düşün sonra kararını ver ...

Ya bana kotu niyetli gelmedi karsindaki kisi.
Her insanin dayanamayacagi cok sinir olacagi bir seyler olabilir hayatta.
Gevsek denmesi benimde hosuma gitmezdi.
Sonucta bu zamana kadar sizi kırmamıs uzmemis dolmus sadece.
Evet tepkisi fazla mi fazla.
Guzel gidiyormus aslinda.
Ama ne bileyim kırılmışta bir seyler sanki.
Hayirlisi olsun hakkinizda.

Kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tamam yazacagim diyorum , bir vazgeçiyorum. Anlik bir hareket yapacağım sanirim. Tepkisine gore de devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.

Kalbini yolun başında kıran sonrasında un ufak eder söyleyeceğim bu kadar.

Ben burdakiler gibi psikiyatrist degilim ne yazik ki:)) ama yazmistim, gevsek gevsek konusma saygisizca bir laf, saygisiz konusmayi baslatan sizsiniz yani. Iki tarafta da hata var.
Evet hataliyiz ikimizde. Bakalim anlik yapacağım

Gecşek gerçekten çok çirkin bir kelime .Sen umursamadın dıyebılırdınız.Banada kımse gevşek dıyemez.Çocuk sonuna kadar haklı ben olsam senı sılerdım.Çok ayıp bence

Gecşek gerçekten çok çirkin bir kelime .Sen umursamadın dıyebılırdınız.Banada kımse gevşek dıyemez.Çocuk sonuna kadar haklı ben olsam senı sılerdım.Çok ayıp bence
Yanlis kelime kullanimiydi. Bunu ona açıklamaya calistim ama cok sinirliydi. Duymadi bile beni.

Bir sans daha versek duzelmez diyorsunuz yani
Senin tabirinde hoş olmamış tabi ama bir söze bu kadar sinirlenmesi tuhafıma gitti. Yanlış tabir kullanmış olabilirsin ama hangimizin ağzından yanlışlıkla bazı kelimeler çıkmıyor ki. Ama bunu hep yapıyorsan tabi o zaman karşı taraf sonuna kadar haklı.

Hatasını kabul etmemiş değil, aksine ikimiz de hatalıyız demiş ki bu doğru tespit bence.. Kadınlar başta çok trip yapıp alttan alınınca sonsuza kadar devam edecek yanılgısına varıyorlar ama karşındaki bir gün alttan almamaya başladığında tepetaklak oluyor her şey.. Şans vermek değil de oturup tavırlarınızı, neyi kaldırıp kaldıramayacağınızı konuşun.. Tatlıya bağlanırsa zaten devam edersiniz..

Aramizda ilk defa boyle bir sey oldu oyle soyleyeyim.
Simdi yazdim . Bakalim tepkisine gore ilerleyeceğim

Ben hatayı sizde buldum. Önceleri çok triplerinizi alttan almış. Siz üzerine en son ki olayda gevşek diyorsunuz adama...

Adam size hakaret de etmemiş sen kimsin ki bana böyle söyleyebilirsin demiş gayet de haklı valla...

Saygı çok önemli her şeyi alttan alıyor diye hakaret içerikli konuşamazsınız. Konuşursanız o ilişkide saygı biter saygı biterse de sevgi biter...

Adam aylarca biriktirmiş biriktirmiş herşeyi dökmüş...

Aramizda ilk defa boyle bir sey oldu oyle soyleyeyim.
Simdi yazdim . Bakalim tepkisine gore ilerleyeceğim
Bu olumlu bir durum aslında. Birbirinizi daha iyi anlayıp daha net karar verebilirsiniz. Bence bu durum ilişkinizi derinlestirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…