- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
- Konu Sahibi buseaksu12
-
Allah razı olsun eksik olmayın.inşAllah nasip olur.Ne yalan söyleyim insan şaşırıyor.ayy cok uzuldum ya allah en kısa surede saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah bukadarda olurmu hepsı gecmıs basınızdan
Adetine kaç gün varken öğrendin canım şuan ne kadarlık bebişinInanir misin ilk ogrendigimde beta hcg degerim 16 ydi. Doktorlar boyle degerlere kimyasal bu duser deyip geciyorlar. 2 gun sonra saglik ocaginda yaptirdim 52 cikti, tekrar 2 gun sonra 144 olmustu. Bir daha 1 hafta sonra yaptirdim 1685 olmustu. Bu arada hep evde test yaptim gittikce de koyulasiyordu cizgi. En azindan 1 hafta evde kontrol edilebilir artış boyle virus tehlikesi olan bir zamanda, sonra saglikli olup olmadigini zaten doktor ultrasonda soyleyecek keseyi gordugunde :) bazi insanlari anlamiyorum ne çok biliyorlar
2 günde bir mi yapayım acaba idrar testiniInanir misin ilk ogrendigimde beta hcg degerim 16 ydi. Doktorlar boyle degerlere kimyasal bu duser deyip geciyorlar. 2 gun sonra saglik ocaginda yaptirdim 52 cikti, tekrar 2 gun sonra 144 olmustu. Bir daha 1 hafta sonra yaptirdim 1685 olmustu. Bu arada hep evde test yaptim gittikce de koyulasiyordu cizgi. En azindan 1 hafta evde kontrol edilebilir artış boyle virus tehlikesi olan bir zamanda, sonra saglikli olup olmadigini zaten doktor ultrasonda soyleyecek keseyi gordugunde :) bazi insanlari anlamiyorum ne çok biliyorlar
Ben erken yumurtladim adetten hemen sonra. O yuzden adetime daha 1 hafta vardi ögrendigimde. Ama yumurtladigim gunu biliyorum o gunden itibaren 10.gün cikti testte. 11.gün de kan testinde betahcg 16 cikti. Kalbi durdu bebegimin 7-8 haftalikken ve düşürdüm ne yazik ki.Adetine kaç gün varken öğrendin canım şuan ne kadarlık bebişin
Valla sen bilirsin istersen her sabah yap ama 2 gunde bir yaparsan daha net belli olur koyulasip koyulasmadigi :)2 günde bir mi yapayım acaba idrar testini
Tamam canım burdan atarım sanaValla sen bilirsin istersen her sabah yap ama 2 gunde bir yaparsan daha net belli olur koyulasip koyulasmadigi :)
Tamamdir bekliyorum. Insallah hayirlisi ne zamansa artikTamam canım burdan atarım sanaAllah sanada nasip etsin tekrardan
İnşallh hamilesindir öğrendin ile benim adetine 8 gün var kasıklarım ağrıyo batıyorBende aralıkta 7 haftalık kalbi durduğu için aldılar bebeğimi şimdi test yaptım böyle çıktı ama kan değerim adetime 3 gün varken 5.1 çıktı
Şuan değerim 59.3 tü en sonİnşallh hamilesindir öğrendin ile benim adetine 8 gün var kasıklarım ağrıyo batıyor
Bugun test yaptin mi peki :)Şuan değerim 59.3 tü en son
Yarın sabah ilk idrarla yapıp atıcam canım sana bakalım bende merak ediyorumBugun test yaptin mi peki :)
Insallah koyu koyu cikar da seviniriz ben bile heyecanlaniyorumYarın sabah ilk idrarla yapıp atıcam canım sana bakalım bende merak ediyorum
İnşallah canım benim çok sağol allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah ya valla çok sevinirimInsallah koyu koyu cikar da seviniriz ben bile heyecanlaniyorum
Sen de sagolasin insallah saglikla kucagimiza aldigimiz günleri gostersin allahİnşallah canım benim çok sağol allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah ya valla çok sevinirim☺
Sen de sagolasin insallah saglikla kucagimiza aldigimiz günleri gostersin allah
Koyulaşma var mı canım öbürü beklediği için daha koyu gözüküyor banane güzel bir fotoğraf maşallah diyelim
Koyulaşma var mı canım öbürü beklediği için daha koyu gözüküyor bana
Arasında kac gun var o testle? Bu sabahki koyulastiginda sanki o da bir öncekiyle ayni gorunecek gibi ama idrar yogunluguyla da alakalı biraz :)Koyulaşma var mı canım öbürü beklediği için daha koyu gözüküyor bana
Koyulaşma var mı canım öbürü beklediği için daha koyu gözüküyor bana
sabah ilk idrarla yaptım çarşamba yaptım bide bu sabah yaptımArasında kac gun var o testle? Bu sabahki koyulastiginda sanki o da bir öncekiyle ayni gorunecek gibi ama idrar yogunluguyla da alakalı biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?