- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
Koca dediğimiz nedir ki zaten kayınpeder yanında.Hayır birde kim alacaktı diyor
Çok pardon.Kayınpeder değil gaynata
Hayır gayimbaba o bi kere.Kayınpeder değil gaynata
kızlar öldürdünüz beni gülmektenPuahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzükbu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor
kızlar öldürdünüz beni gülmektenPuahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzükbu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor
gayın olan gayınlar tabikisiŞu konuyu okurken bencilliğin ve cahilliğin nasıl berbat bir hastalık olduğunu öğrenmiş oldum.Altinlar için mi evlendiniz ? Bu konuları yazmaya utanmıyor musunuz cidden nasıl bir kafadir? O altını mi aldı şu yüzük almadı intikam intikam ... Kocanız da sizi çözmüş olacak ki adam işin içinden sıyrılmış kayınvalide ve kayınpedere düşman olmuşsunuz.Kocanizin borcunu tabi ki sen ve eşin ödeyecek başka kim ödeyecekti ????
Gayinbabamdan kaşlı yüzük isteseydim gerekli olacak mıydım senin gibiSana ne ne gereksiz bir insansiniz cidden bn ne konuşuyorum bu ne soyluyor
vala bende bakacağım şimdi kaşlı yüzüğeHele bı Google dan baksana kaşlı yüzüğe insan bunun için aglar mi sfsfsdxsffxfvxffx
Yüzüğün kaşı var gibi hayal ediyorumvala bende bakacağım şimdi kaşlı yüzüğe
milette ne gayınlar varYüzüğün kaşı var gibi hayal ediyorum
Mehir ne alakaO takılar mehir olarak verildiyse gelinin rızası olmadan takısını alıp borç ödemenin kesinlikle caiz olmadığını kul hakkına girdiklerini söylesenize bir yüzlerine acaba ne diyecekler?
Kayınvalide zaten bu işi yapan kişiyse onunla dertleşmeniz bence hiç mantıklı ve elle tutulur şey değil.
Kadın niye üzülsün ki. Zaten iş çeviren o.
Yüzük alınacaksa eşiniz almalı.
Bunca zaman eşinizin o takıları size vermesi gerekirdi.
Vermiyorsa yapacak malesef bir şey kalmıyor üstünden çok zaman
o dediğin gaynana bi kereKonu sahibi boşver sen bir işe gir, paranı biriktir ilerde bir gelinin olursa onu altınlara boğ. Bak böyle yapılır diye ders verirsin kayınvalidene