Merhaba herkese....
hamile oldugumda sevincten havalara ucmustuk esim ile... Malesef 8. haftada kalbi durmus! Bana vajinal jel vermisti doktor, vajinal kasilmalari önlemek icin ve o jel benim vajina girisinde kurumus birikmis. Kulak cöpü ile giristeki kalintilari disari cikardim. 10. Haftayi tamamladigimi zannediyordum, megerse jel vajinanin girisini tikadigi icin gelen kan icimde beklemis simsiyah irin seklinde akti. Bir gece önce zaten rüyamda doktor demisti:,,Senin bebegin yok, bebegin yok oldu" diye.... Dünyam basima yikildi. Kanamam var dedim doktorum normal dedi! Simsiyah irin seklinde geldi dedim yine normal dedi.... Devlet hastanesine gittik, bebekte sende iyisin dediler (Özel doktorum kanama normal deyince ona gitmedik) Hemen baska bir özel hastaneye kostuk... Esime: ,,Icimden sökülüyor hissediyorum..." demisim... Ve alttan muane etti doktor keske görmeseydim... Elleri ve ayaklari gelismekteymis
Hayatimda yasadigim en zor ve en kötü gündü... Ertesi gün kürtaj oldum ve suan kürtajdan sonraki 5. adetimi gördüm. Kürtajdan sonra 32 günde bir adet oldum sadece bir kere 26. gün adet gördüm. Hic bir sekilde kesilme olmadi adetimde veya 32 günden fazla beklemedim... Tekrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum, ya aynisi olursa... ya bidaha düserse... ya bende bi sorun varsa... ya hamile kalamazsam... ya olmazsa bir daha cocugum... hep böyle sorular beni deli ediyor.... Doktorun dedigine göre bebek gelismedigi zaman kendini atiyormus disari. (Engelli olacagi icin) Bana ümit olabilecek birileri varmi... Kürtaj, düsük yasayan ve sonra saglikli hamilelik yasayan anne adaylari varmi? Destek bekliyorum..... Cok tesekkür ederim...