• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonda ne zaman hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede kan pıhtılaşması var oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım 4 ay önce hamile kaldigimda sadece hapını verdi iğne vermedi bebeğimi kaybettim tekrar şuan yine hamileyim ama daha gitmedim kadın doğuma randevu aldım 28 ine tekrar test yaparlar mı özele gidicem çünkü

Bendede kan pıhtılaşması var oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım 4 ay önce hamile kaldigimda sadece hapını verdi iğne vermedi bebeğimi kaybettim tekrar şuan yine hamileyim ama daha gitmedim kadın doğuma randevu aldım 28 ine tekrar test yaparlar mı özele gidicem çünkü
Busefer direk iğne verirler inşallah düşükten nekadar sonra hamile kaldın

Aralıkta düşük yaptım bu ayın 11 inde adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım idrar testi falan var hayırlısı inşallah
Hiç korundunmu düşükten sonra doktor bana 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende gördüm deniyorum inşallah tutar

Hiç korundunmu düşükten sonra doktor bana 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende gördüm deniyorum inşallah tutar
Hayır canım doktor bana korun falan demedi hiç korunmadım 4 ay sonra hamile kaldım zaten rahim kendini hazır hissetmeden zaten hamile kalamıyorsun

Abl
Hayır canım doktor bana korun falan demedi hiç korunmadım 4 ay sonra hamile kaldım zaten rahim kendini hazır hissetmeden zaten hamile kalamıyorsun
Anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Peki bir şey sorsam, ben bir kimyasal gebelik yasadım, bir düşük var. Sebebi belli degil kalbi durdu. Şimdi hamile kalsam tedbir amaçlı iğneye başlatirlar mi yoksa aspirin falan mi verirler ?

Eklentiler

• CC3BBEE6-86EF-4543-8133-F8613409EF2F.jpeg
    CC3BBEE6-86EF-4543-8133-F8613409EF2F.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 27
Peki bir şey sorsam, ben bir kimyasal gebelik yasadım, bir düşük var. Sebebi belli degil kalbi durdu. Şimdi hamile kalsam tedbir amaçlı iğneye başlatirlar mi yoksa aspirin falan mi verirler ?
ilk kan alıp bakıyorlar sen söyle test yaptırmak istiyorum diye onlar yapar canım

Canım ilk attığım resmî az önce yapar yapmaz çektim bunuda yeni çektim

Eklentiler

• 9CD61942-BF36-475A-A719-5B56BB7E6672.jpeg
    9CD61942-BF36-475A-A719-5B56BB7E6672.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 23
Haftaya salı randevum var canım acaba kese falan gözükür mü
Yumurtlamayi tam olarak bilsek hesaplayabilirdik ama tahmin yapamiyorum ancak kanda ogrendigin gundeki sayiyi 2 gunde bir 2 katina cikacak sekilde hesaplarsan muayene gunune kadar beta hcg nin asagi yukari kac olacagini bulabiliriz. Deger 1500-2000 olunca gozukuyormus kese.

Back