• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

baby, bir kac gün o melek yüzünü göremeyecegim
insallah hemen gecer günler..
seni hep özlüyorum..
senin o güzel gülüsüne kurban olurum ben:69:
su günlerde cok kirdim seni:43: cok kiziyorum kendime..
balrengi gözlerini seveyim senin ben:43:
off icim aciyo..
allahim hemen gecsinde su günler gelsiiin yaa

Her günüm senin bana yaşattığın ayrı bir mutlulukla geçiyor... :nazar: İyi ki varsın bitanem, sen benim biletsiz ikramiyemsin, hem de en büyüğünden.... :69::69::nazar:

seni hep sevdim, artan bir sevgiyle...
sevgimin bazen kalbime sığmadığını biliyorsun...

Seninle her şey mükemmel hayatımın anlamı
Seninle yediğim yemeklerdir en lezzetli olan
Seninle beraber uykuya dalmaktır huzur..
Her günün başlangıcında şükredişimsin rabbime veee
Her biten günün sonunda duamsın yarımlarım için
Hayatımda aldığım en güzel hediyesin sen
Sensin benim mutluluğuma mutluluk katan...
Her şey senin varlığınla anlamlı her şey sen varsan tamam
İyi ki benimsin iyi ki seninim...

Son düzenleme:
Sevgili biricik eşim.... Seni çok özlüyorum ve hep aklım sende... her helikopter sesinde uykularımdan sıçrıyorum...ama yine de günlerin sonunda evine geleceğini biliyorum.ve her şeye rağmen buna şükrediyorum.senin bir gün mutlaka geleceğin bu evde her gün umutla seni beklemek bile çok çok güzel...

16 sene sonra bile ilk günmüş gibisin...

keşke nöbette olmasan bebek... gerçi olmasan da ders çalışman lazım, susmam lazım biliyorum :( Nisan'ı iple çekiyorum. seni çoook seviyorum.

Kimse eksik
Kimse fazla değil;
Bir sensin beklenen...
Özledimm...:14:

Sana ne desem az, ne anlatsam boş.
Seni çok seviyorum, hem de çok.
Beni mutlu etmek için neler yaptığını gördükçe içim eriyor.
O kadar uzaklık bile bir şey demiyor değil mi bize.
Her şekilde yüzümü güldürüp, yanında hissettirebiliyorsun.
Çiçeklerim için de çok teşekkür ederimmm.:16:

Aşkımız hiç bitmesin sevgilim...Gözlerimiz hep aşkla baksın birbirimizee .....:nazar::nazar:
Bi de mutlulugumuza bir küçük daha eklensin inşallahh aşkımm..seni seviyorum..

Birtanem... Canımın içi... Seni çok seviyorum. İyi ki hayatıma girdin. Rabbim hep mutlu ve beraber etsin bizi. :nazar::nazar:

1 sene 5 ay oldu seninle tanışalı.. ne kadar farklıydık değil mi sevgilim ? ikimizde başkalarınındık o zaman..
1 sene kanka , arkadaş devam ettik öyle .. kimin aklına gelirdiki bu sen ve ben işte.. içimde birşeyler oldu işte senden hoşlandım 1 sene geçse de 1 sene sonra olsa da oldu işte.. İiyiki yeniden buluştuk arkadaşça ve sevgilim oldun.. pişman değilim , olmayacağım ..
Seni farklı sevdim ben , ayrı sevdim , içten sevdim. Çok sevdim..
Aklına gelmezdi değil mi sennin de ? hayat ne kadar garipmiş bu kadarını düşünmezdim..
İiyiki benimlesin , benimsin ..
Aşk öyle de yakarmış böyle de ben billmezdim , özlem can yakarmış bilmezdim aşkım ..
3 aydır yüzünü görmüyorum , sana dokunamıyorum , o güzel gözlerine bakamıyorum .. ellerini tutamıyorum , dudaklarını masumca bir kerecik öpsem ah öpsem ama öpemiyorum.. yoksun.. bu askerlik öldürecek beni zor dayanıyorum seni çok özlüyorum , sensiz yaşayamam ben sensiz yapamam artık gel nefessizim bir tutam soluğuna ihtiyacım var ölüyorum..
Ölüyorum sevgilim .. gel artık ne olur .. gel ve hiç gitme ne olur .. Askerim , canım , ruhum , herşeyim ne olur gel artık dayanamıyorum..
Çok acıyor canım .. ırgatlara yağma oldu kalbim , paslı demirlerin ardında özgürlüğü elinden alınan bir sefil gibiyim.. kanadı kırık bir kuş gibiyim..
Ağlamak geliyor içimden yine .. omuzlarında ağlasam hıçkırıklarla.. dayanamıyorum , biliyorum hissedeceksin yine , üzüntün sana yetmiyormuş gibi üzeceğim seni yine .. ne olur kızma ama dayanamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum..
Sensizim , öyle yalnızım ki bak yine ağlıyorum.
İç çekişlerimi duymanı istemiyorum , üzülmeni istemiyorum ..
Keşke senin kadar güçlü olabilsem ben de acı çekişlerimi belli etmeden durabilsem..
Ben çok kötüyüm.. omuzların olmasa da şu anlamsız günün boşluğunda ağlıyorum ..
Sevgilim seni herşyden herkesten çok seviyorum.. seni çok özlüyorum..

Biriciğim seni çoooooooooooook özledim, kocaman kocaman, =---------------------~_~----------------------= kadar. Neyse ki bugün görüşeceğiz inşallah. :16:

ömrümmmmm 13gün sonra yanındayım kavuşmamıza çok az kaldı :55: bu arada biraz fazla açıldım çok para harcadım bunuda burdan söylemiş olayım :18:
seni çok seviyorum böceğimm :nazar::nazar:

Aslında hiçbir zaman "keşke"lere dönüp bakmadım ama ilk kez söylüyorum, keşke şuan yanımda,el ele, dizdize olabilseydik...:16:

Seni çok özledim sevgilim...
Yokluğunda seni arıyor gözlerim :16:

Son düzenleme:
Aşkım neden böyle yapıyorsun :43::43: Seni ne kadar sevdiğimi bilsen hayatta böyle davranmazsın :43::43: Ne yaparsan yap seni sevmekten bıkmayacağım Sevgilimm :43:

Seni çok çok çok çok seviyorumm Hayatımın anlamı:43::43:

Back
X