- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Sağol canım:)ooh maşallaahh :) hayırlısı olsun
Yalnız var ya,bu enerji,olumlama işi bayağı hoşuma gitmeye başladı:))Kendimi sanki gizli güçlerini geliştiren biri gibi hissetmeye başladım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım:)ooh maşallaahh :) hayırlısı olsun
ayy süpersiinnSağol canım:)
Yalnız var ya,bu enerji,olumlama işi bayağı hoşuma gitmeye başladı:))Kendimi sanki gizli güçlerini geliştiren biri gibi hissetmeye başladım:))
Sizde değişim çok hızlı gerçekleşiyor sanırım:) Ya Kahhar esmasını bırakmanız çok iyi olmuş. Halbuki önceki mesajlarınızı dikkate aldığımda bırakacağınıza dair en ufak bir ümidim yoktu:) İnşallah çok daha iyi olursunuz.
En az 21 gün devam etmelisiniz...arada cok darlayip bi iki kez dedim ama su son bi kac gunde. ya vekil ve ya vedud birlikte cekiyorum ben ya vedudu da ekledim. darlamalarim gecti sanki. bi de youtubedan bi olumlama buldum eski sevgiliyi unutmak gibi bi sey .. geceleri onu dinliyorum uyumadan once.
Olumlamaya kac gun devam etmek gerekiyor bu arada?
Yaklasik 1 haftadir gecmisten gelen olumsuz bir duygum var,o duygu bende gecmisten bir kac defa yasadigim olay neticesinde olusmus negatif bir duygu.Su anki hedefim icin engel teskil ettirdigini ust uste yasadigim olaylaylarla ve hisleriyle resmen yuzume carpti :)Ben bugün yaptığım olumlamayı bitirdim.Bir hafta sonra inşallah yeni olumlamaya başlıyorum:)
Yaklasik 1 haftadir gecmisten gelen olumsuz bir duygum var,o duygu bende gecmisten bir kac defa yasadigim olay neticesinde olusmus negatif bir duygu.Su anki hedefim icin engel teskil ettirdigini ust uste yasadigim olaylaylarla ve hisleriyle resmen yuzume carpti :)Ben bugün yaptığım olumlamayı bitirdim.Bir hafta sonra inşallah yeni olumlamaya başlıyorum:)
Yaklasik 1 haftadir gecmisten gelen olumsuz bir duygum var,o duygu bende gecmisten bir kac defa yasadigim olay neticesinde olusmus negatif bir duygu.Su anki hedefim icin engel teskil ettirdigini ust uste yasadigim olaylaylarla ve hisleriyle resmen yuzume carpti :)
Ben de bir kac gündür bunun üzerine gidiyorum,calismalarim o yönde.İşin ilgin ve en güzel yani,bu hisleri baska bir arkadasimda gormustum hatta yadirgamistim ama benim icimde gizliden gizliye yer etmis ama o zaman cikacak olay yokmus.Su an o hisler firladi ve o arkadasimin bana ders olarak ciktigini tekrar anladim,cunku onun bu hislerini yersiz buluyordum,simdi kendim icinde bakinca gercekten cok yersiz.Bana inanilmaz sifa kaynagi oldu.Kendisi benden hic haz etmez ama ben ona simdi harika enerjiler gonderiyorum sevgi dolu,iyilik dolu sifayla :)
Senden alintilama yapmisim @gulhilal nasil oldu anlamadim :))) Demekki senin bu yazimi dikkate alip olumlama secmelisin : )))
Olaylara bu acidan bakmak enfes guzel bir sey,hayat mucizelerle dolu...
Ben de bundan sonraki olumlamamı, bugünkü bitirdiğim olumlamamı daha da güçlendirecek sekilde yapmayı planlıyorum.Yaklasik 1 haftadir gecmisten gelen olumsuz bir duygum var,o duygu bende gecmisten bir kac defa yasadigim olay neticesinde olusmus negatif bir duygu.Su anki hedefim icin engel teskil ettirdigini ust uste yasadigim olaylaylarla ve hisleriyle resmen yuzume carpti :)
Ben de bir kac gündür bunun üzerine gidiyorum,calismalarim o yönde.İşin ilgin ve en güzel yani,bu hisleri baska bir arkadasimda gormustum hatta yadirgamistim ama benim icimde gizliden gizliye yer etmis ama o zaman cikacak olay yokmus.Su an o hisler firladi ve o arkadasimin bana ders olarak ciktigini tekrar anladim,cunku onun bu hislerini yersiz buluyordum,simdi kendim icinde bakinca gercekten cok yersiz.Bana inanilmaz sifa kaynagi oldu.Kendisi benden hic haz etmez ama ben ona simdi harika enerjiler gonderiyorum sevgi dolu,iyilik dolu sifayla :)
Olaylara bu acidan bakmak enfes guzel bir sey,hayat mucizelerle dolu...
Bak mesela ben alintilamadim senin yazini,nette sorun var herhalde tatlim.Ama iste demekki senin dikkatini cekmesi gerekiyormus benim bu yazi.Olumlamanda dikkate al bence : )))Ben de bundan sonraki olumlamamı, bugünkü bitirdiğim olumlamamı daha da güçlendirecek sekilde yapmayı planlıyorum.
Geçmişten gelen ama farketmedigimiz o kadar çok şey var ki.Ben hemen hemen herkesin farkında olmadığı gizli yönleri olduğuna inanirim.O gizli yönler bizde ya bir olay vesilesiyle ortaya çıkıyor ya da bir şahıs vesilesiyle. Senin de bu gecmisten gelen engelleyici düşünceyi keşfetmen çok güzel olmuş. Her ne kadar buna seni sevmeyen bir kişi vesile olduysa da:)
Ciddi mi:)))Bak mesela ben alintilamadim senin yazini,nette sorun var herhalde tatlim.Ama iste demekki senin dikkatini cekmesi gerekiyormus benim bu yazi.Olumlamanda dikkate al bence : )))
herkese merhabaaa
güzel bi hafta olsun diliyorum
evet kızlar ne alemdesiniz mrk ettim var mıdır güzel gelişmeler yaşayan![]()
Olumlamalari,imajinasyonu belirli biri icin yapmanin aslinda cok dogru olmadigini soyluyorar.Cunku bir nevi baskasinin iradesine müdahale etmis oluyorsunuz.Imajinasyonlarla tabi gelismis sekliyle karsidakine istediginiz cümleyi aynen söyletebilir ve hissetmesini istediginiz hissi ona gecirebilebilirsiniz.Deneye deneye gelistirebilirsiniz.Ama once olumlamayi kendi enerjinizi ve degerinizi yükseltmek icin yapin,bu bile ona sizi farkettirir sonra devam edersiniz duruma goreHuhuuuu
Kızlar merhabalar,konuyu gördüm de bişey sorcaktım
Acaba çok istediğimiz birini hayatımıza sokabilmek için de bi yöntem bi olumlama neyim varmıdır ya![]()
Hayirli ugurlu olsun isin tatlim,gonlune gore olsun isin.Gün tahminimi yapayim 21 mi : )Bir kaç aydır hayatımda her şeyin kötü gittiği bir dönemdeydim kısmen hala öyle...Sürekli bir işim olsa her şey düzelecek diyordum.O kadar içten istemiştim ki işim olmasını, o kadar her şey üst üste gelmişti ki isterken gözümden yaş gelmişti bir kere. O günün tarihini de özel bir sebepten ötürü çok iyi hatırlıyorum :)Bir daha hiç o kadar içten istemedim o kadar takıntı da yapmadım.Öyle istediğim için olacak gibi hissediyordum ve zamana bırakmıştım.
Veeee :) bir sabah uyandığımda telefonumda iki ayrı numaradan cevapsız aramalar vardı iki görüşmeye çağrıldım birinde işe başlıyorum :) tahmin edin o geceden kaç gün sonra![]()
Peki nasıl yapmam gerek? Yardımcı olabilirmisiniz:))Olumlamalari,imajinasyonu belirli biri icin yapmanin aslinda cok dogru olmadigini soyluyorar.Cunku bir nevi baskasinin iradesine müdahale etmis oluyorsunuz.Imajinasyonlarla tabi gelismis sekliyle karsidakine istediginiz cümleyi aynen söyletebilir ve hissetmesini istediginiz hissi ona gecirebilebilirsiniz.Deneye deneye gelistirebilirsiniz.Ama once olumlamayi kendi enerjinizi ve degerinizi yükseltmek icin yapin,bu bile ona sizi farkettirir sonra devam edersiniz duruma gore
Benim dün canım çok sıkkındı o yüzden affetme olumlamasini yapmadan uyudum.
Bir gün atlamış oldum simdi başa mı dönmem lazım 21 gün için![]()
Bir kaç aydır hayatımda her şeyin kötü gittiği bir dönemdeydim kısmen hala öyle...Sürekli bir işim olsa her şey düzelecek diyordum.O kadar içten istemiştim ki işim olmasını, o kadar her şey üst üste gelmişti ki isterken gözümden yaş gelmişti bir kere. O günün tarihini de özel bir sebepten ötürü çok iyi hatırlıyorum :)Bir daha hiç o kadar içten istemedim o kadar takıntı da yapmadım.Öyle istediğim için olacak gibi hissediyordum ve zamana bırakmıştım.
Veeee :) bir sabah uyandığımda telefonumda iki ayrı numaradan cevapsız aramalar vardı iki görüşmeye çağrıldım birinde işe başlıyorum :) tahmin edin o geceden kaç gün sonra![]()
mesaj yok tatlımpofu ozeline bakar misin canim,sanirim gormedin.Yorumuna ihtiyacim var hala bea
Şöyle bi gelişme oldu, gerçi birkaç kere başıma geldi ve cidden artık doğruluğuna inanıyorum. mesela beni aramasını yada msj atmasını istediğim kişiyi tel ekranımda sanki bana yazmış gibi ismini hayal ediyorum yada sosyal medyada bir foto paylaştığımda bildirimleri açarken onun resmimi beğendiğini hayal ediyorum gerçektende oluyor hemde uzun zamandır konuşmadığımız halde. biraz daha zorlasam kendimi nikah masasında bulucam:) bu galiba olumlamadan çok telepati gibi birşey sanırım![]()