• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Evimiz olmalı bizim evet bizim evimiz. Bizim hayallerimize göre döşenmeli her yerde bizim resimlerimiz olmalı. Kimseye hesap vermeden bir çerçevede durmalı resmimiz hatta o resimde sımsıkı sarılmış olmalısın bana, evimizin istediğimiz yerine koymalıyız. Koltuğa uzanmış televizyon izlerken sen yanıma oturup kanalı değiştirmelisin kumanda kavgası yapmalıyız en basitinden. Aynı koltukta aynı battaniyede...

Ben seni çok seviyorum
öyle aşığım ki sana sadece seni düşünüyorum
yokluğun her daim acıtıyor,halsizlik yapıyor ya bende
kendimi kaybediyorum sanki.

evet imkansız seviyorum seni,EVET UZAKTAN
günde 1 saniye bile olsa görüyorum ya,
şükürler olsun yinede
seni görünce kalbim çok hızlı atıyor,geçen gün dinledim kalbimi,
elim,ayağım titriyor 1 saniye bile olsa seni görünce,
bacaklarım çok halsizleşiyor,
sanki seni gördüğümde, o an heryer bulanık sadece sen netsin
herşey siliniyor beynimde sadece sana odaklanıyorum ya,
kendimi kaybediyorum,bayılacakmış,kalbim duracakmış gibi oluyor.

Seni seviyorum o yakışıklılığın beni benden alıyor,
o saçın , o sakalın hiç görmediğim gibi güzel,
yürüyüşün asaletli,masum ve özgüvenli,
evet seni seviyorum hemde bugüne dek kimseyi sevmediğim kadar,

evet sen Suriyeli ve ben bir Türk
adını bile bilmiyorum,
SANA ÇOK AŞIĞIM BANA BAKMASANDA SEVMESENDE BİLMİYORUM BUNLARI AMA

SENİ ÇOK SEVİYORUM BE SEVGİLİM.

ÖYle seviyorum ki seni gülüşünü seviyorum mesela. Sol kulağına taktığın küpenin yarattığı karizmanı seviyorum gözlerni seviyorum sesini seviyorum seni sen olduğun için seviyorum be adam

Yakubum , sevdiğim. Sen benim kabul olmuş duamsın. 5, 5 yılı devirdik birlikte şimdi gün sayıyoruz kavuşmamızın ilk resmi adımını atmaya. Canımıniçisin , yağmur damlam yüreğimin bereketi. İyi ki varsın seni çok seviyorum bebeğim :KK60::KK60::KK60: ALLAH'ım nazarlardan korusun bizleri...(Amin...) :KK36::KK36::KK36:

Mutlu bir gelecek istiyorum senle, bana deger verdigini yerimin apayri oldugunu biliyorum ama ben hayatimda senin olmani istiyorum........... desemde anlamaz cunku turk degil :KK48:

birtanem saçma bir günün saçma bir sabahında seni abuk sabuk kıyafetimle buldum. hep bana aşık olduğunu görür görmez düşündüm sen erkekliğine yedirip itiraf edemedin. önce kanka olduk sevgililerini anlattın bana. ben sana hep aşıktım ve biliyordum beni sevdiğini gene söylemedin. şu an canım kocamsın. ve en sonunda geçende itiraf ettin ya bana görür görmez hoşlandığını ısrarlarım sonucu. dünyalar benim oldu. biz seninle bir bütünüz şimdi bir elmanın iki yarısı gibi. artık ne sen bensiz olursun ne de ben sensiz. ölüm düşüncelerimiz bile birlikte oldu. iyi ki hayatımdasın. iyi ki bu saçma yere tayinim çıkmış. bu saçma işte çalışmışım ve seni tanımışım. ve iyi ki seninle gs gol attığında beraber evde zıplayabiliyoruzzz:>

Ne kadar kırılırsam kırılayım azalmıyor sevgim hiç..

Ben burayı daha yeni keşfettim sevgilim. :KK54:

Hep Farzet ki'den gidiyordum. :KK53:

Bak 48 mesaj bak, bunula birlikte 49. Bunların eski hesabımda olması gerekiyordu... :63: :63:

Beni artık fazla bekletme lütfen.

Sabır taşı değilim ki ben. :KK53:

O eski hesap senindi, değil mi sevgilim. :KK14:

Kahretsin, çok iyi tanıyorum seni. :KK53: :nazar:

Back
X