- Konu Sahibi buseaksu12
-
Canım doktorum dedi ki her gebelik kendine özgüdür. Kendini hiç korkutma aynı şeyler olacağını düşünme lütfen gönlünü ferah tut, iyi düşün iyi olsunİyiyim hamdolsun sağol canım. En son her şey yolundaydı 2 hafta önce inşAllah öyledir. Mide bulantım çok fazla bir buçuk aydır hiçbişey yiyemiyorum ve yapamıyorum. 4 kilo verdim. Çok şükür yine de tabi. Ben de şu 3 ayı bitirseydim içim biraz rahatlicaktı korkuyorum hâlâ ilki düşük olunca
Amin inşAllah kuzum çok sağol çok teşekkür ederim. DualarımdasınCanım doktorum dedi ki her gebelik kendine özgüdür. Kendini hiç korkutma aynı şeyler olacağını düşünme lütfen gönlünü ferah tut, iyi düşün iyi olsunkilo vermene de hiç takılma zaten ilk üç ay hiçbir şey yemesen bile senden beslenirmiş bebek. Sonra da mide bulantın geçer inşallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Çok teşekkürler canım benimAmin inşAllah kuzum çok sağol çok teşekkür ederim. Dualarımdasın
İnşalah ğBende 6 haftalık düşük yaptım. Bazı sebeplerden dolayı 3 ay korunduk canım. Sonra korunmayı bıraktık. İlk ay olmadı. Tutturamadık heralde dedik. İkinci ay nerdeyse hergün oldu yum. Döneminde. Yine olmadı. 3.ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yine olmadı. Yumurta tembelliği var bu arada bende ama çok hafif. Aktara gittim macun ve hayıt sıvısı kullandım. O ay yani 4.ayda hamile kaldım canım. Stres yapma. Bir kere olmuş yine olur inşallah ☺♥
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım dua et hamilelerin duası kabul olur peki çatlama iğnesi falan doktor kontorlü altında nasıl vuruldunBende 6 haftalık düşük yaptım. Bazı sebeplerden dolayı 3 ay korunduk canım. Sonra korunmayı bıraktık. İlk ay olmadı. Tutturamadık heralde dedik. İkinci ay nerdeyse hergün oldu yum. Döneminde. Yine olmadı. 3.ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yine olmadı. Yumurta tembelliği var bu arada bende ama çok hafif. Aktara gittim macun ve hayıt sıvısı kullandım. O ay yani 4.ayda hamile kaldım canım. Stres yapma. Bir kere olmuş yine olur inşallah ☺♥
Merhaba bende genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırıcam kaç günde çıktı sonuçlar acabaSonucumu atıyorum canım
Canım doktor önerdi. Adetin 3.günü klomene başlattı 5 gün sabah akşam kullandım. Sonra adetin 12 yada 13. Günü kontrole gitrimyum. Boyu 17 mm olmuştu. Ertesi gün öğlen iğneyi yaptır 36 saat sonra ilişki olsun dedi. Onu dinledim ben 36 saat çok bence bana göre iğneyi vurur vurmaz çatladı. Anladım o gün. Ama doktoru dinliyim yine de dedim 36 saat bekledim ve olmadı o ay. Önemli olan yumurtlamanın tam gününü yakalamak. Sonraki ay kendi kendimi takip ettim. Kürleri kullandım tabi. Yum. Olduğunu anlar anlamaz ilişki oldu. Hatta misafirlikteydik. Kalktık eve gittik gündüz vakti.İnşalah ğ
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım dua et hamilelerin duası kabul olur peki çatlama iğnesi falan doktor kontorlü altında nasıl vuruldun
Bende aralıkta 7 haftalık kalbi durduğu için aldılar bebeğimi şimdi test yaptım böyle çıktı ama kan değerim adetime 3 gün varken 5.1 çıktıKızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun
Hayirlisi olsun diyelim o zaman koyulasma yonunde gidiyor cizgi. Benimki de martta 6 haftalikken durdu kalbi. Sebebini ogrenebildiniz mi? Doktor birsey soyledi mi?Bende aralıkta 7 haftalık kalbi durduğu için aldılar bebeğimi şimdi test yaptım böyle çıktı ama kan değerim adetime 3 gün varken 5.1 çıktı
Benim 9 hafta olması gereken bebeğim 7 haftada ilerliyordu gelişmiyordu bebek kan pırtılasması var bende 3 tane düşüğüm vardı zaten Bundada kanama başladı gittim doktora bir sıkıntı yok dedi çarşamba günü cuma günü tekrar gittim agrım var diye kalbi atıyor dedi ama karnımı üstten öyle bir bastırdı ki orda bana 7 haftalık bebeğin demişti pazar günü kanamam artınca gitti 7 haftada kalmış dedi başka bir doktor düşük yapıyorsun dediHayirlisi olsun diyelim o zaman koyulasma yonunde gidiyor cizgi. Benimki de martta 6 haftalikken durdu kalbi. Sebebini ogrenebildiniz mi? Doktor birsey soyledi mi?
ayy cok uzuldum ya allah en kısa surede saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah bukadarda olurmu hepsı gecmıs basınızdanİlk düşükten 7 ay sonra kaldım yine kimyasal oldu. Bi sonraki ay e kaldım boş gebelik oldu. 4 ay sonra kaldım dış gebelik geçirdim. 2 sene sonra tüp bebekle kaldım boş gebelik oldu. 4 aydır beklemedeyim.
Benim de 6 haftalikta kalmis ama 10.haftaya kadar kalbi cok yavas da olsa atmaya devam etti kurtaj istemedim o yuzden kendiliginden kalbinin durup dusmesini bekledik doktor kontrolunde. Ben de kan pihtilasma testi yaptirmak istiyorum ama 3 dusukten once yapmiyolarmis. Ne kadar kotu bisey. Simdi igne ile devam edeceksiniz sanirim insallah saglikla devam eder ve saglikla kucaginiza alirsiniz.Benim 9 hafta olması gereken bebeğim 7 haftada ilerliyordu gelişmiyordu bebek kan pırtılasması var bende 3 tane düşüğüm vardı zaten Bundada kanama başladı gittim doktora bir sıkıntı yok dedi çarşamba günü cuma günü tekrar gittim agrım var diye kalbi atıyor dedi ama karnımı üstten öyle bir bastırdı ki orda bana 7 haftalık bebeğin demişti pazar günü kanamam artınca gitti 7 haftada kalmış dedi başka bir doktor düşük yapıyorsun dedi
Evet oğlumda 9 ay hergün iğne vurundum şimdide gidip tekrar iğne başlıcam ama biraz beklesem mi diyorum kese falan şuan gözükmez benceBenim de 6 haftalikta kalmis ama 10.haftaya kadar kalbi cok yavas da olsa atmaya devam etti kurtaj istemedim o yuzden kendiliginden kalbinin durup dusmesini bekledik doktor kontrolunde. Ben de kan pihtilasma testi yaptirmak istiyorum ama 3 dusukten once yapmiyolarmis. Ne kadar kotu bisey. Simdi igne ile devam edeceksiniz sanirim insallah saglikla devam eder ve saglikla kucaginiza alirsiniz.
5 hafta doldugunda görünür sanırım malum hastaneler sık sık gitmektense beklemek daha iyi su an.Evet oğlumda 9 ay hergün iğne vurundum şimdide gidip tekrar iğne başlıcam ama biraz beklesem mi diyorum kese falan şuan gözükmez bence
Bugün yaptığım idrar testim de böyle çıktıHayirlisi olsun diyelim o zaman koyulasma yonunde gidiyor cizgi. Benimki de martta 6 haftalikken durdu kalbi. Sebebini ogrenebildiniz mi? Doktor birsey soyledi mi?
Şuan adetime göre hesaplıyorum 5 hafta gözüküyor ama adetim 2 günü test yaptım kan 59.3 çıktı5 hafta doldugunda görünür sanırım malum hastaneler sık sık gitmektense beklemek daha iyi su an.
Geç döllenme ihtimali olabilir o zaman yumurtlama gununzu biliyor musunuz ? Ya da hamile kaldiginizi tahmin ettiginiz iliski tarihi? Ona gore hesaplamak lazim.Şuan adetime göre hesaplıyorum 5 hafta gözüküyor ama adetim 2 günü test yaptım kan 59.3 çıktı
Valla benim 11 martta adet oldum hemde çok az az geldi 25 martta gece kan gelmiş kahverengi sonra ne gelen oldu ne gidenGeç döllenme ihtimali olabilir o zaman yumurtlama gununzu biliyor musunuz ? Ya da hamile kaldiginizi tahmin ettiginiz iliski tarihi? Ona gore hesaplamak lazim.
Hmm biraz karisikmis :)) Ancak doktor hesaplama yapabilir heralde bu durumda. Bir sure evde 2 gunde 1 testle koyulasmayi takip edin bence, ikinci cizgi ilkinden daha koyu ya da ayni oldugu zaman gidin doktora o zaman gozukur kese ben oyle yapmistimValla benim 11 martta adet oldum hemde çok az az geldi 25 martta gece kan gelmiş kahverengi sonra ne gelen oldu ne giden
Bende bugün öyle dedim burda birisine sağlıklı olup olmadığını degerin arttığını o şekil anlayamazsın demiştiHmm biraz karisikmis :)) Ancak doktor hesaplama yapabilir heralde bu durumda. Bir sure evde 2 gunde 1 testle koyulasmayi takip edin bence, ikinci cizgi ilkinden daha koyu ya da ayni oldugu zaman gidin doktora o zaman gozukur kese ben oyle yapmistim
Inanir misin ilk ogrendigimde beta hcg degerim 16 ydi. Doktorlar boyle degerlere kimyasal bu duser deyip geciyorlar. 2 gun sonra saglik ocaginda yaptirdim 52 cikti, tekrar 2 gun sonra 144 olmustu. Bir daha 1 hafta sonra yaptirdim 1685 olmustu. Bu arada hep evde test yaptim gittikce de koyulasiyordu cizgi. En azindan 1 hafta evde kontrol edilebilir artış boyle virus tehlikesi olan bir zamanda, sonra saglikli olup olmadigini zaten doktor ultrasonda soyleyecek keseyi gordugunde :) bazi insanlari anlamiyorum ne çok biliyorlarBende bugün öyle dedim burda birisine sağlıklı olup olmadığını degerin arttığını o şekil anlayamazsın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?