düşün sonra kararını ver ...

Adamda resmen aşagılık kompleksi var işi para var saygı var durumuna getirmesi ne alaka yoksa ve bu kadar da tepki verilmez öfke kontrol problemi de yaşıyor bi kelimeye bu kadar parlayan daha başka Bi kavga olsa cinnet geçirir herhalde uzak durun bana kalırsa

Hemen evlenmeyeceksen bir kaç ay dene şimdi ayrıl desek aklın kalacak senin bence. İyi ölç biç kişiliğini bir daha ki sinirinde ne denli olduğuna bak ve ona göre yolunu çiz. En azından denedim olmadı dersin.

Borderline hmmmm... Hepimiz borderlineyiz kim değil ki???

Ben erkek arkadaşınızı haklı görmüyorum. Az falan da değil size dakikalarca saydırmış bunun bir üstü şiddet göstermesi ya da daha ağır küfürler etmesi mi? Neyi az görmüşler tam olarak?
10 dk aralıksız devam etti. Bu arada asla ben konuşmuyorum. Daha da sinirlendirecek bir şey yapmadım yani.
ancak 10 dk sonra hıncını alabildi. O Arada kırdı döktü

deneyeceğim sanırım. Suan evlilik için erken yani ilişkimiz o boyutta değil:)

sizin yorumlarınızı hep görüyorum , begeniyorum da.

Böyle düşünmenize şaşırdım. Diğer arkadaşlar gibi düşünrsünüz sanmıştım.
Sizin eski sevgiliniz çok olgun karşılamış , bayıldım
İşte benim kafamı kurcalayan da bu daha sakin bir şekilde benimle böyle konuşamazsın diyip kapatabilirdi.
O ise 10 dk ağzına gelen her şeyi saydı. Bunun fazla oldugunu fark edip geri dönüp özür diledi.
Ben de kararsız kaldım. burada yorumlar hep haksız oldugum yönünde.

Ne yapacağım hiç bilmiyorum.

ay varya sen bensin
Tam da böyle oldu. Ben sinirliyim aradım , konusuyorum o bana gülüyor. Madem gülecek kadar umursamıyorsun konuyu, niye trip yapıyorsun o zaman.
O gülüp önemsemedikçe ben de gerildim . Beni cok iyi çözdün :)

bunu da söyledim. Şimdi düzelsek bir daha yapmayacagını nereden bileceğim dedim.
Sana bir daha sinirlenmem diye söz veremem bu kandırmak olur ama emin ol bir daha kızdıgımda konusmamayı, sakinleşmeyi bekleyeceğim dedi.

benzetmeye istemsizce güldüm :)
Yani siz benim gibi düşünenlerdensiniz.
Ben de kızmakta haklı bunu biliyorum ama ifade ediş biçimi cok sert .

Bu tavrı kadınlar olarak biz yapmayı basarabilirsek tüm dünya değişir bence.

açıkçası buraya yazmadan önce. Hatalı oldugumu biliyordum ama o da fazla tepki gösterdi diye düşünüyordum.
Hemen hemen yazan herkes beni hatalı buldu. Ben de akşam yazmaya karar verdim.
Siz de benim gibi düşünüyorsunuz değil mi ?

Siz olsanız ne yapardınız?

Annen baban seni bir şekilde çeker, tahammul gosterir, ben cekemem demek istemişte olabilir. Ben bir koç burcu olarak bu tarz parlamalarin yabancisi değilim. "Sen kimsin" diye yukselmelerim olmustu yasadigim ilişkilerde.
O yuzden adamin tavri bana korkunclu gelmemis olabilir bilmiyorum.

Adam in burcu ne acaba konu sahibi

gevsek gevsek demem sizin açınızdan nasıl geldi.
Hatalıyım değil mi ? ama o da tepkisinde hatalı.
Siz yazma diyenlerdensiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…