Bayanlar kayinvalidemi zerre sevmiyorum nedeni ise 6 yıllık evliyim düğünümde takılan bütün altınlarımı benden habersiz esimin benden önce bekarken ki kredi borçlarına verdi eşim parmağındaki yüzüğe kadar verdim kız kardeşim nişanlandı ona yapılanları gördükçe ciddiyim kıskanıyorum bende neden yok olanlar hic oldu diye benden habersiz satıldı edildi bende kayinvalidem bize her bize geldiğinde bu konudan yakınıyordum konuşup dertlesiyorduk beni en azından anlıyor sanıyodum eşşek kafam işte asıl içten pazarlıklı arkamdan her kötü şeyi konuşan oymuş kayınbabam bana kendi ağzıyla söz verdi kizim sana en iyisinden kaşlı yuzuk alicam dedi bnde ne sevin ne sevin bayramda denmişti alincak diye kanvalidem gayimbabam a bacisinin ev aldığını ve büyük altin alıp götüreceğini söylemiş bana yuzuk alıcağını söyleyen babama boş ver onu yüz verme ona alma isterse lafını koy eline susun bisey istemesin normalde kayinbabam kaynanamla bosanacaklar sidetli gecimsizlikten bu arada 50 yasinda digeri 60 1 lirasini bile vermez ona alicagina bana kupe al bana kolye al diyo kayinbabama bana ne zamsn bisey alinmasi konusu gecse hemen bana sunu al bana bunu yap diye kocasini dolduruyor yapma etme diye bugune kadar arkamdan cok dedikodumu etti sustum bisey demedim eşime saygımdan yüz yüze bakıyoruz diye hem yuzugumu aldirmayip parayı kendi alıp sonrada beni arıyor dalga geçiyor gayimbabam geldimi akşama gelir dedim yüzüğünü mu aldı acaba diye bana soruyor beni umutlandırıyor bende eşimle konuştum seni kıskanıyor kocasıyla mutlu değil seni çekemiyor dedi bnde bu güne kadar sustum bundan sonra yanına koymam dedim bu lafları eşşek yerine konmalarimi dedim eşimde tamam dedi sen saygını hep korudun o hak etmedi dedi haklisin dedi bn bu kadına nasıl o söylediklerini bilmiyormuşum gibi eşşek yerine konmamin intikamını nasıl alabilirim bayanlar ilk beni aradığında onu pişman edicem arkamdan başka yüzüme bana üzülen anneymis gibi davranmayi