- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.446
-
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
Ben eşim içinde sık diyebilirim emin olamadım şimdi kendimden
Valla bana da onu hatırlattı. Mehir meselesi değil mi :)Konularda nokta, virgül kullanın Allah askına , anlaşılması çok zor oluyor böyle.
Hem kp size neden yüzük alıyor ? Kocan alsın.
( Sizin konunuz bana Betül Büyükşen i hatırlattı. )
Şu söyleyeceklerim kayınv. haklı bulduğum anlamına gelmiyor hatta çok avam, saçma buldum ama altınlarınızı da bir zahmet Vermeseydiniz, ne işi var kayınvalidende eşinde altınların ki size sormadan alıp satabildiler? Kaldı ki borç eşinizin borçlarıymıs tabi ki o ödeyecek. Hesabını eşinden sor ayrıca kayınbaban kayınvaliden size yüzük vs almak zorunda değiller ya. Neden bunu anlamıyorsunuz? Siz onlarla mı evlisiniz KOCANIZ ile evlisiniz. Meselelerinizi onla halledin. Ayrıca kv ile çok yüz-göz olmuşsunuz araya mesafe koyun.Bayanlar kayinvalidemi zerre sevmiyorum nedeni ise 6 yıllık evliyim düğünümde takılan bütün altınlarımı benden habersiz esimin benden önce bekarken ki kredi borçlarına verdi eşim parmağındaki yüzüğe kadar verdim kız kardeşim nişanlandı ona yapılanları gördükçe ciddiyim kıskanıyorum bende neden yok olanlar hic oldu diye benden habersiz satıldı edildi bende kayinvalidem bize her bize geldiğinde bu konudan yakınıyordum konuşup dertlesiyorduk beni en azından anlıyor sanıyodum eşşek kafam işte asıl içten pazarlıklı arkamdan her kötü şeyi konuşan oymuş kayınbabam bana kendi ağzıyla söz verdi kizim sana en iyisinden kaşlı yuzuk alicam dedi bnde ne sevin ne sevin bayramda denmişti alincak diye kanvalidem gayimbabam a bacisinin ev aldığını ve büyük altin alıp götüreceğini söylemiş bana yuzuk alıcağını söyleyen babama boş ver onu yüz verme ona alma isterse lafını koy eline susun bisey istemesin normalde kayinbabam kaynanamla bosanacaklar sidetli gecimsizlikten bu arada 50 yasinda digeri 60 1 lirasini bile vermez ona alicagina bana kupe al bana kolye al diyo kayinbabama bana ne zamsn bisey alinmasi konusu gecse hemen bana sunu al bana bunu yap diye kocasini dolduruyor yapma etme diye bugune kadar arkamdan cok dedikodumu etti sustum bisey demedim eşime saygımdan yüz yüze bakıyoruz diye hem yuzugumu aldirmayip parayı kendi alıp sonrada beni arıyor dalga geçiyor gayimbabam geldimi akşama gelir dedim yüzüğünü mu aldı acaba diye bana soruyor beni umutlandırıyor bende eşimle konuştum seni kıskanıyor kocasıyla mutlu değil seni çekemiyor dedi bnde bu güne kadar sustum bundan sonra yanına koymam dedim bu lafları eşşek yerine konmalarimi dedim eşimde tamam dedi sen saygını hep korudun o hak etmedi dedi haklisin dedi bn bu kadına nasıl o söylediklerini bilmiyormuşum gibi eşşek yerine konmamin intikamını nasıl alabilirim bayanlar ilk beni aradığında onu pişman edicem arkamdan başka yüzüme bana üzülen anneymis gibi davranmayi
Aynen. Sen kocanla evlisin yani kp den nasıl birsey istiyorlar anlamadımValla bana da onu hatırlattı. Mehir meselesi değil mi :)
Onlar bize her konuda karışma hakkını bulsunlar yuzuk almasınlar ha senin evli misin bilmiyorum altınlarını kim altıda taktı ki yuzuk alınmaz diyorsun cümleyi nerenle okuyorsun sen zaten bekarken ki borçları benden gizli bankadaki altınlarımı eşim sattı dön gibi kendime 5 kuruş altin param kalmadı 2 gün taktım ayrıca bn istanbula antepten gelin geldim yüzüğü de gaynatam hediye amaclı kendisi almak istedi size hediye alınmıyor sanirim cart curt konuşuyorsunuz böyle aa alinirmiki diye kayınvalide kendisi mutlu değil diye benimde mutluluğumu çekemiyor iki yüzlülük yapıyor anladın mı simdiŞu söyleyeceklerim kayınv. haklı bulduğum anlamına gelmiyor hatta çok avam, saçma buldum ama altınlarınızı da bir zahmet Vermeseydiniz, ne işi var kayınvalidende eşinde altınların ki size sormadan alıp satabildiler? Kaldı ki borç eşinizin borçlarıymıs tabi ki o ödeyecek. Hesabını eşinden sor ayrıca kayınbaban kayınvaliden size yüzük vs almak zorunda değiller ya. Neden bunu anlamıyorsunuz? Siz onlarla mı evlisiniz KOCANIZ ile evlisiniz. Meselelerinizi onla halledin. Ayrıca kv ile çok yüz-göz olmuşsunuz araya mesafe koyun.
Ne okudun beyinsizBen ne okudum şimdi
Sana ne ne gereksiz bir insansiniz cidden bn ne konuşuyorum bu ne soyluyorGayinbabam ,gayinbabam ...
Kayınpederinizden nasıl yüzük bekliyorsunuz ya nasıl avam hareketler bunlar
Sustuuuum sustuuuum türküsünü söyleyeceğinize eşinize konuşun .
Bı de kardeşi kıskanmak
Güle güle kaşlı yüzük, biraz mola sana iyi gelecektir.Ne okudun beyinsiz
Bakmayaydın zorla boynunumu yastadilar oku diye gereksiz pislikBaktım şimdi bunca sene kaşlı yüzük nedir bilmeden yaşamışım mis gibi bakmaz olaydım
Sik bence dünya bir boş konuşan gereksizden kurtulur bana ne senin zevkinden onumu sordular sanaYa isteyen kusura baksın, ben böyle şeylere zevk meselesi deyip geçemiyorum.
Benim böyle bir şey takmam için eşimin kafasına silah dayamaları lazım. Benimkine dayasalar "sık ulan" derim çünkü
Anlamadım. Benim altınlarımı ailem taktı eşimin tarafından takılanları ise eşim arabasını satıp aldı, düğünü de o parayla yaptı :d Yüzüğümü de eşim aldı yani ailesi değil. Hatta inanır mısın şu an kullandığımız araç da benim bekarken olan aracım.Ailemin taktığı altınları da (düğündekilerin hepsini) satıp borç harç kapatıp eşya aldık, eşimin ailesi değil yine sağolsunlar kendi ailem yardım etti. Kayınvalidem eşimin annesi, bu olanlar ona hürmet etmememi gerektirmiyor yine aynı şekilde saygı sınırları çerçevesinde hayatıma da karşmıyor zira kendisinden yüzük, altın vs gibi bir beklentim olmadı çok da seviyorum çok iyi kalpli güzel insanlar. Güler yüzleri yeter. Kadın isteyebilir mi? İsteyebilir ama kocasından ister. Kocasının anne-babasından değil. Sizin fake olduğunuza inanmak istiyorum çünkü bu kadar seviyesiz cart-curt bir kadının olduğuna inanmak istemiyorum :dOnlar bize her konuda karışma hakkını bulsunlar yuzuk almasınlar ha senin evli misin bilmiyorum altınlarını kim altıda taktı ki yuzuk alınmaz diyorsun cümleyi nerenle okuyorsun sen zaten bekarken ki borçları benden gizli bankadaki altınlarımı eşim sattı dön gibi kendime 5 kuruş altin param kalmadı 2 gün taktım ayrıca bn istanbula antepten gelin geldim yüzüğü de gaynatam hediye amaclı kendisi almak istedi size hediye alınmıyor sanirim cart curt konuşuyorsunuz böyle aa alinirmiki diye kayınvalide kendisi mutlu değil diye benimde mutluluğumu çekemiyor iki yüzlülük yapıyor anladın mı simdi