• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonda ne zaman hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy cok uzuldum ya allah en kısa surede saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah bukadarda olurmu hepsı gecmıs basınızdan :KK43:
Allah razı olsun eksik olmayın.inşAllah nasip olur.Ne yalan söyleyim insan şaşırıyor.
Çorap söküğü gibi oldu. Telafuz etmeye çekindiğimiz şeyler başımıza geldi. Rabbim daha kötülerini yaşatmasın. Hiç birimize canım.

Inanir misin ilk ogrendigimde beta hcg degerim 16 ydi. Doktorlar boyle degerlere kimyasal bu duser deyip geciyorlar. 2 gun sonra saglik ocaginda yaptirdim 52 cikti, tekrar 2 gun sonra 144 olmustu. Bir daha 1 hafta sonra yaptirdim 1685 olmustu. Bu arada hep evde test yaptim gittikce de koyulasiyordu cizgi. En azindan 1 hafta evde kontrol edilebilir artış boyle virus tehlikesi olan bir zamanda, sonra saglikli olup olmadigini zaten doktor ultrasonda soyleyecek keseyi gordugunde :) bazi insanlari anlamiyorum ne çok biliyorlar
Adetine kaç gün varken öğrendin canım şuan ne kadarlık bebişin

Inanir misin ilk ogrendigimde beta hcg degerim 16 ydi. Doktorlar boyle degerlere kimyasal bu duser deyip geciyorlar. 2 gun sonra saglik ocaginda yaptirdim 52 cikti, tekrar 2 gun sonra 144 olmustu. Bir daha 1 hafta sonra yaptirdim 1685 olmustu. Bu arada hep evde test yaptim gittikce de koyulasiyordu cizgi. En azindan 1 hafta evde kontrol edilebilir artış boyle virus tehlikesi olan bir zamanda, sonra saglikli olup olmadigini zaten doktor ultrasonda soyleyecek keseyi gordugunde :) bazi insanlari anlamiyorum ne çok biliyorlar
2 günde bir mi yapayım acaba idrar testini

Adetine kaç gün varken öğrendin canım şuan ne kadarlık bebişin
Ben erken yumurtladim adetten hemen sonra. O yuzden adetime daha 1 hafta vardi ögrendigimde. Ama yumurtladigim gunu biliyorum o gunden itibaren 10.gün cikti testte. 11.gün de kan testinde betahcg 16 cikti. Kalbi durdu bebegimin 7-8 haftalikken ve düşürdüm ne yazik ki.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 32
Back