Dusuncelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sürekli yazım yanlışı yapıyorsunuz. Altın değil o aldın. Aldın yüzüg, aldın güpe, aldın golye, gönye geldi aklıma ama onun konuyla ilgisi yok. Neyse işte düzgün yazın rica ederim.
Konu sahibi bence direkt gayinbabanizi arayın benim aldın gaşlı yüzüg nooldu baba deyin. O yüzüg gelmeden de susmayın. Utanmıyorlar da gelin almışlar aldın almıyorlar.

Allah konu sahibinin gaynanasına, gaynatasına sabır versin. Böyle bir insanla yaşamak gerçekten zor olmalı. İstemediği yorumlar gelince nasıl kabalaştığını hepimiz gördük. Zaten bu performansı kaşlı bir banlanmayla taçlandıracak o belli artık . Değeri elalemin taktığı altınla ölçülmeyecek olan kadınların arasında daha fazla barınamayacak bu sebeple.

Puahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzük bu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor
kızlar öldürdünüz beni gülmekten
gayın olan gayınlar tabikisi

Mehir ne alaka

Şaka bir tarafa şimdi ciddi yorumumu yapacağım...(kız diyorki düğünde takılan altınlara borçlar yüzünden el koymuşlar..bunun için üzülme kızım ben sana kaşlı yüküz alacam demiş babası...anne hanımda ikili oynayıp ne yapıp ne edip o yüzüğü aldırmamış). İnsanlar düğündü..evdi eşyaydı çok borçlara giriyorlar..yazık günah yapmayın bukadarını..evlat yetiştirmek başlı başına zaten büyük masraf..tam masraflardan kurtulduk evlenecek gidecek bizde artık...yemedik yedirdik, giymedik giydirdik, yaşamadık yaşattırdık modundan çıkıp belki karı koca bir tatil yaparız hayalleri kurarken birde bakmışız hayatımız boyunca ödememiz gereken borç batağına girmişiz. Evlenmesin!!! ömür boyu beninle yaşadın hatta çalışsın parasını bana versin birazda ben rahat edeyim...El insaf el merhamet.

Bence yanlış yazmış , taşlı yüzük demek istemiş olabilir mi ? Kaşlı yüzük diye bir şey var mı ? Gerçekten öyle bir yüzük varsa benim de yok
Bu arada yazılı kağıdı okuyormuş gibi hissettim bir ara , yazım hatalarını kırmızı kalemle düzeltmek geldi içimden .
Bu arada herkese mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…