Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonda ne zaman hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim karnım da 6 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ekimde kürtaj oldum. Martta hamile kaldım yani 5 ayda ama garantiye almak için daha önce denemedik sağlıklı bir gebelik olsun diye. Doktor 3 ay bekle demişti Biz daha fazla bekledik

Üzüldüm ama tekrar hamile kalabilmişsiniz maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Peki sebebi belli miydi kalp durmasinin? Ben kürtaj olmadim baya bekledim kendiliginden dusmesini. O yuzden doktor da cok ustunde durmadi 2 ay korunun dedi ama ben 1 ay korundum simdi regl oldum denemeye baslayacagiz.

2 düşüğüm var ilk düşükten 9 ay sonra hamile kaldım. 2. düşüğüm olalı 16 ay oldu hala hamile kalamadım 1 aşılama oldum bu süreçte.

Bence iyi gözüküyor bi dahakinde biraz daha koyulasmis olacak ben en son ilkinden koyu oldugunu gordum bi daha yapmadim
Valla nasıl yapsam hiç bilemedim korkuyorum artık aynılarını yaşamaktan adetin 2 gün geçince 59.3 çıkmıştı artış iyi mi değil mi onu da bilmiyorum

Valla nasıl yapsam hiç bilemedim korkuyorum artık aynılarını yaşamaktan adetin 2 gün geçince 59.3 çıkmıştı artış iyi mi değil mi onu da bilmiyorum
Geç yumurtlamis olma ihtimaliniz var sizin. 2 gün sonra yaptiginiz testte belli olur koyulasmissa hersey yolunda ama koyulasmadiysa kimyasal olabilir. Benim ilk kimyasalimda yaptigim testten 2 gun sonra siliklesmisti oyle anlamistim ama sizinki pek oyle degil sanki koyuluk devam ediyor :)

Amin Teşekkür ederim. Araştırıldı ama hiç bir sebebi yoktu. Şu an 2 buçuk yaşında kızım var onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Doktorun dediğine göre sağlıksız bir gebelik miş yani embriyo sağlıksızmış. Benim kanamam oldu Progestan verdiler onun içmeseydim benim de düşerdi.

İnşallah ya

Benim de ilk kalbi durdu 9haftada ama ben 12de öğrendim test yaptırdınmı genetik falan şuan nasıl sağlıkla ilerlesin inşallah

Peki iğne falan kullanıyormuydun kaybettiğin gebelikte
Yok henüz kullanmadım 3 dusuk yapmadan testi yapamayız demişlerdi önceden 3 tane olunca yaptırdım ve dr msj attım sonucları o hamile kalınca iğne kullanacaksın dedin ve hamile kalmadım daha bu virüsten dolayı bekliyorum

Benim de ilk kalbi durdu 9haftada ama ben 12de öğrendim test yaptırdınmı genetik falan şuan nasıl sağlıkla ilerlesin inşallah
Bebeği patolojiye göndermişlerdi bebek sağlıksızmış yani embriyo sağlıksızmış güzel çıktı sonuç dedi. Diğer testleri yapmak için 3 kere aynı şey olması lazım dedi. Bir de o bebek ikinci hamileliğimde ilk çocuğum şu an 2,5 yaşında. Hiç çocuğum olmasa ya da daha önce de başıma gelse test yaparlardı

Anladım kusura bakmayın acınızı hatırlatmak istemezdim bende ilk hamileliğimi kalp durmasından kaybettim bu yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…