- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Sipariş verdiğim kitabın ismi Rezonans Kanunu'ydu:)çok saol cnm
inşallah :)
hayır cnm Amargi Hillier :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipariş verdiğim kitabın ismi Rezonans Kanunu'ydu:)çok saol cnm
inşallah :)
hayır cnm Amargi Hillier :)
onu bilmiyorum cnm ..diğerini diyordum bendeSipariş verdiğim kitabın ismi Rezonans Kanunu'ydu:)
buttrfly tavsiye etmişti.Tabi yazarını sormamıştım.Ben de netten baktım,bir de yorumlara baktım verdim siparişi:)Okuyayım,duruma göre size de tavsiye ederim:)onu bilmiyorum cnm ..diğerini diyordum bende![]()
onu da burdan biri yazmıştı canım, bu iki kitap demişti, butterfly dı sanırım.Sipariş verdiğim kitabın ismi Rezonans Kanunu'ydu:)
tmm kuzum..bekliyorumbutterfly tavsiye etmişti.Tabi yazarını sormamıştım.Ben de netten baktım,bir de yorumlara baktım verdim siparişi:)Okuyayım,duruma göre size de tavsiye ederim:)
Evet buttrfly verdi.onu da burdan biri yazmıştı canım, bu iki kitap demişti, butterfly dı sanırım.
evet canım, araştırıyordum, bir sayfada çıktı, kolayca indirdim. bulamazsan mail atılırsa, mail atarım ben sana, bir bak da. boyutuna baktım da 11 mb. diyor, sanırım mail atılmıyor.Evet evet kizlar rezonans kanunu digeri pofunun resimledigi.Ben de burdan duymustum zaten daha once.Merak ediyordum,ulkeye gider gitmez okudum.Ama beynin gizli guclerini ucakta unuttum tam da yarisinda kalmistim.ftemiz beynin gizli guclerini mi pdf indirdin canim.Daha bakamadim,umarim ben de bulurum pdf.Kolay buldun mu,bir de nerden.Kitaplar kolay anlasilir,ama filmler kuantum ve boyutlara ilgisi olmayan icin fantastik gelebilir : ))))
hayır cnm cinsellik üzerine değil..ben de okudum..amacı insanların ilgisini çekmek için ordan anlatmış olması ama tamamen anlayan biri için farklı bi boyut..bende aaa kitabın kapağına bak içeriğine bak demiştim ama konuya dalınca onun sadece bi araç olduğunu anladım..
Ben yine de bu tip kitapları okurken kendimizi çok kaptırmadan kendi inancımıza göre doğru analiz ederek okumamız gerektiği fikrindeyim.Vakti zamanında çok okudum kişisel gelişim kitaplarını.Egom epey bir şişti ama sonuç, elde var sıfır.Şimdi ise,tekrar okuyorum bazı kitapları ama daha akıllı ve mantıklı olarak.Kendimi şahsen bir "tanrı" zannedip imanımdan olmak istemem:))) (işin şakası:))Özellikle bazı yabancı kökenli kitaplarda alttan alta "Sen tanrısın!" fikri aşılanıyor.Halbuki bu benim inancıma çok ters.O yüzden artık yabancı eserleri çok seçerek okumayı tercih ediyorum.hayır cnm cinsellik üzerine değil..ben de okudum..amacı insanların ilgisini çekmek için ordan anlatmış olması ama tamamen anlayan biri için farklı bi boyut..bende aaa kitabın kapağına bak içeriğine bak demiştim ama konuya dalınca onun sadece bi araç olduğunu anladım..
senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ve katılıyorumBen yine de bu tip kitapları okurken kendimizi çok kaptırmadan kendi inancımıza göre doğru analiz ederek okumamız gerektiği fikrindeyim.Vakti zamanında çok okudum kişisel gelişim kitaplarını.Egom epey bir şişti ama sonuç, elde var sıfır.Şimdi ise,tekrar okuyorum bazı kitapları ama daha akıllı ve mantıklı olarak.Kendimi şahsen bir "tanrı" zannedip imanımdan olmak istemem:))) (işin şakası:))Özellikle bazı yabancı kökenli kitaplarda alttan alta "Sen tanrısın!" fikri aşılanıyor.Halbuki bu benim inancıma çok ters.O yüzden artık yabancı eserleri çok seçerek okumayı tercih ediyorum.
Bilinçaltıyla gerçekten çok ilgiliyim ve orası tedavi edilip doğru telkinler verilirse insanın gerçek özünü bulacağına ve mükemmelleşeceğine inanıyorum.Bir ayet var beni çok çok etkiler, " Gerçekten biz "İnsan"ı en güzel bir sûrette yarattık." (Tin suresi/4.ayet) Ben bu ayetten sadece görüntü olarak mükemmel yaratıldığımızı anlamıyorum.Hem ruhsal hem de zihinsel anlamda da mükemmel yaratıldığımızı anlıyorum.Kur'an-ı Kerim'de zaten insana en güzel metodlar verilmiş.Ama eğer mükemmeli bulmamda bir gayri müslim doğru bir bilgi paylaşıyorsa ondan da faydalanmasını bilirim.
Neticeye gelirsek kitabı alacağım:)))))
Anladım canım.Ben zaten bu saatten sonra " Sen mükemmelsin! Sen çok özelsin!" diyen kitapları dikkate alamam, çünkü mükemmel olduğumuzu zaten Rabbimiz bize söyledi.Bizler sadece nefislerimizle kendimizi aşağılara çektik.Bu yüzden kimsenin beni pohpohlamasına ihtiyacım yok:)))Sadece beynimi ve bilinçaltımı doğru çalıştıracak metodları öğrenmeye çalışıyorum.Bu yönde de sana ve buttrfly'nin tavsiyelerine güveniyorum ve farkındalığınız olduğuna inanıyorum:)senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ve katılıyorum
mesela ben de ''secret'' kitabı var ama ısınamadım kitaba ne dense
bu dediğim kitapta neyi nasıl ve hangi zamanda yapacağımızı bilimsel yöntemle anlatıyor..örnekler alıştırmalar var..mesela benim telepati özelliğimin oldduğunu daha öncede demiştim..o kitaptaki alıştırmaları kuzenimle beraber uyguladık sonuç 5/5 :) onun ne düşündüğünü okuyabiliyordum ve benim düşüncelerimi ona aktarabiliyordum..vs
kitapta alfa dalgalarını -nasıl işlediğini-hangi zaman da daha iyi çalıştığını-imajine falan bunlardan bahsediyor..
ben severek okumuştum kitabı
evet dediğim gibi cinsellik bazında almışlar ele ama inan bana bilmeyen biri için cinsellik konu :) ama konunun içinde telepatiden onun düşüncelerine girmekten,kendine çekmekten..vs bahsediyor :) ben cinsellik kısmına takılmadım..amaç belli..sıkıcı olmaktan çok ilgi çekmek
Evet cinsellikle ilgili gibi ama yazarin dedigi gibi siz ne icin uygulamak istiyorsaniz ona uygulayin.O yuzden ben takilmadim,her ornegini kendi hedefime yonlendirdim.
Evet canim sen mükemmelsin,harikasin bu gercek ama hic sevmedigin haz etmedigin insan da mükemmel,müthiş,harikadir.Bunu böyle idrak edebilirsen ego yu aradan cikarmissindir zaten.Cunku biliyorsundur Yaradan mükemmel ötesidir ve bütün bu harikaliklar ordan ileri gelmektedir.Yani ego sisirme,karsidakini hor gorme yoktur kuantum ve evrenin yasalarinda.Negatif duygular(olumsuz olmasina gerek yok) varsa zaten cekim degil itim olur.Anladım canım.Ben zaten bu saatten sonra " Sen mükemmelsin! Sen çok özelsin!" diyen kitapları dikkate alamam, çünkü mükemmel olduğumuzu zaten Rabbimiz bize söyledi.Bizler sadece nefislerimizle kendimizi aşağılara çektik.Bu yüzden kimsenin beni pohpohlamasına ihtiyacım yok:)))Sadece beynimi ve bilinçaltımı doğru çalıştıracak metodları öğrenmeye çalışıyorum.Bu yönde de sana ve buttrfly'nin tavsiyelerine güveniyorum ve farkındalığınız olduğuna inanıyorum:)
Bazen zihnimizin gayet iyi bildiği doğruları kulaklarımızın da tekrar duymaya ihtiyacı oluyor.En mükemmel şekilde yaratıldığımız hepimizin malumu.Ama günlük telaşemizde bu doğruyu unutuyoruz. Sonra birileri çıkıyor ve diyor ki, "Sen mükemmelsin! Tüm güç senin elinde!" Evet doğru mükemmeliz ama bize söylenen şeyleri nasıl algılıyoruz işte problem orada.Evet canim sen mükemmelsin,harikasin bu gercek ama hic sevmedigin haz etmedigin insan da mükemmel,müthiş,harikadir.Bunu böyle idrak edebilirsen ego yu aradan cikarmissindir zaten.Cunku biliyorsundur Yaradan mükemmel ötesidir ve bütün bu harikaliklar ordan ileri gelmektedir.Yani ego sisirme,karsidakini hor gorme yoktur kuantum ve evrenin yasalarinda.Negatif duygular(olumsuz olmasina gerek yok) varsa zaten cekim degil itim olur.
Kimsenin beni pohpohlanmasina ihtiyacim yok dedin ya ben burada biraz ego'nun korkularini sezdim sanki.Ego cok guclu olmayi da sevmez,sacunma mekanizmasi gibi.Bence bu konunun ustune git, boylece istegin seyin kapisini aralamis olursun.Hani mesajda bahsettigin.Ama bana da oyle gelmis olabilir tabi.
Canım ne kadar güzel anlatmışsınız.çok beğendim.Evet canim sen mükemmelsin,harikasin bu gercek ama hic sevmedigin haz etmedigin insan da mükemmel,müthiş,harikadir.Bunu böyle idrak edebilirsen ego yu aradan cikarmissindir zaten.Cunku biliyorsundur Yaradan mükemmel ötesidir ve bütün bu harikaliklar ordan ileri gelmektedir.Yani ego sisirme,karsidakini hor gorme yoktur kuantum ve evrenin yasalarinda.Negatif duygular(olumsuz olmasina gerek yok) varsa zaten cekim degil itim olur.
Kimsenin beni pohpohlanmasina ihtiyacim yok dedin ya ben burada biraz ego'nun korkularini sezdim sanki.Ego cok guclu olmayi da sevmez,sacunma mekanizmasi gibi.Bence bu konunun ustune git, boylece istegin seyin kapisini aralamis olursun.Hani mesajda bahsettigin.Ama bana da oyle gelmis olabilir tabi.