• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

olmayan sevglime
onu özlediğimi
artık beni dha fazla yalnız bırakmaması gerektiğini söylüyorum
gel artık be adam :52::52::52:

aşkımmm bilmediğim şehirdesin,bilmediğim yerlerdesin.bugün hiç aramadın çok endişe ediyorum.sana bişe olcak diye ödüm kopuyo.lütfen ara aşkım lütfen ara beni.

Hey nerdeysen çık dışarı.Geleceksen gel yoksa yalnız yaşlanıcam:37:

Seni iyiki tanıdım .. Yıllardır unutamıyorum seni aslında unutmayada çalışmıyorum .. kim senin gibi birisini unutmak ister ki ! Sen aşksın,sen herşeysin.. Sen benim hayatımın anlamısın .. Şuanda ayrıyız ara sıra konuşuyoruz ama hayatımın bi yerlerinde olman bana mutluluk ve huzur veriyor .. Seni iyiki tanıdım .. Bana mutluluk veren sayılı insanlardan birisin ALP .. :17::17:

Herşeyden önemlisi hep kalpimdesin :))))))))))

Son düzenleme:
Nasıl oldu da böyle acımasızca defolup gidebildin, yalvardım sana hiç mi görmedin hiç mi anlamadın sevgimi, o lafları edip defolup gittin 4 ay oldu peki şimdi niye msjlar atıyosun sevsen bunca zaman duramazdın bekleyemezdin, ben hergece ağladım ya, sen nasıl dayandın, şimdi niye arıyosun sevdiğim yalnız mı kaldın kimse bakmadı mı sana niye hala bana msj atıyosun bu kez o beklediğin cvbı alamayacaksın! seni o kadar çok özledimki anlatamam ama bunları hiçbir zaman duymayacaksın artık benden, bitti nişanlanıyorum umarım mutlusundur..

Benim canim kocam,hatirliyor musun bana gecen gun ne dedin?"Sen benim en buyuk sansim ve can yoldasimsin"..
Asil sen benim en buyuk sansimsin.Sana cook asigim,her zaman her kosulda yanindayim.Var mi ole zoru gorup kacmak.Biz ne badireler atlattik kocam.Kafa kafaya verdikten sonra kimse karsimizda duramadi biliyorsun.
Korksun bizden İstanbul..:nazar:

Gözlerinde cenneti gördüğüm adam,seni çok seviyorum.Unutma sen benim kaderim ve beklediğimsin

Son düzenleme:
elbet arıcaksın! işte ozaman bende sessiz sessiz diyeceğim sana şuan biliyorum çok kafa karışıkolduğu için bana bu terbiyesizliği yaptın,şimdi ise ne yap biliyor musun git sessiz olan bir yere böyle çimenlikler olsun sonra ORADA OTUR VE OTLA ÖKÜZ HERİF diyip kahkaha atıp güleceğim ve telefonu suratına kapatıcam :52::52::52:

herkes hakketiğini yaşar:52::52::52:

Benim canımı bu kadar acıtıyorsun ya Allah sana öyle bir vicdan azabı versin ki ayaklarıma kapan ben ne yapmışım sana diye.

Bana yaşattığın onca eziyeti acıyı umarım sende yaşarsın.. Bu eziyetlerine laflarına rağmen seni sevdiğime ben lanet ediyorum.. Ayrılınca benden başkası sanmaki böyle sevecek sana katlanacak.. Keşke başa dönsemde... seni gördüğüm günü unutsam.. gelmiyor eski malesef.. bi gün beni aradığında sanmaki eski beni bulacaksın.. :(

Back
X