tabiiki çok şey yaşadım anlatırım. bilirsiniz öylesine söyleyiverdiğimiz şeylere bile dikkat etmek lazım mesela birgün: ne olur dedim zengin biri gelsin hayatıma 80 yaşında olsun razıyım dedim. 3 gün geçmeden çalıştığım iş nedeniyle tanıdığım 80 yaşında bir fabrikatör karısı ölünce bana geldi. evlenmek istiyorum senle diye... ya dedim bu kadar olmaz şaka bir dilekti bu ama oldu... o zaman dedim dileklere dikkat etmem lazım diye.
süpermiş seninki de :)Merhabalar ,
Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım
:) bende hep hayalini kuruyorum istediğim hayatın,evimin bile hayali kurulu,hala daha hayal kurmaya devam ediyorum :)ve en önemlisi şu an hayatımda olan kişi. ben çok zor durumdaydım bir ara üzgün ve yalnız... harika bir ilişki diledim, içim yana yana üzülerek. o kişiyi önce rüyamda gördüm. sonra tanıştım. önce öylesine başladı. benden sadece hoşlandı ve ciddi değil diye düşündüm.ama aylarca olmasını istediğim şeyin hayalini kurdum hep, onunla nikahımız, hayalim buydu. ...o ise evlilik imalarımı hep anlamazdan gelip geçiştirdi. artık vazgeçmek üzereydimki evlenmek istiyorum dedi. çok şaşırdım. onu zorlamadım sadece seçim yapmasını istedim yoksa hayatından çıkacaktım artık ikibuçuk yıllık bir ilişkiydi yani olmayacaksa uzatmanın alemi yoktu. o zaman benle evlenmek istediğini söyledi.
evet canım bazan hafif itelemek gerekiyor. olmayacaksa ayrılalım demekle bunu yaptım:) bende hep hayalini kuruyorum istediğim hayatın,evimin bile hayali kurulu,hala daha hayal kurmaya devam ediyorum :)
seninki de çok ilginçmiş ama zaten sen düşlediğini yaşamışsın :)
kesinlikle hastalık düşünme. düşündüğün ve korktuğun başına gelir.kızlar konuya genel olarak baktım ..
ancak ben nereden nasıl başlamalıyım sizce_??
ben de biraz hastalık hastalığı var
herşeyden çoğu şeyden yani hastalık kaza bela vs korkularım çok ve bunu kontrol edemiyorum...
çok şükür sevdiğim adamla evlendim..
ailem var
işim var ..
ama en ufak rahatsızlıklarda kafama sürekli takılıyor
yaşadığım anın tadına varamıyorum...
aslında çok renkliyimdir..
insanlara yardım etmek onların yüzünü güldürmek mükemmel bir şey ve bu beni sonsuz mutlu ediyor :))
bana da yardım edin :))
kesinlikle hastalık düşünme. düşündüğün ve korktuğun başına gelir.
tatlıımm geçmiş sayfalarda bi konu paylaşmıştım tekrar sana alıntılamayapıcam sonrada üzerinde konuşalım :) herşey senin elinde öncelikle bunu bilmen gerek :)kızlar konuya genel olarak baktım ..
ancak ben nereden nasıl başlamalıyım sizce_??
ben de biraz hastalık hastalığı var
herşeyden çoğu şeyden yani hastalık kaza bela vs korkularım çok ve bunu kontrol edemiyorum...
çok şükür sevdiğim adamla evlendim..
ailem var
işim var ..
ama en ufak rahatsızlıklarda kafama sürekli takılıyor
yaşadığım anın tadına varamıyorum...
aslında çok renkliyimdir..
insanlara yardım etmek onların yüzünü güldürmek mükemmel bir şey ve bu beni sonsuz mutlu ediyor :))
bana da yardım edin :))
baktınızki deli deli düşünmeye başladınız yok hasta olcam yok kaza geçiricem diye hemen bilinçli olarak başka şeyler düşünmeye çalışın. tv izleyin ne olursa olsun kafanızı başka şeyle meşgul edin. önce rol icabı oluyor bu ama sonra cidden başarıyorsunuz istediğinizi düşünmeyi. ben bir keresinde bu yıl kaza geçirmekten korkuyorum deim. o yıl çok ağır bir trafik kazası geçirdi. düşündüğün olur. o yüzden olmasını istediğin şeyleri düşün.ah düşünmemek elde olsa..
inan sizden çok istiyorum bunları
ama nasıl?
öncelikle şöyle yap,bu bneim taktiğim,kötü bişeyi düşünürken yakaladığın anda,hemen onu sil aklından ve seni mutlu eden bişeye odaklan :)ah düşünmemek elde olsa..
inan sizden çok istiyorum bunları
ama nasıl?