Dusuncelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki kaynananız değil de kumanızmış gibi bir yarışa girmişsiniz. Roller karışınca öfkeniz de yanlış kişiye yönelmiş doğal olarak.

Borçlar kocanın borcuna verilmiş, kaynananın suçu yok önce bunu kabul et.

Yüzüğü kocanızdan isteyin, kayınbabanızdan değil. Söz vermek kayınbabalığın şanındandır ama sözünü tutanı çok görmedim ben.

Ev alan kardeşe altın alınması daha elzem olabilir. Çünkü toplumsal normları önemseyen bir kültürde yaşıyorsunuz anlaşılan. ilerde alacak belki. Sabırlı olun.

Kız kardeşinize çok altın takıldı diye eş ailesini cezalandırmak haksızlık değil mi?

Konu sahibi yaşın küçük diye tahmin ediyorum. Okurken gülümsettin beni.

Ben bekarken bir aile dostumuz hep " babanın fakir olması senin suçun değil ama kayınbabanın fakir olması senin suçun" derdi . Onu aklıma getirdi konun.

Borç eşinizin borcu. Kayınvalidenin ne suçu var. Vermeseydiniz. Kaldı ki kayınpederin geline yüzük aldığı nerede görülmüş. Ne ayıp şey. O zorla alsa insan kabul etmeye utanır.

*Kardeşime Allah daha çok versin yemin ederim kıskanmak aklıma bile gelmez. *Eşinizin borcuna gitmiş paralar. Kayınvalidenizin suçu yok.
*Altın için, para için kayınvalideye neden bu kadar dert yanıyorsunuz ki. Asla tenezül edilcek bir konu değil.

Reşit olur olmaz evlenmişsiniz. Muhtemel eşiniz de o yaştaydı ve annesinin babasının sözünden çıkamıyor. Sıkışınca da sen haklısın deyip geçiyor.
Yapmanız gereken şeye gelirsek artık kimseden birşey beklemeyin. Belli ki kv niz normal değil. İlişkinizi en aza indirin. Kendi bütçenizle kendinize ait bir hayatınız olsun.
Yok ben illa o altınların intikamını alacam diyorsanız üzgünüm ama hayal dünyasında yaşıyorsunuz ben daha alabileni görmedim.

Şu söyleyeceklerim kayınv. haklı bulduğum anlamına gelmiyor hatta çok avam, saçma buldum ama altınlarınızı da bir zahmet Vermeseydiniz, ne işi var kayınvalidende eşinde altınların ki size sormadan alıp satabildiler? Kaldı ki borç eşinizin borçlarıymıs tabi ki o ödeyecek. Hesabını eşinden sor ayrıca kayınbaban kayınvaliden size yüzük vs almak zorunda değiller ya. Neden bunu anlamıyorsunuz? Siz onlarla mı evlisiniz KOCANIZ ile evlisiniz. Meselelerinizi onla halledin. Ayrıca kv ile çok yüz-göz olmuşsunuz araya mesafe koyun.

Onlar bize her konuda karışma hakkını bulsunlar yuzuk almasınlar ha senin evli misin bilmiyorum altınlarını kim altıda taktı ki yuzuk alınmaz diyorsun cümleyi nerenle okuyorsun sen zaten bekarken ki borçları benden gizli bankadaki altınlarımı eşim sattı dön gibi kendime 5 kuruş altin param kalmadı 2 gün taktım ayrıca bn istanbula antepten gelin geldim yüzüğü de gaynatam hediye amaclı kendisi almak istedi size hediye alınmıyor sanirim cart curt konuşuyorsunuz böyle aa alinirmiki diye kayınvalide kendisi mutlu değil diye benimde mutluluğumu çekemiyor iki yüzlülük yapıyor anladın mı simdi

Gayinbabam ,gayinbabam ...
Kayınpederinizden nasıl yüzük bekliyorsunuz ya nasıl avam hareketler bunlar
Sustuuuum sustuuuum türküsünü söyleyeceğinize eşinize konuşun .
Bı de kardeşi kıskanmak
Sana ne ne gereksiz bir insansiniz cidden bn ne konuşuyorum bu ne soyluyor

Ya isteyen kusura baksın, ben böyle şeylere zevk meselesi deyip geçemiyorum.
Benim böyle bir şey takmam için eşimin kafasına silah dayamaları lazım. Benimkine dayasalar "sık ulan" derim çünkü
Sik bence dünya bir boş konuşan gereksizden kurtulur bana ne senin zevkinden onumu sordular sana

Anlamadım. Benim altınlarımı ailem taktı eşimin tarafından takılanları ise eşim arabasını satıp aldı, düğünü de o parayla yaptı :d Yüzüğümü de eşim aldı yani ailesi değil. Hatta inanır mısın şu an kullandığımız araç da benim bekarken olan aracım.Ailemin taktığı altınları da (düğündekilerin hepsini) satıp borç harç kapatıp eşya aldık, eşimin ailesi değil yine sağolsunlar kendi ailem yardım etti. Kayınvalidem eşimin annesi, bu olanlar ona hürmet etmememi gerektirmiyor yine aynı şekilde saygı sınırları çerçevesinde hayatıma da karşmıyor zira kendisinden yüzük, altın vs gibi bir beklentim olmadı çok da seviyorum çok iyi kalpli güzel insanlar. Güler yüzleri yeter. Kadın isteyebilir mi? İsteyebilir ama kocasından ister. Kocasının anne-babasından değil. Sizin fake olduğunuza inanmak istiyorum çünkü bu kadar seviyesiz cart-curt bir kadının olduğuna inanmak istemiyorum :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…