu sahibine laf ediyor. Hey gidi hey.
Kayınpeder değil gaynataKayınpederinden bir yüzük hediye alamamış kıskanç kadınlar gelmiş burada konu sahibine laf ediyor. Hey gidi hey.
Bu daha çok mikroblading yüzük olmuş ama. Orijinal kaşlı değil.