Dusuncelerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke taşlı olsa ama taşlı değil kaşlı yüzük. Antep yöresinde de keko desenli yüzüklere öyle deniyor. :KK70:
Puahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzük 😠 bu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor 🤔

Puahaahahah ben onu da yanlış yazdı sandım kaşlı mi hemen gaynanama söylüyorum isterse almasın kaşlı yüzük 😠 bu arada kaşlıya gaşlı demiyorken kayınbaba neden gayınbaba oluyor 🤔
Benim gayınbabam almıştı valla, almayanlar düşünsün. Sen qayınbaba yazmadığına şükret. Eski konularına bakınca yine iyi düzeltmiş Türkçeyi. 😁

Altınları satıp borç ödeyen kocanız. Kaynananız değil. Kaldı ki kayınpeder size niye yüzük alsın? Kaynananızla boşanma meselesinin konuyla alakası ne? Ne yani, araları bozuk diye kaynananızın sözü geçmemeli mi? Onu mu demek istiyorsunuz? Ayrıca size alacağına karısına alır tabii, size de kocanız alsın çünkü altınları alıp borcunu ödeyen o. Ayrıca annesinden bu şekilde bahseden bir adam da ne biliyim, bir tuhaf geldi. Neymiş sizi kıskanıyormuş. E siz niye kardeşinizi kıskanıyorsunuz o zaman? Kayınvalideyi sevmemeye programlamışsınız kendinizi. var böyle tipler ama. Kayınvalidesi attan düşse gelinin başı yarılır diye bir laf var, o hesap. Valla ne bekliyorsanız kocanızdan bekleyin. Aslında herkesin kendi refahı için çalışıp kazanmasını, alın teriyle bir şeyleri başarmasını beklerim ama sizden o havayı alamadım. Ayrıca eşşek değil, eşek. Buradaki en masum kişi kayinvalide.

Eklentiler

• 6C049034-EC04-4912-B906-54C0228EE789.jpeg
    6C049034-EC04-4912-B906-54C0228EE789.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 63
Bayanlar kayinvalidemi zerre sevmiyorum nedeni ise 6 yıllık evliyim düğünümde takılan bütün altınlarımı benden habersiz esimin benden önce bekarken ki kredi borçlarına verdi eşim parmağındaki yüzüğe kadar verdim kız kardeşim nişanlandı ona yapılanları gördükçe ciddiyim kıskanıyorum bende neden yok olanlar hic oldu diye benden habersiz satıldı edildi bende kayinvalidem bize her bize geldiğinde bu konudan yakınıyordum konuşup dertlesiyorduk beni en azından anlıyor sanıyodum eşşek kafam işte asıl içten pazarlıklı arkamdan her kötü şeyi konuşan oymuş kayınbabam bana kendi ağzıyla söz verdi kizim sana en iyisinden kaşlı yuzuk alicam dedi bnde ne sevin ne sevin bayramda denmişti alincak diye kanvalidem gayimbabam a bacisinin ev aldığını ve büyük altin alıp götüreceğini söylemiş bana yuzuk alıcağını söyleyen babama boş ver onu yüz verme ona alma isterse lafını koy eline susun bisey istemesin normalde kayinbabam kaynanamla bosanacaklar sidetli gecimsizlikten bu arada 50 yasinda digeri 60 1 lirasini bile vermez ona alicagina bana kupe al bana kolye al diyo kayinbabama bana ne zamsn bisey alinmasi konusu gecse hemen bana sunu al bana bunu yap diye kocasini dolduruyor yapma etme diye bugune kadar arkamdan cok dedikodumu etti sustum bisey demedim eşime saygımdan yüz yüze bakıyoruz diye hem yuzugumu aldirmayip parayı kendi alıp sonrada beni arıyor dalga geçiyor gayimbabam geldimi akşama gelir dedim yüzüğünü mu aldı acaba diye bana soruyor beni umutlandırıyor bende eşimle konuştum seni kıskanıyor kocasıyla mutlu değil seni çekemiyor dedi bnde bu güne kadar sustum bundan sonra yanına koymam dedim bu lafları eşşek yerine konmalarimi dedim eşimde tamam dedi sen saygını hep korudun o hak etmedi dedi haklisin dedi bn bu kadına nasıl o söylediklerini bilmiyormuşum gibi eşşek yerine konmamin intikamını nasıl alabilirim bayanlar ilk beni aradığında onu pişman edicem arkamdan başka yüzüme bana üzülen anneymis gibi davranmayi
Şu konuyu okurken bencilliğin ve cahilliğin nasıl berbat bir hastalık olduğunu öğrenmiş oldum.Altinlar için mi evlendiniz ? Bu konuları yazmaya utanmıyor musunuz cidden nasıl bir kafadir? O altını mi aldı şu yüzük almadı intikam intikam ... Kocanız da sizi çözmüş olacak ki adam işin içinden sıyrılmış kayınvalide ve kayınpedere düşman olmuşsunuz.Kocanizin borcunu tabi ki sen ve eşin ödeyecek başka kim ödeyecekti ????

Hele bı Google dan baksana kaşlı yüzüğe insan bunun için aglar mi sfsfsdxsffxfvxffx:confused:

Kaşlı yuzuk yazdim boyle bir sey de cikti. Fenalik gecirdim.😁😁😁😁😁
Ceyrek, yarim altini bileklik diye takanlar garip geliyordu, Bir de bunu gorsem bilemedim. 😁😁😁😁

Eklentiler

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Ya isteyen kusura baksın, ben böyle şeylere zevk meselesi deyip geçemiyorum.
Benim böyle bir şey takmam için eşimin kafasına silah dayamaları lazım. Benimkine dayasalar "sık ulan" derim çünkü :KK43:

Ben eşim içinde sık diyebilirim emin olamadım şimdi kendimden😛

Kaşlı yuzuk yazdim boyle bir sey de cikti. Fenalik gecirdim.😁😁😁😁😁
Ceyrek, yarim altini bileklik diye takanlar garip geliyordu, Bir de bunu gorsem bilemedim. 😁😁😁😁
Hayiiiiiiirrrrrr bu en normali dur atıyorum da gör bakalım kaşlı yüzük neymis çok cahiliz

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-19-14-28-49-29.jpg
    Screenshot_2021-07-19-14-28-49-29.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 69
Düğün takılarınız gitmiş üzücü ama burda suçlu eşiniz basiretsiz davranmış . Ikincisi kayınbaba size yüzük niye alsin ? Niye böyle bir beklenti içerisindesiniz?

Ya isteyen kusura baksın, ben böyle şeylere zevk meselesi deyip geçemiyorum.
Benim böyle bir şey takmam için eşimin kafasına silah dayamaları lazım. Benimkine dayasalar "sık ulan" derim çünkü :KK43:
Hahahahsjahshhajs. Böyle bir şey aldıklarından haberim yoktu, bana taktılar kına gecesinde. O ney la dercesine parmağıma baktım ve sonrası:

Eklentiler

• ADE04333-2573-43A2-BF77-D74CDEED4DE1.jpeg
    ADE04333-2573-43A2-BF77-D74CDEED4DE1.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 68
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X