- Konu Sahibi buseaksu12
-
Anladım canım ben de boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Hissiyatını anlayabiliyorum onun için. Çok geçmiş olsun canım. Unutmicaksın ben hâlâ unutmadım ama zamanla atlatacaksın ve sağlıkla tekrar hamile kalınca bi iz olarak kalacak. Rabbim yerini tekrar sağlıklı bi gebelikle doldursun. Genetik testi sormuşsun biz eşimle beraber gitmiştik ama öyle bi şart yok kendin de gidip yaptırabilirsin benceCanım merhaba evet kanama alanı vardı geçti sonra tekrar başladı iğneler ilaçlar derken 13. haftada kaybettik bebeğimi maalesef önce düşük ardından kürtaj oldum. Bugün 8 gün oldu.
Çok teşekkürler canım çok üzüldüm çok yıprandım ama ne yapalım nasip böyleymiş. İşin kötüsü herhangi bir sorun da bulunamadı. O yüzden pıhtılaşma testimi tekrar yaptırmak istiyorum bir de genetik test yaptıracağım en kısa zamanda.Çok şükür şimdi daha iyiyim en azından hamile kalabiliyormuşum sorun neyse tespit edip ona göre tedavi olurum diye düşünmeye çalışıyorumAnladım canım ben de boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Hissiyatını anlayabiliyorum onun için. Çok geçmiş olsun canım. Unutmicaksın ben hâlâ unutmadım ama zamanla atlatacaksın ve sağlıkla tekrar hamile kalınca bi iz olarak kalacak. Rabbim yerini tekrar sağlıklı bi gebelikle doldursun. Genetik testi sormuşsun biz eşimle beraber gitmiştik ama öyle bi şart yok kendin de gidip yaptırabilirsin bence
Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Genetik test kürtajdan alınan parça ile yapılan mı kromozom bozukluğu vs. olabiliyo. O yapılmadı mı. Ben genetik testi pıhtılaşma testi diye biliyorum. Yani hangisi ne bilmiyorum tam olarak.Çok teşekkürler canım çok üzüldüm çok yıprandım ama ne yapalım nasip böyleymiş. İşin kötüsü herhangi bir sorun da bulunamadı. O yüzden pıhtılaşma testimi tekrar yaptırmak istiyorum bir de genetik test yaptıracağım en kısa zamanda.Çok şükür şimdi daha iyiyim en azından hamile kalabiliyormuşum sorun neyse tespit edip ona göre tedavi olurum diye düşünmeye çalışıyorumSeni tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım
Bu arada sonucunda ne yazıyor canım. Hepsine normal mi yazıyor. Bazı doktorlar en ufak pıhtılaşmayı önemsiz görüyorlar hâlbuki en ufak bi pıhtılaşma bebeğin damarları çok ince olduğu için ona yeterli kan gitmemesine sebep oluyorÇok teşekkürler canım çok üzüldüm çok yıprandım ama ne yapalım nasip böyleymiş. İşin kötüsü herhangi bir sorun da bulunamadı. O yüzden pıhtılaşma testimi tekrar yaptırmak istiyorum bir de genetik test yaptıracağım en kısa zamanda.Çok şükür şimdi daha iyiyim en azından hamile kalabiliyormuşum sorun neyse tespit edip ona göre tedavi olurum diye düşünmeye çalışıyorumSeni tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım
Canım kürtajdan olan değil de hani kandan bakılıyormuş anne ve babanın kanından onu merak ediyorum bir tek o kaldı yaotırmadığım . Bir de bende kalp rahim varmış onun için iki ay sonra histereskopi yaptıracağım inşallah tedaviler işe yarar da sağlıklı bir bebeğim olurÇok teşekkür ederim canım çok sağol. Genetik test kürtajdan alınan parça ile yapılan mı kromozom bozukluğu vs. olabiliyo. O yapılmadı mı. Ben genetik testi pıhtılaşma testi diye biliyorum. Yani hangisi ne bilmiyorum tam olarak.
Aynen öyle canım dediğin gibi çok şükür çünkü hamile kalamayan o kadar çok insan var ki.
Sen de inşAllah en kısa sürede sıkıntı nerde bulup sağlıkla tekrar hamile kalırsın canım
Hepsi normal yazıyor canım sonucumu atayım hatta dur vardı eski mesajlarımdaBu arada sonucunda ne yazıyor canım. Hepsine normal mi yazıyor. Bazı doktorlar en ufak pıhtılaşmayı önemsiz görüyorlar hâlbuki en ufak bi pıhtılaşma bebeğin damarları çok ince olduğu için ona yeterli kan gitmemesine sebep oluyor
Sonucumu atıyorum canımBu arada sonucunda ne yazıyor canım. Hepsine normal mi yazıyor. Bazı doktorlar en ufak pıhtılaşmayı önemsiz görüyorlar hâlbuki en ufak bi pıhtılaşma bebeğin damarları çok ince olduğu için ona yeterli kan gitmemesine sebep oluyor
Anladım canım bak ondan olabilir. Bazı rahim yapı bozuklukları bebeği tutamıyormuş sıkıntı oysa tedavisi basit diye biliyorum canım. Histereskopiden sonra sağlıkla devam edenleri biliyorumCanım kürtajdan olan değil de hani kandan bakılıyormuş anne ve babanın kanından onu merak ediyorum bir tek o kaldı yaotırmadığım . Bir de bende kalp rahim varmış onun için iki ay sonra histereskopi yaptıracağım inşallah tedaviler işe yarar da sağlıklı bir bebeğim olur
Evet canım hepsi normal yazıyor sevindim senin adınaSonucumu atıyorum canım
Evet doktorum ne olur ne olmaz diye tanısal histereskopi yapalım dedi bakalım iki adet sonrasıAnladım canım bak ondan olabilir. Bazı rahim yapı bozuklukları bebeği tutamıyormuş sıkıntı oysa tedavisi basit diye biliyorum canım. Histereskopiden sonra sağlıkla devam edenleri biliyorum
Çok teşekkürler canım ama hamileyken yaptırılmaması gerekiyormuş ben bilmeden hamileyken yaptırmıştım. Şimdi tekrar yaptıracağımEvet canım hepsi normal yazıyor sevindim senin adına
Yaa bunu bilmiyodum. O zaman aynen tekrar yaptır canım şüpheli bi durum olmuşÇok teşekkürler canım ama hamileyken yaptırılmaması gerekiyormuş ben bilmeden hamileyken yaptırmıştım. Şimdi tekrar yaptıracağım
Evet canım bakalım şu ortalık biraz durulsun ilk fırsatta yaptıracağımYaa bunu bilmiyodum. O zaman aynen tekrar yaptır canım şüpheli bi durum olmuş
İnşAllah canım inşAllah bitsin bu illet bir an önceEvet canım bakalım şu ortalık biraz durulsun ilk fırsatta yaptıracağım
İnşallah canım benim sen nasılsın her şey yolunda mu?İnşAllah canım inşAllah bitsin bu illet bir an önce
Bende 6 haftalık düşük yaptım. Bazı sebeplerden dolayı 3 ay korunduk canım. Sonra korunmayı bıraktık. İlk ay olmadı. Tutturamadık heralde dedik. İkinci ay nerdeyse hergün oldu yum. Döneminde. Yine olmadı. 3.ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yine olmadı. Yumurta tembelliği var bu arada bende ama çok hafif. Aktara gittim macun ve hayıt sıvısı kullandım. O ay yani 4.ayda hamile kaldım canım. Stres yapma. Bir kere olmuş yine olur inşallahKızlar Aralık’ta düşük yaptım 1buçuk aylıktı doktor 3 hafta korun ondan sonra yapabilriisn dedi 3 ay geçti hamile kalamıyorum benim gibi yaşayıp 4. 5. Ayda hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun
İyiyim hamdolsun sağol canım. En son her şey yolundaydı 2 hafta önce inşAllah öyledir. Mide bulantım çok fazla bir buçuk aydır hiçbişey yiyemiyorum ve yapamıyorum. 4 kilo verdim. Çok şükür yine de tabi. Ben de şu 3 ayı bitirseydim içim biraz rahatlicaktı korkuyorum hâlâ ilki düşük oluncaİnşallah canım benim sen nasılsın her şey yolunda mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?