düşün sonra kararını ver ...

Canim seviyorsan daha fazla uzatma derim. Her iliskide oldugu gibi sizinde kavgalariniz elbette olacak.. ustelik 5 ay olmus.
O mu yazsin ben mi yaziyim diye bekleme derim, yaz gitsin... uzadikca sogursunuz birbirinizden..

Haa yarin birgun tekrar ayni sekilde azar isitirsen ozaman dusun derim, ama henus yolun cok basindasiniz... birbirinizi iyi taniyin❤

gevsek gevsek demem sizin açınızdan nasıl geldi.
Hatalıyım değil mi ? ama o da tepkisinde hatalı.
Siz yazma diyenlerdensiniz.
Şimdi gevsek demeniz elbette büyük bir patavatsizlik ve ayni şeyi ben daha profesyonel bir ortamda yaptim. Ama insanlar bana çok abartili tepkiler vermediler çünkü beni tanıdıkları için bunu ciddiyetsiz anlamında kullandigimi anlayip tolere ettiler. Siz de 5 aydır konuşan insanlarsiniz. Karşınızdaki insanin sizin neyi eden söylediğinizi çoktan çözmüş olması gerekirdi. 1 saat boyunca size saydirmasi gerekmezdi. Sadece sinirlenme olsa derim ki özellikle bu kelimeye karşı bir hassasiyeti vardir belki ama o da değil. Çünkü açıkçası tarzının yanında söylediklerinin içeriği de çok rahatsız edici. Kardeşten ana babadan girip patrondan çıkıyor olması düşündürücü. İlişkinizde o kadar mesafeli misiniz ki sanki idari amirinizmiş gibi sizi azarlayabiliyor. Hic mi yakinliginiz yok sen kimsine getiriyor olayı.Her şeyi geçtim açık açık ilerde doğru veya yanlış böyle bir duruma girdiğinizde ben sana söylemiştim sen kabul ettin geri döndün demenin alt yapısını ayarliyor. İyice düşün, sen bilirsin demek o Çünkü bana göre. Tabi ben size yazmayin, dönmeyin diye fikir veremem o sizin kararınız. Ben sadece anlattığınız olayi bu şekilde yorumluyorum.

Dediğim gibi, adam otuz yaşına gelmiş, hala kendini sakinleştirmeye öğrenememiş. Kırılınca ağzına geleni saymış... Bunlar ergenlikte,ya da yirmili yaşların başında normal şeyler, hepimiz saçma şeyleri büyütüp dağ yapıp abartılı tepkilerle kendimizi korumaya çalişmişizdir.
Ama yaş aldıkça artık büyümek, insan gibi tepkiler vermeyi ogrenmek gerekiyor. Bir insan yirmilerin sonunda hala kendini sakinleştirmeye ve düşünüp konuşmayı öğrenmediyse daha da öğrenemez bence - ki etrafına/dangalaklik seviyesi yüksek akrabaların falan varsa onlara bakıp farkedebilirsin.
Ben böyle bir insanla devam etmek istemezdim.
"Sen kimsin ki" cümlesi benim için çok kırıcı bir cumle. Bunu ardarda yüz bin kere söylemiş.
Sen gerçekten bu kadar degersizsen hala ne demeye seni hayatında istiyor? Bir de özür dilemeyi düşünmüssun.
"Daha önce çok iyiydi,6 ay sabretti" cümlesi de o kadar klasik ki.
Bu türk erkekleri işte boyleler. Kız alışana kadar, aşık olana kadar tabiri caizse köpek oluyorlar kapısında. Hatta bir sevgilim ne zaman kavga çıkartsam "o kadar güzelsin ki gereksiz konularda kavga çıkartmaya hakkın var" derdi. Adeta bir Romeo'lar. Saçma tripleri çekerler, jestleriyle kendine bağlarlar, şimartirlar...
Sonra seninki gibi bir kavga olur, kızın kaybetme korkusu başlar. Erkek de görür ki böyle davranınca asıl saygı görüyor, bir sure sonra işler tersine döner. İlişkinin ilk zamanlarında kadının yaptığı gereksiz olay çıkarma işini erkek yapmaya başlar. Ve böyle devam eder. Kadın da beş sene sonra bile konu açıp 'hic böyle degildi, bana çok değer verir hatta ilişkinin başında şöyle böyle olmustu' diye kendini avutur,hala ilk zamanların hatrina olayları farklı yorumlar...
İnan KK'daki konuların çoğu böyle. Şimdi aklıma gelen bir üşüyenprenses var mesela. Onun nişanlısı da tüm kavgalara,tüm Triplere,öz kardeşten bile kıskanmalara , hakaretlere hep boyun egerdi,özür dilerdi. Kadın da kavga çıkartmaya devam ederdi. Ne zaman ki yuzukler takıldı,kadın iyice bağlandı, adam böyle bir kavga çıkarttı,sonra huy değiştirdi, roller tersine döndü, ilişkinin ipleri el değiştirdi,özür dileyen bizim kız olmaya başladı (düğünden birkaç hafta önce de ayrıldılar).
Bu işler böyle işliyor maalesef.
Dediğim gibi,ben yerinde olsam ayrilirdim. Ama hala seviyorsan özür falan da dileme, biraz geride dur. O seni kazanmaya çalışsın.her şey normale dönünce geçmişi desip karşılıklı hatalarınızı kabul edip öpüşüp barişirsiniz

ben yönetici asistanlıgı yapıyorum . Gevsek gevsek konusuyorsun diyebilir misin X bey'e dedi. Tabi diyemezsin çünkü para alıyorsun dedi.

Hayi

HayiR haklı değil
25 yaşıma kadar evet bunları affeden yutan bir gerizekalı olurdum
25 imden sonra bana bir aydınlanma geldi
Bu adamın tavrının nereye dayanacagini biliyorum ileride..
cok zoruma gitti söyledikleri. Ben de yanlış konustum ama söylemek istediğim başka seydi acıkladım.
o her seyi söyledi.
Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne durmuyor vs. Ağırdı lafları

tamam buna kabul. Peki sizce karsılıgında bana söyledikleri ?

Siz olsanız ne yapardınız. Kafam cok karışık her yoruma ihtiyacım var.

ben görüşmeye devam eder ama bi taraftanda ölçüp tartmaya devam ederdim, sonrasında hiç görüştünüz mü?

tamam bu kelimeyi anlamı dışında kullandım ben ama sende o kadar çok şey saydırdın ki korkuttun beni diyin. aynı şeyler yine olacak mı bakın bakalım, online görüşmelerde böyle şeyler olabiliyor gibime geliyor (mesajı o an görüp cevap yazmayınca trip vs gibi)

ben de cok sinirliyim . Sinirimden ne yaparım mesela oturuyorsak kalkar eve gelmek isterim, telefondaysak telefonu kapatmak isterim.
öyle yok ana yok baba yok patron. yok sen kimsin cıkışlarım olmaz.

Yanlis konustugunuzu düşünmüyorum
Gevşek ağır bir laf ama sevgilimizde bir kez gevşek dedi mi tolerans göstermeden hunharca patlayacaksak onu hayatımızda çokta önemli yere koymadigimizdandir.

Evet ağır bir laf ama bir kez tolerans olur ikinciye hopp dersin, veya veya veya tatlı uyarirsin geçersin yıkıcı olmak sevmeyenin tavridir
cok zoruma gitti söyledikleri. Ben de yanlış konustum ama söylemek istediğim başka seydi acıkladım.
o her seyi söyledi.
Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne durmuyor vs. Ağırdı laflar

10 dk aralıksız devam etti. Bu arada asla ben konuşmuyorum. Daha da sinirlendirecek bir şey yapmadım yani.
ancak 10 dk sonra hıncını alabildi. O Arada kırdı döktü
Bir kelime yüzünden 10 dakika boyunca bu tavrı koruyan kişi daha büyük olaylarda nasıl tepki verir siz düşünün.

Peki öyle misin ?
aslında öz eleştiri yapmam gerekirse böyleyim.

Evet hatalı konustum ama o bana o kadar laf saydı, o kadar kötü hissettim ki özür dilemek gelmedi içimden.
Benimle böyle saygısızca konusamazsın diyip kapatsa ben zaten anlar özür dilerdim sonrasında ama tepkisi beni geri itti

burcu terazi :)

valla bana korkunçlu geldi :) duvara tosladım hissi

Gerci ateş burclarindan olsa 5 ay sabredemezdi.
Ben de baski ve hakaretvari bir şey algiladigimda sakin sakin "lutfen boyle konusmayalim, buna izin veremem sakinleş" vs diyemem keşiş filan olmam lazim o tepkiyi verebilmem için.

Ay ne bileyim bana tuhaf geldi minnoş bir yengeç olan Ben :))) tavrını sevmedim

Koç Burcu abim var çok zor biri her an patlamaya hazır bomba gibi,hiç çekemiyoruz

cok cok aşırı duygusal bir insanım. Ufacık bir şey bile beni cok düşündürür , kırar.
Beni aradı ağladıgımı fark edince üzüldü anladım bunu. Ağlama lütfen falan dedi ama gururum cok incindi. Bana çöp poşeti gibi davrandı sanki.

Malesef burada hakaret yada küfür içermediği sürece saygısız, aşağılayıcı yorum yapmadığını savunan çok kişi var.
Kullandığınız kelimenin yanlış anlaşıldığını açıklamamış olsanız siz yazın derdim. Ama zaten açıklamasını yapmışsınız.
Ama şu saatten sonra alttan alırsanız, tabiri caizse ayar verme amaçlı bu kadar fevri bir tavrı kabul etmiş olursunuz.
Küfür etmiyorum ama kendimi zor tutuyorum demek, sen küfürü hak ediyorsun demek zaten.
Kelime oyunlarıyla manüpüle edilmişsiniz.
Ben size şunu yap diyemem ama ben olsam bu ilişkiye şans vermeyi düşünüyorsam bile ilk arayan, adım atan olmazdım.
İnsanız hatada yapabiliriz, tartışmanın hak savunmanında üslubu olmalı.

yazsam düzeliriz bunu biliyorum. bilmediğim şu, yazsam barışsak bunları unutabilir miyiz ?

aynen öyle baya baya saydırdı. Ben orda ciddiyetsiz demek istedim . Gevsek kelimesi yanlış secimdi kabul ama saatlerce sustugum halde saydırdı.
Hırsını alamadı. Kelimeleri bastıra bastıra. Sen kimsin , haddini bileceksin.
Ses tonu kendinden emin, dişlerini sıkarak sen benimle böyle konusamazsın vs. seklindeydi.
Korkunç kırıldım. Yazınca hissettim suan o anı

Hem ağlatıp hem ağlama lütfen demek... Yerinde olsam ağlatma o zaman derdim. Biliyorum ki bu kırılganlık seni ileri zamanlarda çok zorlar, çok üzer.

nasıl dedi biliyor musunuz?
kinle , nefretle bastırarak cümleleri..
Sen kimsinn , haddini bileceksin , benimle saygılı konusacaksın , her seyden önce konusmayı öğreneceksin.
kimse benimle böyle konusamaz. Bak cok sinirlendim küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene düşmeyeceğim. senin karşından anan mı , baban mı , küçük kardeşin mi var ?
Patronuna diyebilir misin gevsek gevsek konusma. Diyemezsin çünkü sana para veriyor. Para saygı getirir vs vs
Ay suan yazdıkça vazgeciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…