Düşükten sonra hamile kalamamak

insallah Allah hepımıze nasıp eder en kısa zamnda

canım merhabalar,

ben 2 yıllık evliyim evliliğimin 2. ayında bi düşük yaşamıştım ve ondan sonra korunmaya başladık şimdi yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz mart ayında kadın dogum doktoruna gidip kontrol yaptırdım bebek istediğimi söyledim, muayene ultrson ve tahlil yaptı olumsuz bişey olmadıgınız polikistikover oldugumu ama daha once hamlie kaldıgım için endişelnmemem gerektiğini söyledi ama 3 aydır bebek olmadı, olmuyor, bu aralar biraz rahatsızlandım ve genel tetkik için doktora gittim troidlerime vs baktırmak için, kan tahlili yaptırırken olur ya gebelikte olur diye onuda yaptıralım dedik beta hcg 1,20 çıktı, bu tahlil ilişkiye girdikten sonra 8. günde bu değer çktı ve suan çok sabırsızım acaba yükselebilir mi?
benimde suan sen troidlerden bahsettin kafama takıldı tahlil sonucumu henüz doktoruma göstermedim ayın29nda göstericem ama iki tane sonucum normal değerlerinde çıkmamış biri a-tg 10,32 diğeri de anti TPO 14,38 çıktı şimdi senin yazını görünce endişelendim açıkcası napcam bilmiyorum, ayın29na kadar beklemek çok can sıkıcı..

yorumumu görürsen bu iki değer hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.
çok tşk ederim.

Canim benim tsh im ilk bakildiginda 7 ATPO da 400 kusurlerdeydi . 1.20 gebelik olusmasi icin ideal doktorum oyle soyledi bana ve benimde suan bir bucugun baya altinda dpktor cok iyi dedi.senin ki gayet normal kalbini ferah tut. Ama yine doktoruna goster tabi . Yukselir mi orasini bilmem onun icin danis doktoruna ya da adetin 3.gunu tekrar bi kan ver ama ben bi sorun gormedim . Bana doktorum bir bucuk ve altina.dustugu an gebe kalabilecegimi soyledi benimkide 0.42 lere dusmustu galiba bu ay tam hatirlamiyorum ve suan hamileyim . İnsaallah tez zamanda sanada nasip olur stres yapma hic. Polikistik icinde sogan.suyu icebilirsin

Canım cevapladıgın için çok teşekkür ederim,

ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama ben değerlerimin hepsini bi daha yazayım sana çok umutlandım açıkçası her zaman betahcg 0 küsür çıkardı bende bu testte 1,20 çıkınca çok umutlandımm

TSH : 1.37
A-TG : 10.32
Anti TPO : 14.38

Betahcg : 1.20

ilişkinin tam 8. gününde bu değerler çıktı..

inşaAllah hamileyimdir.. bugün bi kan testi daha verip betahcg nin yükselip yükselmedini mi baksam acaba

Hamileliğin de hayırlı olsun, inşaAllah sağlıcakla kucagına almak nasip olur,

mutlaka içeceğim..
Artık benimde bir bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla..

Canim 1.20 gebelik olmadigini gosteriyor ama cok erken yapildigi icin yukselir mi bilemiyorum acikcasi yaniltmis olmayayim suan adetine kac gun var peki.doktorun daha iyi yorumlayacak tabi ama tsh inda sorun yok benim ogrendigim kadariyla. Canim bide bende korunmayi biraktigim ay gebe kalmistim sonra dustu . Neden hemen hamile kalabildik cunku stres yok uzuntu yok hormonlar alt ust olmamis . Dusukten.sonra her ay olacak mi diye uzuyoruz kendimizi stres yapiyoruz bence rahat olmaya bak bi kere hamile.kalabilmek ne kadar guzel bisey dusunsene hamile.kalabildigini biliyorsun . Bnim hormonlar duzeldigi halde ben yine baya bi sure hamile kalamadim neden cunku hep stresliydim . Son uc aydir cok rahattim esim bile sasiriyordu. Lutfen stres yapma rahatlamayq cqlis sobrasi kendilinden gelecek

Canım, Çok Teşekkür Ederim, Evet çok düşük o yüzden yükselmemiş olma ihtimaliyle eşim kan tahlili yaptırmak istemiyor moralimiz bozarım diye, galiba kesinlikle öyle rahatlamak lazım, inşaAllah bir mücize gerçekleşir oluverir :)

ben yine de dayanamayıp bugün bi tahlil verebilirim belki :)

doktorumda izinde malesef döner dönmez sonuçlaımı göstereceğim.

Canim ver ama cikmazsada uzulme olur mu ama insaallah istedigin sonucu alirsin

Kızlar ben de hala tık yok Bugün işyerinde oda arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Onun için çok sevindim ama kendim için çoook üzülüyorum. Bir sakinleşiyorum zamanı gelince hayırlısı inşallah diyorum sonra işte böyle çevremden gebelik haberleri alınca içim çok kötü oluyor. Kendimi tutamıyorum. Tuvalette oturup ağladım bugün. Yaptığım çok yanlış ama engel olamıyorum. Allah ım ne olur bize de hayırlısıyla nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar... Amin.

Bende aynı duygulari yaşıyorum . . bide bazı insanların bi tek onların bebeği oluyormuş gibi buyuklenmelerinden nefret ediyorum . (yanlış anlaşılmasın yakınımda biri var böyle bana sürekli bebegini anlatan hareketlerini hissediyorum falan çok guzel duyguymus elimi alıp karnına koyuyor falan ) kiskanmiyorum kizmiyorum da paylasmak istiyordur eminim . ama birazcik dikkat etse ,hassas oldugumu defalarca söyledim üstelik ballandıra ballandıra anlatmasa keşke .Allah hayirlisiyla bizlere de nasip etsin inşallah Kesinlikle isyan etmiyorum . ama çoğumuz hassasiz bu konularda . ben kürtaj olalı 5 ay oluyor. Evet eskisi değilim ama ağlama krizleri geciriyorum zaman zaman. İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda

Arkadaşlar söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama bu kadar strese giripte kafanıza takmanızın size zarardan başka bişey getirmeyeceğini unutmayın.. Bende 8 aydır korunmuyorum ama daha hamile kalamadım... Vardır bunda da bir hayır diyorum, yüce rabbim en hayırlı zamanı bilir diyorum ve zamana bırakıyorum... Allah tüm isteyen kardeşlerime içinde de bana nasip etsin en kısa zamanda hayırla, sağlıkla...

bende de hala tık yok canım düşüğün üzerine 14 kez adet oldum 1 yıl oldu düşük yapalı ikimzdede sorun yok ama olmuyo.nasip zamanı var demekki.buda benim imtihanım diyorum.rabbim kucağımızı boş bırakmasın...

Amin canım inşallah. Ben bayramdan sonra artık yeniden doktora gideceğim. Eşime bir daha spermiogram yaptıracağız bana da gerçi yapılmayan pek bişi kalmadı ama baktıracağız. Doktor sorun yok derse de artık aşılama v.s. bi yerlerden başlamak istiyorum...

Gerçekten öyle...

Benim iş yerinde bahsettiğim bu arkadaşım erkek, yani eşi hamile. Ve odadaki diğer erkek arkadaşlarla nasıl da bir kere de tuttu, tutmasaydı anasının evine giderdi, vs gibi kaba kaba laflarla sözde dalga geçiyorlar. Eğleniyorlar. Ama ben gönülden yaralanıyorum söylediklerine bu mübarek günde. Ve arkadaşın hamile eşini de hem tanıyorum hem de çok sevdiğim biri. O kadar çok söylüyorlar ki korkuyorum istemeden nazarım değecek diye. Her söylediklerinde diyorum allahım sen kızcağıza benim yaşadığım acıları yaşatma... Ama bu tavır çok yanlış. İki gündür beni ne kadar ağlattılar...

Ben zaten bu konuyu unutup, düşüncelerden uzaklaşmak için çaba sarfediyorum. Tam sakinleşmişler bu tarz şeyler beni .ok üzüyor.

Ne diyeyim allah onlara da hidayet versin...

Allah ım bizim kucağımıza da hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

işte böylelerine de erkek deniyor ne yazık ki!!
haklısın uzaklasmaya calıstıkca birileri gözüne sokarcasına yapısıyorlar üstümüze ..
hakkımızda hayırlısı olsun canm . şu mübarek günlerde Allahm dualarımızı kabul etsin inşallah ..

kızlar umutsuzluga kapılmayın Allah bıze de nasıp edecek su mubarek gunlerde ıcınızı ferah tutun bende 8aydır beklıyorum demek zamanı var duayla gelıcek bebıslermız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…