- 29 Nisan 2011
- 2.761
- 12.756
- 408
@audrey_24 sizin yaziniza istinaden alintiladim da usttekini kaymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel acıklamısınız ben kısaca anlatmaya calısırken yanlış aktarmısım kusura bakmayın,soyledıklerınız .çok doğru ben daha yenıyım bılgılerınızı sızde paylaşırsanız cok guzel olur@audrey_24 sizin yaziniza istinaden alintiladim da usttekini kaymis
Estagfurullah tatlim yanlislik yok,bu bilincaltinin calisma sistemi cok farkli :) mesela biZ bu sefer hata yapmayacagim deriz ya,bilincalti bunu nasil anliyor : Hata yapacagim,yine hata yapacagim hatta alasini yapacagim : ))) saka gibi ama gercek bu.Bilgilerimi tabiki paylasirimcok guzel acıklamısınız ben kısaca anlatmaya calısırken yanlış aktarmısım kusura bakmayın,soyledıklerınız .çok doğru ben daha yenıyım bılgılerınızı sızde paylaşırsanız cok guzel olur![]()
selam kızlar
çok iyiyim bugün herşey çok güzel...
bişey sormak istiyorum, şimdi ben bu olumlamayı iki gündür yapıyorum.
ama bu arada ben birçok konu için esma çekerim günlük
( ben iş için çekerim,huzur için,çocuklarım için ,vefat eden annem için vs vs)
şimdi onlara devam edersem çok karışıklık olurmu ki
tşkler cnm :)Güzel bir tipik olmuş![]()
Merhaba müheymin hep çekerim.Gün içinde rahatlatır beni.Güzel bir topik olmuş
evet ben de bugün hissettim.
dert ettiğim şeyler bile uçup gitti.
içim ferahladı.:)
kim ne ister bilmiyorum ama sanırım istediğiniz şeylerde hırs tatmın ego olmamalı ...
kendımı basladıgım andan ıtıbaren cok ıyı hıssedıyorum bu arada dun gece basladıgımda kafamıda tamamen bosaltabıldım ki bu gercekten benım ıcın zor bır sey...
yapın valla zır delı gıbı falcı falcı gezmekten ıyımıs bu en azından para da cepte kalıyor![]()
Estagfurullah tatlim yanlislik yok,bu bilincaltinin calisma sistemi cok farkli :) mesela biZ bu sefer hata yapmayacagim deriz ya,bilincalti bunu nasil anliyor : Hata yapacagim,yine hata yapacagim hatta alasini yapacagim : ))) saka gibi ama gercek bu.Bilgilerimi tabiki paylasirimpofu nun izniyle tabi
kızlar doğru enerji yaymanız için size çakralarını dengelemek adına esmalar paylaşıcam..sayısı size kalmış..
buyrun bakalım:)
Kök Chakrası: Zikir: Hüvvemin Anlamı : Ya Rabbi
Hara Chakrası: Zikir: Üvvemin Anlamı: Ya Kadimu
Göbek Çhakrası: Zikir: Rahin Anlamı: Ya Haliku
Kalp Chakrası: Zikir: Budin neşrin Anlamı: Ya Kerim Ya Rahim
Boğaz Chakrası: Zikir:Bulliyin Anlamı: Ya muhassaras Semavati vel ardı
Alın Chakrası:Zikir: Kema Yürmin Anlamı: Ya Alimü
Tepe chakrası : Zikir: Henşarin Anlamı: Ya Muhyi
Bu Çalışmaları En uzun Süre olarak 10 veya 15 dakika Yapınız.
Ama daha fazla yapabiliyorsanız daha fazla yapınız.
Alıntıdır