düşün sonra kararını ver ...

Cok dogru. Çünkü insanın sadistik yanlarını kamcilio karşıdakinin ezilmesi ve daha cok ezmek istiyosun. Bittermoon izle konusahibi :) O da artik ezilmemek icin bir adim atayim yeter ben erkegim ulan demis :)
izleyeceğim bunu. Listeye aldım :)
 
yok asla ben vazgecilmezim yapısında değilim.
Ona saygım hep var. Seviyemi korurum.
Öyle her dediğimi alttan alan, çöp gibi davranılacak biri değil.
Sadece gerçekten kalbimi kırdıgında gönlümü almasını bilir.

Öyle aklınıza sürekli trip yapan kadın ve her şeyi alttan alan bir erkek gelmesin. Öyle seviyesiz bir durumda değiliz.
Karşılıklı anlayıslıyızdır . Zaten toplasanız 3 'ü geçmez böyle tartısıp, zıt düştüğümüz.

Anladim. Kalbinizi kirdiysa gonlunuzu almali, hataliysa ozur dilemekten kacinmamali bu zaten olmasi gereken bir sey. Alttan almak diyince benim kafamda siz devamli hakli haksiz uste ciktiniz karsinizdaki de alttan almaya calisiyor gibi gelmişti.
🙄
 
İyi ama bu aniden sinirlenip patlamasını neden görmezden geliyor herkes anlamadım. İlerde daha ciddi bir durumdayken anlık bir sinirle daha kötü şeyler olursa? şu an 5 aylık durumda böyle, ilerde 5 senelik bir zaman sonra yapacaklarını kestirmek lazım. Ayrıca sevgilinizle abinizi, babanızı karşılaştırmamalısınız herkesin yeri farklı. Abiniz size sinirle bir şey yapmıyordur ama sevgilisine üslubu, davranışı nasıl ona bakmak lazım. Bence tabii özür dileyin siz de suçlusunuz ama ne kadar sağlıklı bir ilişki olur ilerde onu da değerlendirin.
herkes erkek arkadaşımı haklı gördü.
Şuan tamamen haksız hissediyorum.

Buraya yazmadan önce haklı ama tepkisi cok diye düşünmüştüm. Herkes az bile oldugunu söyledi.
 
Benim abim böyledir. Çok sakin çok minnoş bir insandır ama o anlık sinir gelince kırar geçer. Beş dakika sonra gelip özür diler sarılır öper. Ben abim diye katlanıyorum ama karısı nasıl katlanıyor onu bilmiyorum. O yüzden bu huyunu törpülemesini, sinirlenecekse konuşmayı kesip sakinleşince devam etmeniz gerektiğini anlatın. Bunlardan önce kendi söyledikleriniz için özür dileyin tabi ki.
normalde babasına falanda kızıyor ediyor.
Benim için hep daha dikkatli. Tutuyor kendisini hissediyorum. Seni kırmak istemiyorum diyor .
Bu sefer tutamadı maalesef :KK43: ben cok abarttım demekki
 
ya şimdi diğerlerini okuyunca siz de sürekli hata çok yapıyorum deyince adam da aah yeter ama sen kimsin diyebilir yani de. işte genel duruma bakmak lazım.
şimdi nasıl anlatayım ki örnek vereyim, şimdi sürekli üstten konuşursanız sıkıntı olabilir genelde
Örnek:,
adam özür diledi "ya kusura bakma sinirlerime hakim olamadım" dedi, sen de "ya sen de kusura bakma öyle dememeliydim haklısın" tarzı mı ilerliyor konuşmalar genelde yoksa
adam bir konuda özür dilerken sen de "çok kırıldım gerçekten" gibi bir cevapla uzatıyor musun mesela bu önemli.
Hani bu 2. örnek gibiysen gerçekten adamın işi zor çünkü.
o özür diledi ben uzattım.
Normalde de o özür diliyor, ben biraz uzatıyorum maalesef.
Ama sonunda hemen mutlaka sonuca ulasıyoruz. Yan yana olunca daha kolay oluyor tabii.
 
5 aydir alttan alırken bu sana tek kelime için çektiren mağrur aklı nerdeymis? Konunun dayak atma potansiyeliyle ne ilgisi var? Hic ilgisi yok adam küfür eder öyle biri olsa duzgunce anlatmis gene. Olan şey şu aşıkken aman agzimizin tadi kacmasin varsin alttan alan ben olayim diye rol kesio bu showman herifler. Aşk bitip yerini mantiga biraktikca ipleri eline almak istiolar. O orda gevsek kelimesine degil 5 aydir tüm sustuklarina+Gevsek kelimesine kumulatif olarak sinirleniyor yani. Olay tamamen ipleri sana vermiş olmanin aydinlanmasi. Geri alma peşinde.
Tamam işte böyle tipe ne kadar güvenecek bu kız???
 
herkes erkek arkadaşımı haklı gördü.
Şuan tamamen haksız hissediyorum.

Buraya yazmadan önce haklı ama tepkisi cok diye düşünmüştüm. Herkes az bile oldugunu söyledi.
Ben erkek arkadaşınızı haklı görmüyorum. Az falan da değil size dakikalarca saydırmış bunun bir üstü şiddet göstermesi ya da daha ağır küfürler etmesi mi? Neyi az görmüşler tam olarak?
 
Ya özür dile ama şunu da ekle "haklisin tepki göstermekte ama tepkinin siddetinde hakli degilsin" de. Simdiye kadar cok sustum derse susmasaydin de. Sen özür dile ama gene ipler ona gecmesin :KK70: kadinin kiymetli oldugu iliskiler daha uzun soluklu olur. Cok da ülkelerarasi mesele konusuo gibi olmayin. Sen biraz benim gözümü korkuttun tepkinle şunu bi çözsene de
Biraz tahminedilemez şekilde davran buna affallat arada :)
zaten o yanlış ifade ettiğini kabul ediyor. Bu yüzden arayıp özür diledi .
Ben sessiz kaldım. O da özür dilesem de kabul etmeyebilirsin belki görüşmek istemeyebilirsin. Saygı duyarım.
Kafanı topla iyice, kararını ver. Yazarsın dedi.
 
Konuyu tam bilemiyoruz haliyle algiladigimiz gibi yorum yapiyoruz.
İlişki içinde anı tepkiler vermeniz,limoni durumun üstüne aradığınızda üstten üstten konuşmanız sonrasında ise gevşek demeniz sizi hatalı yapar benim nezdimde.
Ha adamın soluk almadan saydirmasi doğru değil ama birikmişlik insanı bu şekilde konusturabilir bana biraz "kendini naza çeken, ne yapsam da nasilsa alttan aliyor az süründüreyim" insanı gibi geldiniz

En başta dediğim gibi bu yorumu tamamen sizin aktardiginiz eksik bilgiyle yaptım
yok öyle süründüreyim tarzı biri değilim. Zaten buna kendisi de izin verecek yapıda değil.
Genelde beni kızdırır ve ben de belli ederim halimden, tavrımdan. Özür diler, şakaya vurur ama mutlaka gönlümü alır.
Çünkü gerçekten kızdırmıştır . Ama öyle her olayda trip, tavır yapmıyorum tabii ki.
 
Anladim. Kalbinizi kirdiysa gonlunuzu almali, hataliysa ozur dilemekten kacinmamali bu zaten olmasi gereken bir sey. Alttan almak diyince benim kafamda siz devamli hakli haksiz uste ciktiniz karsinizdaki de alttan almaya calisiyor gibi gelmişti.
🙄
aa yok öyle değil. Zaten o yapıda değil.
Gerçekten kızdırıyor ya da kırıcı konuşuyor. Sonrasında düzeltmeye çalışıyor.
 
Cok dogru. Çünkü insanın sadistik yanlarını kamcilio karşıdakinin ezilmesi ve daha cok ezmek istiyosun. Bittermoon izle konusahibi :) O da artik ezilmemek icin bir adim atayim yeter ben erkegim ulan demis :)

Ne yalan soyleyeyim boyle asssiri pasif, asiiiriii kendini ezdiren biri bana miy miy miy dert anlatiyor ya mesela kafasinin ortasina bir tane çakasim geliyor benim bile. 😂 Soguyorum zaten o kişiden.
 
ben asla az ya da haklı demedim tepkisi bunu belirteyim
aksine haklı iken haksız duruma düştüğü konusundaki düşüncem baki
siz bana yaı düşünen tek kişisiniz.
Tamam haklı ama tepkisi cok ve yanlış.
Haklıyken haksız dediniz değil mi :)
 
Çok gereksiz yükselmiş, sen kimsinvari konuşmuş.
Benim de bir sevgilim vardı, yüzde yüz haklı olduğum bir sebepten bağırıp çağırırken (ayrılma konusmasiydi) , gayet sakince 'seni sevmem benimle böyle konuşma hakkını vermiyor, kapatıyorum. Sakinlesince beni ara' deyip çat diye kapatmıştı 🥰 yani yine ayrıldık ama bu davranış çok hoşuma gitmişti.
Birisini sevmek seninle üst perdeden konuşmasına izin verme hakkını vermemeli. Bu açıdan çocuk haklı .
Ama o kadar saçma konuşmuş ki... Zaten kendini sakinkestiremeyen insanlar hep beni korkutmustur
Sinirliyken içindekileri söyler ya insan, o da sana demiş; sen kimsin?
İşte sen busun onun gözünde..ben yerinde olsam devam etmezdim. Zaten aşkınız devam ederse bir şekilde barisirsiniz. Ama şimdi devam etmek bence yanlis.
Yol ver gitsin.
Daha beş ayda sana böyle bilenmiş, biraz da kendine toz konduramayan insan. Bunla evlenecen de sanki mutlu mu olacan?
 
yok öyle süründüreyim tarzı biri değilim. Zaten buna kendisi de izin verecek yapıda değil.
Genelde beni kızdırır ve ben de belli ederim halimden, tavrımdan. Özür diler, şakaya vurur ama mutlaka gönlümü alır.
Çünkü gerçekten kızdırmıştır . Ama öyle her olayda trip, tavır yapmıyorum tabii ki.

bir de konuşmadaki senin demek istediğin ben burada ciddi ciddi konuşuyorum sen orada işi gırgıra vuruyorsun zaten sinirlenmişim demek istemişsin ben anladım. işte birikmiş öfkenin patlaması fena oluyor, eşim biraz destek aldığı için bu konularda çok prof :D hep şey der öfke insana tatlı gelir. O öfke anında allahım nasıl haklıyım, işte dersini bildiriyorum gibi tuhaf bir boşalma oluyor ama ben bu güne kadar öfke ile kalkıp zarar ile oturmayanı gerçekten görmedim. Kendimi de hiç haklı göremedim o yüzden sevgilini de belki bundan haklı göremiyorum.
 
borderline ne demek. İlk defa duydum.
Konunuzu okuyacağım.

Normalde sinrli biri ama bana hep sakindir. Kırmaz, üzmez, alttan alır yani.
Ya inanıyor musun? İstediği olmayınca garsona bağıran, trafikte yolunu alana öfkelenen zamanla sana kızdığında ne yapar? İnsansın belki gerçekten hata yaparsın bir gün o zaman ne olacak? Onun istediği gibi boyun eğmediğinde içinde biriken yönetememe duygusu, kin ne olacak? Hani sana sakindi bak ne yaptı? Neden bi daha yapmasın?
 
kızlar selam,
Aynı başlıkta gördüğünüz gibi. Erkek arkadaşım düşün ve kararını ver , sana bırakıyorum dedi. Olayı hemen anlatıyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

5 aylık bir ilişkim var. Kendisiyle bundan 5 yıl öncesinde aynı şirkette çalışıyoduk . Sonrasında o , çalıştıgım firmadan ayrıldı üstünden 5 yıl geçti o zamanlar aramızda hiçbir şey yoktu. Bundan 5 ay öncesinde tesadüfen yolda karşılaştık ama konuşmadık. Konuşacak ortam değildi o an.

Sonrasında kendisi bana yazdı normalde sosyal medyası yok. İş için kullandığı bir sayfadan yazdı.
Nasılsın , seni gördüm o gün konuşamadık yazmak, konuşmak istedim dedi.
Hemen ertesi gün buluşup kahve içmeye karar verdik.
Derken derken nasıl olduğunu anlamadan konu ilerledi . Bu 5 ay boyunca her gün görüştük. yakın oturuyoruz. Her hafta sonu bir şeyler yaptık . Vaktimizi hep değerlendirdik .
Her zaman ilgili, sevgisini gösteren biri oldu. Zaman zaman ben kızıp ani tepkiler versem de hep alttan aldı vs. ( konunun sonunda anlatacagım seylere daha dogru açıdan bakabilmeniz için ayrıntılı yazıyorum.)
Bundan 3 gün öncesinde tamamen yanlış anlaşılma odaklı bir sebepten aramız biraz limoniydi. Aslında hiç önemli bir şey yoktu ama gereksiz uzadı. Aradım konuştum ama biraz üstten konuştugum için barışamadık. Sakinleşince tekrar ararım dedim.
Ertesi gün akşam aradım. Gayet normal konuştuk.
Bir önceki gün yaptıgımız gergin konuşmadan açıldı konu. Üstten konuştugun için , çözüm odaklı aramadığın için anlaşamadık dedi. Ben de sen gülerek gevsek bir şekilde konuştun benimle , ben o kadar sinirliyken dedim.

İşte olay tam burada başlıyor. Ben o gevsek konuşuyosun lafını ettikten sonra onda film koptu.
Söylediklerini özetliyorum.

- Sen kimsinnnn ? benimle böyle konuşamazsın. Ananla mı , babanla mı yoksa küçük kardeşinle mi konuştugunu sanıyosun ?
Gidip patronuna gevsek gevsek konuşuyor musun diyebilir misin ? diyemezsin. Çünkü o sana para veriyor.
Para her zaman saygı getirir zaten.
Sana küfür etmemek için şuan kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene inmeyeceğim.

Kızlar bunları söylerken ben hiç konuşmuyorum.
O , hiç es vermeden devam ediyor. Arada sadece ben , ''o kelimeyi beni umursamıyor şekilde konusuyorsun anlamında söylüyorum.'' diyebildim. Dinlemeden devam etti.
Haddini bileceksin, saygılı olacaksın, herkes yerini bilecek.
Sen değil , kimse benimle böyle konuşamaz. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne durmuyor vs vs...
Sessizce bitmesini bekledim . Şok oldum . O arada gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Dünya kadar hakaret işittim yarım saat içinde. İlk defa başıma geliyor.
En son ;
-bir şey diyecek misin dedi ?
sessiz kaldım. Aferin zamansız, özür dileme tamam mı ? asla hatalıyım diyip özür dileme böyle devam et , iyi akşamlar dedi kapattı.
Oturdugum yerde 1 saat kalakaldım. Sonra kalktım güzelce duşumu aldım.
Oturdum buna ait ne varsa sildim. numarası da dahil . Hemen msj yazdı.
Bravo ben de siliyorum simdi seni diye. Cevap yazmadım. Sonra aradı . Cok agır sekilde grip geçiriyorum. Sesim solugum yok, üstüne 3657 saat ağlamışım tamamen tıkandım.
aradı açtım.
Sesimi kötü duyunca ne oldu ? iyi misin vs . bişiler dedi.
Sonra özür diledi. Söylediğin yanlıştı bana hakaret ettin . Ben tüm bunlara ragmen sana hakaret etmedim dedi. ( o söylediklerinı hakaret saymıyor.) ben böyleyim , bir anda çok sinirleniyorum. Sonra saman alevi gibi geçiyor. Pişman oldum ama bu dereceye beni , sen getirdin. ( hala bir yandan da haklı çıkma çabasında )
Ben de suan konuşmak istemediğimi, derdimin haklı haksız kavgası olmadığını, çok kırıldıgımı , duyduklarımı sindiremediğimi söyledim.
Sonra zaten hastasın. Güzelce uyu, dinlen sonra kararını ver. Konuşmak istemiyorum dersen de anlarım.
Kararı tamamen sana bırakıyorum. Sen istersen yazarsın dedi.

Ben şimdi ne yapayım ? dün hiç yazmadım , o da yazmadı.
Siz ne düşünüyor sunuz ?
Bence bazı seylerin dönüşü yoktur. Bu da öyle bir şey değil mi ?
Yoksa 5 ay harikaydı. Şans vermeye değer mi ?

Kafam karışık , kalbim kırık... Yanlış bir karar vermekten korkuyorum.
Şans vermeye değmez. 5 ay çabuk unutulur. Yat kalk Allaha dua et erkenden gördün.

Sen o kelimeyi etmekle gerçekten hata etmişsin ben olsam ben de sinirlenirim. Ama bu kadar uzun uzadıya yok sen kimsin anam babam mısın diye dırdır yapmam. Erkeğin dırdırcısı musil içmiş güvercine benzer, mide bulandırır.
 
Back