Düşükten sonra hamile kalamamak

Cok onemli bi durum derken korkutmayayaim seni yani herkesinbaktirmasi lazim gebe kalmaya engel.bi durum sonucta cogu doktor istemiyor bu tahlili . Bu arada evet tiroid thormonu tshin yuksek olmasida az calistigi anlamina geliyir tiroid bezinin

evet canım ya ben de arkadaslarımdan aynısını duydum. Bakalım yarın doktor bana ne dıyecek. Insallah ılacı verır de bı an once duser. Allah ım ınsallah bıze hayırlı sağlıklı uzun omurlu evlatlar nasip etsin tez zamanda....
Sana ılacı kadın dogumcun mu verdı canım yoksa endokroloji ye mi gıttın ?

evet canım ya ben de arkadaslarımdan aynısını duydum. Bakalım yarın doktor bana ne dıyecek. Insallah ılacı verır de bı an once duser. Allah ım ınsallah bıze hayırlı sağlıklı uzun omurlu evlatlar nasip etsin tez zamanda....
Sana ılacı kadın dogumcun mu verdı canım yoksa endokroloji ye mi gıttın ?
Canim beni kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi doktorumdan cok memnunum :) insaallah rabbim duysun sesimizi

Kızlar bu arada söylemeyi unuttum. benim eşim 5-6 yaşlarındayken tek testisinden inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biz de çocuk istemeye başlamadan ince ürolojiye gittik. spermiogram istedi. Değerlerimiz dünya sağlık örgütünün tam belirlediği sınır değerlerde çıktı. Doktor bize sorun yok bu değerlerle doğal yollarla hamile kalırsın dedi. Ki zaten 3 ay sonra da hamile kaldım ama ne yazık kı kalp atışını alamadk bebeğimizin.

Şimdi doktor bi kere daha spermiogram istedi. Ama ben de doktora ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU nu sordum. Burda forumda okumuştum çok etkili falan diye. Doktor bana sakın, sakın kullanmasın eşiniz dedi. Çünkü bu tarz şeylerin yan etkileri bilinmediğinden sperm sayısını arttırken nelere yol açabileceği bilinmiyor.Bi kullanmıcaz vazgeçtik. Size de fikir olsun diye yazmak istedim.

Merhaba kızlar,

Ekim ayında 8 haftalık bi kayıp yaşadım. 2,5 yıllık evliyiz ancak cocuk denemelerine ilk başladığım ay hamile kalmıştım. Ama kısmet değilmiş. Kalp atışını hiç duyamadan kaybettik bebeğimi.

Düşük sonrası iki ay korunduk. Aralıktan beri deniyoruz. Eşim çocukken inmemiş testis ameliyatı olmuş. O zaman çok iyi bir doktora gitmemişler ama biz çocuk istemeye başlayınca doktora gittik. Doktor spermiogram yaprtıdı. Değerlerimiz dünya sağlık örgütünün tam sınır olarak belirlediği değerlerde çıktı. Doktor doğal yolla hamile kalırsın dedi. Zaten üstüne de hemen hamile kaldım.

Ama düşükten sonar 4 aydır yumurtlama testiyle denememize ragmen hala hamile kalamadım. Bu ay çok ümitlenmiştim. Tıpkı hamile kaldığım ay ki gibi belirtilerim var. Kasık ağrısı, şişmiş göğüsler, midede yanma, karışık kirpikler.

Adetime daha 5 gün var. O yüzden gebelik testi dogru çıkmaz diye yapmadım ama burda bı yerde okumustum. Ovulasyon testi eger hamilelik varsa pozitif cıkıyor dıye. Bu Sabah yaptım ovulasyon testı NEGATİF.

Çok uzuldum... Artık uzuntuden mı yoksa adetim mi gelecek bilmıyorum ama basım o kadar agrımaya basladı kı...

Kızlar Allah ın izniyle ben de anne olmak istiyorum... Nolur dua edin bana... Allah hepimizin yardımcısı olsun, hakkımızda hayırlısını nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Var mı benim gibi düşükten sonar hamile kalmak için yanıp tutuşan?...
merhaba bende varım ben 2013 eylülde evlendim mayısa kadar hap kullandım mayısta bıraktm hemen hamile kaldım.ve 4hafta 4 günlükken kanama sonucu düşüğüğm başladı kesemi görmüştük.kürtaj olmadım.gerek kalmadı.2 adet dönemi korunduk.ve snra denemeye başladık ve birdaha hamile kalamadım :KK43: rabbim nasip etsin inşallah

merhaba bende varım ben 2013 eylülde evlendim mayısa kadar hap kullandım mayısta bıraktm hemen hamile kaldım.ve 4hafta 4 günlükken kanama sonucu düşüğüğm başladı kesemi görmüştük.kürtaj olmadım.gerek kalmadı.2 adet dönemi korunduk.ve snra denemeye başladık ve birdaha hamile kalamadım :KK43: rabbim nasip etsin inşallah

Canım allah hepimize hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah... Neden böyle oluyor bilmiyorum. Kısmet, bu konu aklıma geldıkce ağlayacak gıbı oluyorum :KK43:

aynen canım ağlıyorum ağlıyorum çare yok beklicez mecbur rabbim kucağımızı boş bırakmasın...

Ve gerçekten yaşamayan anlayamıyor ne hissetiğimizi... İnsan bi kere hissetti mi bebeğini karnında, bu sefer bir daha olması-sağlıkla, hayırla, huzurla gelmesi- için daha da çok yanıp tutuşuyormuş.

İlk bebeğimi öğrendiğim zaman tabiki çok sevinmiştim ama bir o kadar da şaşkındım ve korkularım vardı. Eşim .ok sık seyahat edıyor, ben aılemden uzak bır sehırde çalışıyorum. Nasıl yapıcam, napıcam, eşim yanımda olmadan mı dogurcam diye kendime sıkıntı yapmtım.

Ne aptallık... Oysa hersey asılabilirmiş... O dönemki üzüntülerim için çok pişmanım... Allah ın izniyle herşey aşılırmış, öğrendim.

Allah ım inşallah bir kez daha bu sefer sağlıkla hayırla gebe kalmayı ve sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar doğurmayı nasip etsin...

Çok zor...

Ve gerçekten yaşamayan anlayamıyor ne hissetiğimizi... İnsan bi kere hissetti mi bebeğini karnında, bu sefer bir daha olması-sağlıkla, hayırla, huzurla gelmesi- için daha da çok yanıp tutuşuyormuş.

İlk bebeğimi öğrendiğim zaman tabiki çok sevinmiştim ama bir o kadar da şaşkındım ve korkularım vardı. Eşim .ok sık seyahat edıyor, ben aılemden uzak bır sehırde çalışıyorum. Nasıl yapıcam, napıcam, eşim yanımda olmadan mı dogurcam diye kendime sıkıntı yapmtım.

Ne aptallık... Oysa hersey asılabilirmiş... O dönemki üzüntülerim için çok pişmanım... Allah ın izniyle herşey aşılırmış, öğrendim.

Allah ım inşallah bir kez daha bu sefer sağlıkla hayırla gebe kalmayı ve sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar doğurmayı nasip etsin...

Çok zor...
Cabim naptin nasil durumlar var mi bi gelisme

Çok zor...
amin canım amiiinnn aynen öyle bir kez anne olacağını öğrennce ve onu kaybedince daha çok yanıyor insan.inşallah rabbim tekrarını nasip etsin şu cuma saati inşallahhh her isteyene versin rabbim....

bende kasımda 2 aylık bebeğımı kaybettım kalp atıslrnı duyamadıklrı ıcın kurtajla aldılar 3ay korunduk hazıranı da sayarsak 4 aydır denıyoruz olmuyor ilk hamıle kaldgmda hemen kalmstm umutlanıyorum bu ay oldu dıye ama adet oluyorum ve hüsran :KK43: Rabbiım ısteyen herkesi insallah onumzdekı agustos ayını görmeden saglıklı hamılelıkler verır dualrm herkes ıcın

bende kasımda 2 aylık bebeğımı kaybettım kalp atıslrnı duyamadıklrı ıcın kurtajla aldılar 3ay korunduk hazıranı da sayarsak 4 aydır denıyoruz olmuyor ilk hamıle kaldgmda hemen kalmstm umutlanıyorum bu ay oldu dıye ama adet oluyorum ve hüsran :KK43: Rabbiım ısteyen herkesi insallah onumzdekı agustos ayını görmeden saglıklı hamılelıkler verır dualrm herkes ıcın

Aynen oyle canım... Ben de ilkine hemen hamile kalmıştım. Sımdı 6 aydır deniyoruz yok :KK43: ınsallah rabbim dualarımızı kabul etsin, cümlemize ve tüm isteyenlere hayırla nasip etsin inşallah....

Amin

Aynen oyle canım... Ben de ilkine hemen hamile kalmıştım. Sımdı 6 aydır deniyoruz yok :KK43: ınsallah rabbim dualarımızı kabul etsin, cümlemize ve tüm isteyenlere hayırla nasip etsin inşallah....

Amin
ınsallah RAbbım ıkımıze de en kısa zamnda saglıklı hamılelıkler verr canm moralını yuksek tut :KK66:

Arkadaşlar bnde 25kasımda dusuktn 21gun sonra gttmgde yumurtalıklrn ıyı durumda kucuk bı kıstn var onemlı degl demslerdı bende 3ay korundum mart ayından doktra gttgmde butun kan tahlılerı ıdrar hormon hersey temız cıktı 4aydır denıyoruz ama olmuyor ben en buyuk sebebın stres ve sınır oldgunu dusunuyorum benım kaynana faktöru var ve aılemden uzagım bebegımı kaybettıktn sonra cok korktm yıne hamıle kalıp tekrar aynı seylerı yasamaktn sonra cevrenden bı su hormonuna baktır belkı su vardr dıye aylrca benı mahvettıler artık olmıcak dıye dusunmeye basladm smdı formda gördum soğan kürü yapıyorum ıltıhap ya da herhangı bısey varsa dıye ınsanlra kndmı kapadım konusmak bnı mutsuz edıyor sızde kmseyı dınlmeyn moralınızı bozmayın sadece Allaha dua edın ınanıyorum kı zamanı gelmedı henuz bızımde saglıklı bebıslermızı olucak :)

Kizlar mrba
Yazdiklarinizda kendmi gordm. bnde aralik ayonda bebehbebegm dustu.. yeni ewloydm ilk ay daha kalmistm.. simdi ozmandr denoyrz olmuo bnde sanki bdaha olmck gni geliyr saanki hep ayni uzuntu olacak gbi gelio insan bi kere kalinca kaybedunce dahada kotu oluo umarm hepimizn kicagi dolar..

günaydın arkadaslar bende ocak ayında bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj oldum 1 ay korunma sonrası çalışmalara basladık ama hala olmadı klomen kullandım ve iğne yapıldı pazar aksamı bakalım bu ay umutlu gibiyim inşallah bi sorn cıkmaz hepimiz hamile kalırız :KK24:

merhaba arkadaşlar:KK54:bende kasım ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.kürtaj sonrası 2 aydır korunmuyorum olmadı.insan bir kere hamile kalıp kaybedince daha çok istiyor.ama bu kadar cok istemekte etkiliyor vücudu stres yapıyoruz.o yüzdende olmuyor gibi geliyor.ne bileyim kısmet ben kendimi şöyle rahatlatıyorum nasıl olsa hamile kalabiliyoruz şükür ki bir sıkıntımız yok sadece zamanı var galiba.elbet olacak diye kendimi telkin ediyorum.allahım büyük kucaklarımızı bebişimizle dolduracak inşallah:KK68:

merhaba arkadaşlar:KK54:bende kasım ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.kürtaj sonrası 2 aydır korunmuyorum olmadı.insan bir kere hamile kalıp kaybedince daha çok istiyor.ama bu kadar cok istemekte etkiliyor vücudu stres yapıyoruz.o yüzdende olmuyor gibi geliyor.ne bileyim kısmet ben kendimi şöyle rahatlatıyorum nasıl olsa hamile kalabiliyoruz şükür ki bir sıkıntımız yok sadece zamanı var galiba.elbet olacak diye kendimi telkin ediyorum.allahım büyük kucaklarımızı bebişimizle dolduracak inşallah:KK68:

inşallah canm

X