Dusuncelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sürekli yazım yanlışı yapıyorsunuz. Altın değil o aldın. Aldın yüzüg, aldın güpe, aldın golye, gönye geldi aklıma ama onun konuyla ilgisi yok. Neyse işte düzgün yazın rica ederim.
Konu sahibi bence direkt gayinbabanizi arayın benim aldın gaşlı yüzüg nooldu baba deyin. O yüzüg gelmeden de susmayın. Utanmıyorlar da gelin almışlar aldın almıyorlar.

Allah konu sahibinin gaynanasına, gaynatasına sabır versin. Böyle bir insanla yaşamak gerçekten zor olmalı. İstemediği yorumlar gelince nasıl kabalaştığını hepimiz gördük. Zaten bu performansı kaşlı bir banlanmayla taçlandıracak o belli artık . Değeri elalemin taktığı altınla ölçülmeyecek olan kadınların arasında daha fazla barınamayacak bu sebeple.

Puahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzük 😠 bu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor 🤔
kızlar öldürdünüz beni gülmekten
Şu konuyu okurken bencilliğin ve cahilliğin nasıl berbat bir hastalık olduğunu öğrenmiş oldum.Altinlar için mi evlendiniz ? Bu konuları yazmaya utanmıyor musunuz cidden nasıl bir kafadir? O altını mi aldı şu yüzük almadı intikam intikam ... Kocanız da sizi çözmüş olacak ki adam işin içinden sıyrılmış kayınvalide ve kayınpedere düşman olmuşsunuz.Kocanizin borcunu tabi ki sen ve eşin ödeyecek başka kim ödeyecekti ????
gayın olan gayınlar tabikisi🤣🤣🤣🤣

O takılar mehir olarak verildiyse gelinin rızası olmadan takısını alıp borç ödemenin kesinlikle caiz olmadığını kul hakkına girdiklerini söylesenize bir yüzlerine acaba ne diyecekler?
Kayınvalide zaten bu işi yapan kişiyse onunla dertleşmeniz bence hiç mantıklı ve elle tutulur şey değil.
Kadın niye üzülsün ki. Zaten iş çeviren o.
Yüzük alınacaksa eşiniz almalı.
Bunca zaman eşinizin o takıları size vermesi gerekirdi.
Vermiyorsa yapacak malesef bir şey kalmıyor üstünden çok zaman
Mehir ne alaka

Şaka bir tarafa şimdi ciddi yorumumu yapacağım...(kız diyorki düğünde takılan altınlara borçlar yüzünden el koymuşlar..bunun için üzülme kızım ben sana kaşlı yüküz alacam demiş babası...anne hanımda ikili oynayıp ne yapıp ne edip o yüzüğü aldırmamış). İnsanlar düğündü..evdi eşyaydı çok borçlara giriyorlar..yazık günah yapmayın bukadarını..evlat yetiştirmek başlı başına zaten büyük masraf..tam masraflardan kurtulduk evlenecek gidecek bizde artık...yemedik yedirdik, giymedik giydirdik, yaşamadık yaşattırdık modundan çıkıp belki karı koca bir tatil yaparız hayalleri kurarken birde bakmışız hayatımız boyunca ödememiz gereken borç batağına girmişiz. Evlenmesin!!! ömür boyu beninle yaşadın hatta çalışsın parasını bana versin birazda ben rahat edeyim...El insaf el merhamet.

Bence yanlış yazmış , taşlı yüzük demek istemiş olabilir mi ? Kaşlı yüzük diye bir şey var mı ? Gerçekten öyle bir yüzük varsa benim de yok 😔
Bu arada yazılı kağıdı okuyormuş gibi hissettim bir ara , yazım hatalarını kırmızı kalemle düzeltmek geldi içimden .
Bu arada herkese mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum 🐂🐏💐🌹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X