- 25 Ocak 2018
- 124
- 117
- 103
- 33
- Konu Sahibi buseaksu12
-
Bence iyi gözüküyor bi dahakinde biraz daha koyulasmis olacak ben en son ilkinden koyu oldugunu gordum bi daha yapmadimsabah ilk idrarla yaptım çarşamba yaptım bide bu sabah yaptım
Üzüldüm ama tekrar hamile kalabilmişsiniz maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Peki sebebi belli miydi kalp durmasinin? Ben kürtaj olmadim baya bekledim kendiliginden dusmesini. O yuzden doktor da cok ustunde durmadi 2 ay korunun dedi ama ben 1 ay korundum simdi regl oldum denemeye baslayacagiz.Benim karnım da 6 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ekimde kürtaj oldum. Martta hamile kaldım yani 5 ayda ama garantiye almak için daha önce denemedik sağlıklı bir gebelik olsun diye. Doktor 3 ay bekle demişti Biz daha fazla bekledik
Valla nasıl yapsam hiç bilemedim korkuyorum artık aynılarını yaşamaktan adetin 2 gün geçince 59.3 çıkmıştı artış iyi mi değil mi onu da bilmiyorumBence iyi gözüküyor bi dahakinde biraz daha koyulasmis olacak ben en son ilkinden koyu oldugunu gordum bi daha yapmadim
Geç yumurtlamis olma ihtimaliniz var sizin. 2 gün sonra yaptiginiz testte belli olur koyulasmissa hersey yolunda ama koyulasmadiysa kimyasal olabilir. Benim ilk kimyasalimda yaptigim testten 2 gun sonra siliklesmisti oyle anlamistim ama sizinki pek oyle degil sanki koyuluk devam ediyor :)Valla nasıl yapsam hiç bilemedim korkuyorum artık aynılarını yaşamaktan adetin 2 gün geçince 59.3 çıkmıştı artış iyi mi değil mi onu da bilmiyorum
Üzüldüm ama tekrar hamile kalabilmişsiniz maşallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Peki sebebi belli miydi kalp durmasinin? Ben kürtaj olmadim baya bekledim kendiliginden dusmesini. O yuzden doktor da cok ustunde durmadi 2 ay korunun dedi ama ben 1 ay korundum simdi regl oldum denemeye baslayacagiz.
İnşallah yaGeç yumurtlamis olma ihtimaliniz var sizin. 2 gün sonra yaptiginiz testte belli olur koyulasmissa hersey yolunda ama koyulasmadiysa kimyasal olabilir. Benim ilk kimyasalimda yaptigim testten 2 gun sonra siliklesmisti oyle anlamistim ama sizinki pek oyle degil sanki koyuluk devam ediyor :)
Benim de ilk kalbi durdu 9haftada ama ben 12de öğrendim test yaptırdınmı genetik falan şuan nasıl sağlıkla ilerlesin inşallahBenim karnım da 6 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ekimde kürtaj oldum. Martta hamile kaldım yani 5 ayda ama garantiye almak için daha önce denemedik sağlıklı bir gebelik olsun diye. Doktor 3 ay bekle demişti Biz daha fazla bekledik
Test yaptırdınmı pıhtılaşma testi falanBenm ilk düşükten sonra 2 ci ye 7 ay sonra hamile kaldım onda düştü yine 4 ay sonra yine kaldım ama oda düştü malesef
Hayır canım yarın yapıcam atarım burdan yine sana aklımdasınKdr1643 Selam seni merak ettim test yapabildin mi :)
Evet yaptırdım iki gende pıhtılaşma ciktiTest yaptırdınmı pıhtılaşma testi falan
Peki iğne falan kullanıyormuydun kaybettiğin gebelikteEvet yaptırdım iki gende pıhtılaşma cikti
Yok henüz kullanmadım 3 dusuk yapmadan testi yapamayız demişlerdi önceden 3 tane olunca yaptırdım ve dr msj attım sonucları o hamile kalınca iğne kullanacaksın dedin ve hamile kalmadım daha bu virüsten dolayı bekliyorumPeki iğne falan kullanıyormuydun kaybettiğin gebelikte
Bebeği patolojiye göndermişlerdi bebek sağlıksızmış yani embriyo sağlıksızmış güzel çıktı sonuç dedi. Diğer testleri yapmak için 3 kere aynı şey olması lazım dedi. Bir de o bebek ikinci hamileliğimde ilk çocuğum şu an 2,5 yaşında. Hiç çocuğum olmasa ya da daha önce de başıma gelse test yaparlardıBenim de ilk kalbi durdu 9haftada ama ben 12de öğrendim test yaptırdınmı genetik falan şuan nasıl sağlıkla ilerlesin inşallah
Anladım kusura bakmayın acınızı hatırlatmak istemezdim bende ilk hamileliğimi kalp durmasından kaybettim bu yüzden sordumBebeği patolojiye göndermişlerdi bebek sağlıksızmış yani embriyo sağlıksızmış güzel çıktı sonuç dedi. Diğer testleri yapmak için 3 kere aynı şey olması lazım dedi. Bir de o bebek ikinci hamileliğimde ilk çocuğum şu an 2,5 yaşında. Hiç çocuğum olmasa ya da daha önce de başıma gelse test yaparlardı
Başın sağ olsun canım Önemli değil Hayatın Gerçekleri başımıza geldi maalesef Allah'ım Sizin kucağımızda bir an önce doldursunAnladım kusura bakmayın acınızı hatırlatmak istemezdim bende ilk hamileliğimi kalp durmasından kaybettim bu yüzden sordum
Amin inşallahBaşın sağ olsun canım Önemli değil Hayatın Gerçekleri başımıza geldi maalesef Allah'ım Sizin kucağımızda bir an önce doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?